Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Elektricni Orgazam - Igra R'n'R cela Jugoslavija

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Elektricni Orgazam - Igra R'n'R cela Jugoslavija
    2. Magnifico - Samo Malo
    3. Hari Mata Hari - Sjeti se ljeta
    4. S.A.R.S. - Lutka
    5. Zana - Vojna pošta
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Zdravko Čolić 19. avgusta u Trebinju Zdravko Čolić 19. avgusta u Trebinju

    Zdravko Čolić, naša najveća muzička zvezda, održaće koncert 19. avgusta u Trebinju, gradu koji će tog dana zasigurno biti muzički epicentar regiona!

  • Serija koncerata u Botaničkoj bašti od 23. jula Serija koncerata u Botaničkoj bašti od 23. jula

    Julsku seriju Garden Sessions koncerata u Botaničkoj bašti "Jevremovac" otvaraju Kolja i Grobovlasnici u subotu 23. jula. Čuveni regionalni muzičar Dado Topić održaće svoj koncert “Time after time” u nedelju 24.07, a u ponedeljak 25. jula publika će uživati u nastupu barda tamburaške muzike Zvonka Bogdana.

  • Maya Sar objavila spot za pesmu Ljubav Maya Sar objavila spot za pesmu Ljubav

    Maya Sar, renomirana regionalna pevačica i kantautorka, predstavlja svoj novi singl i videospot "Ljubav". Uvek drugačija i jedinstvena, a ponajviše autentična u svemu što stvara, Maya je u svoju novu pesmu "Ljubav" pretočila svoje intimne i istančane emocije i posvetila je svojoj najvećoj životnoj inspiraciji – kćerki Mini.

  • YU grupa: Proslava jubileja 10. septembra na Tašmajdanu YU grupa: Proslava jubileja 10. septembra na Tašmajdanu

    YU grupa, najdugovečniji rokenrol sastav na prostoru bivše Jugoslavije, 10. septembra na Tašu pravi veliki muzički događaj, na kome će obeležiti važan jubilej, 50 godina postojanja u krugu svojih prijatelja, kolega i verne publike.

  • Venčali se Dženifer Lopez i Ben Aflek Venčali se Dženifer Lopez i Ben Aflek

    Jedan od holivudskih parova koji privlači veliku pažnju javnosti, nakon što je posle dve decenije obnovio emotivnu vezu, sada ju je krunisao i brakom, prenosi TMZ.

  • Dušanu Kovačeviću uručena nagrada Dušanu Kovačeviću uručena nagrada "Aleksandar Lifka"

    Ovogodišnje, 29. izdanje Festivala evropskog filma Palić svečano je otvoreno na Letnjoj pozornici na Paliću u subotu 16. jula. Na otvaranju su se prisutnima obratili Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice i Radoslav Zelenović, direktor Festivala evropskog filma Palić, a svečano otvaranje obeležilo je i uručivanje nagrade Dušanu Kovačeviću, jednom od najzanačajnih dramskih pisama sa ovih prostora.

  • Polu Šrejderu Srce Sarajeva Polu Šrejderu Srce Sarajeva

    U znak priznanja za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, američkom reditelju i scenaristi Polu Džozefu Šrejderu biće uručeno Počasno Srce Sarajeva u okviru 28. Sarajevo Film Festivala.

  • Svetozar Cvetković dobitnik nagrade Specijalni Ernest Somborskog filmskog festivala Svetozar Cvetković dobitnik nagrade Specijalni Ernest Somborskog filmskog festivala

    Svetozar Cvetković ovogodišnji je dobitnik nagrade “Specijalni Ernest” Somborskog filmskog festivala za dosadašnji i budući doprinos dobrim filmovima, navodi se u zvaničnom saopštenju festivala.

  • Španska diva oduševila publiku Španska diva oduševila publiku

    U okviru ovogodišnjeg "Banja Luka Fest"-a, koji će održao na Tvrđavi Kastel od 6 do 9. jula, među odabranim izvođačima nastupila je i španska diva Luz Kasal.

  • Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra

    Publika drugog po redu održanog "Banja Luka Fest"-a, završne večeri imala je priliku da uživa u svetskoj premijeri koncerta "Zdravko Čolić Symphonic", na kome je najveća zvezda Balkana prvi put izvela neke od najvećih hitova u muzičkoj pratnji simfonijskog orkestra.

  • Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda

    Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima Američka prevara, Džoj, U dobru i u zlu, Bokser, stiže ostvarenje Amsterdam koje okuplja holivudske zvezde.

  • Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću

    Svakom novom pesmom, otkako je započela solo karijeru, kantautorka Marija Mirković potvđuje da uživa u slobodi stvaranja pesama, koja joj daje mogućnost da publici ponudi i drugačiji muzički izraz, a novitet je muzički spot za pesmu Prezirem samoću.