Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
    2. Tap 011 - Vrapci
    3. Dado Topić - Floyd
    4. Sergej Ćetković - Zar Je Kraj
    5. Doris Dragović - To
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Daft Punk: Epilog trodecenijskog muzičkog stvaralaštva Daft Punk: Epilog trodecenijskog muzičkog stvaralaštva

    Proslavljeni pariski duo "Daft Punk" objavio je danas 8-minutni video "Epilogue", a svetski mediji su preneli vest da se nakon 28 godina zajedničkog rada, proslavljeni dvojac razdvojio.

  • Trkulja: Radujem se prvom koncertu posle godinu dana Trkulja: Radujem se prvom koncertu posle godinu dana

    Slobodan Trkulja, priznati umetnik, se danas družio sa medijima i najavio koncert u Kombank dvorani za 13. mart u 19h. Koncertni užitak uz muziku inspirisanu srpskom tradicijom spakovana u moderno ruho.

  • Plovidba u večnost: Noć kada je Đole preplivao Dunav Plovidba u večnost: Noć kada je Đole preplivao Dunav

    Novi Sad se sinoć oprostio od Đorđa Balaševića odajući mu poštu ceremonijom "Noć kada je Đole preplivao Dunav".

  • Tijana i Damir predstavili duet u Beogradu Tijana i Damir predstavili duet u Beogradu

    Duetska pesma Tijane Bogićević i Damira Kedža pod nazivom Hram postigla je izuzetan uspeh u regionu. Tim povodom poznati pevači sreli su sa medijima u Beogradu.

  • Stihovi koji su veći od smrti: Region se oprostio od Đorđa Balaševića Stihovi koji su veći od smrti: Region se oprostio od Đorđa Balaševića

    Odlazak legendarnog kantautora Đorđa Balaševića potresao je ceo region, a vikend za nama bio je u znaku sećanja i opraštanja od jednog od najvećih koji je ovaj region ikada imao. Stanovnici Novog Sada, Beograda, Zagreba, Sarajeva, Splita i mnogih gradova širom bivše Jugoslavije odali su počast Đorđu Balaševiću okupljanjima, paljenjem sveća, pevanjem njegovih pesama, dok su društvene mreže bile preplavljene rečima oproštaja, citiranjem stihova i odlomaka iz njegovog literarnog stvaralaštva. I svaka poruka je u sebi nosila ljubav, poštovanje i ukazivala da Veliki nikada ne odlaze, a da je Balaševićev plodonosan kantautorski opus imao uticaja i značaja u odrastanju mnogih generacija.

  • Odlazak Panonskog mornara: Preminuo Đorđe Balašević Odlazak Panonskog mornara: Preminuo Đorđe Balašević

    Đorđe Balašević, jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, preminuo je danas, 19. februara u Kliničkom centru Vojvodina, potvrđeno je RTS-u.

  • Marko Louis: Muzika nas povezuje Marko Louis: Muzika nas povezuje

    Ostalo je još dve nedelje do prikazvanja prve sinhronizovane avanture Dizni Pixar studija Duša. Najnoviji likovi eminentnog američkog studija naći će se od 4. marta u bioskopima širom Srbije, a u iščekivanju uzbudljive priče o spoju jedne od najlepših umetnosti - muzike i onoga što nam svima neizostavno pripada – duše, razgovarali smo sa našim proslavljenim muzičarem Markom Luisom o tome Šta za njega predstavlja duša i šta je hrana za Markovu dušu? Šta za njega čini muzika i ko su mu bili uzori?

  • Ema Stoun kao Zlica Ema Stoun kao Zlica

    Studio Dizni upravo je objavio trejler za predstojeći film Zlica (Cruella) čije je prikazivanje u domaćim bioskopima predviđeno za maj mesec.

  • Mural u čast Marinka Madžgalja Mural u čast Marinka Madžgalja

    Pasaž između službenog ulaza Ateljea 212 i Vlajkovićeve ulice, postao je bogatiji za mural posvećen Marinku Madžgalju, proslavljenom glumcu koji je preminuo 2016. godine.

  • Muzička saradnja Marka Tolje i Sergeja Ćetkovića Muzička saradnja Marka Tolje i Sergeja Ćetkovića

    Hrvatski pop pevač Marko Tolja predstavio je pesmu "Budi budna", iza koje autorski stoji Sergej Ćetković.

  • Danteovi stihovi snimljeni i na srpskom u izvođenju Jelene Gavrilović i Dragana Vujića Vujketa Danteovi stihovi snimljeni i na srpskom u izvođenju Jelene Gavrilović i Dragana Vujića Vujketa

    Povodom obeležavanja 700 godina od smrti Dantea Aligijerija (Firenca, 1265 – Ravena, 1321), Italijanski institut za kulturu u Beogradu predstavio je audio-knjigu Od mračne šume do Raja: put kroz Božanstvenu komediju Dantea Aligijerija na trideset i tri jezika, posvećenu jednom od najznačajnijih književnih dela svih vremena, koja pruža širok izbor iz ovog speva na trideset i tri različita jezika, među kojima se nalazi i srpski jezik. Svi stihovi na srpskom preuzeti su iz prevoda Dragana Mraovića (Božanstvena komedija, četvrto izdanje, Beograd, Dereta, 2016).

  • Dan zaljubljenih donosi duet Tijane Bogićević i Damira Kedža Dan zaljubljenih donosi duet Tijane Bogićević i Damira Kedža

    Ujedinjenih glasova, Tijana i Damir predstavljaju pesmu Hram, romantičnu ljubavnu baladu u susret Danu zaljubljenih.