Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Oliver Mandić - Odlazim, a volim te

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Mandić - Odlazim, a volim te
    2. EKV - Srce
    3. Marija - Pozuri, Pozuri
    4. Denis & Denis - Soba 23
    5. Galija - Trube
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu Prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

    Legendarni glumac, pesnik , reditelj i muzičar , Rade Šerbedžija, će 21. decembra u mts Dvorani i sutradan 22.decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, održati koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor. Na tradicionalnim prednovogodišnjim koncertima, beogradskoj i novosadskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i neprolazne pesme "Ne daj se Ines" , "Imam pjesmu za tebe", "Meni se dušo od tebe ne rastaje", "Barbara", i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

  • I četvrti koncert Željka Samardžića I četvrti koncert Željka Samardžića

    Za kraj godine Željko Samardžić prirediće svojim obožavaocima i četvrti koncert 30. decembra, u organizaciji mts Dvorane. Pored već tri rasprodata koncerta u nekadašnjoj Dvorani Doma Sindikata: 23. 28. i 29. decembra, Samardžić je "zaokružio" još jedan datum u kalendaru koncerata u Beogradu, pripremajući se za prednovogodišnje bogate muzičke performanse.

  • Boris Novković: Koncert protkan emocijama Boris Novković: Koncert protkan emocijama

    Boris Novković je ovog vikenda ponovo zasvirao u Beogradu, održavši 19. novembra koncert u mts Dvorani kojim je obeležio 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke".

  • Dugalić i Pingović najavili kabare Da to su bili dani Dugalić i Pingović najavili kabare Da to su bili dani

    Muzičko-poetski kabare "Da to su bili dani" ove godine slavi punoletstvo- 18 godina postojanja, a povodom toga, danas je na konferenciji za novinare najavljeno izvođenje 03. decembra u 2oh u Velikoj sali mts Dvorane.

  • Marija Mirković novom pesmom donosi atmosferu Španije Marija Mirković novom pesmom donosi atmosferu Španije

    Kantautorka Marija Mirković predstavila je novu pesmu "Ne pitam te ja za nju".

  • Pogledajte novi spot Jelene Rozge Pogledajte novi spot Jelene Rozge

    Jelena Rozga predstavila je spot za svoj novi singl "Samo se ljubit isplati".

  • Petar Grašo uoči koncerta u Štark Areni: Neće nedostajati duše! Petar Grašo uoči koncerta u Štark Areni: Neće nedostajati duše!

    Petar Grašo, jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, sutra, 11. novembra u Štark Areni održaće veliki koncert, a utiske pred njegovu prvu arenu u Beogradu podelio je sa Naxi radijom.

  • Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju! Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju!

    Poznati hrvatski muzičar i pevač Boris Novković posle nekoliko godina pauze ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."

  • Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu

    Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana 23, 28. i 29. decembra, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

  • Hari Mata Hari najavio beogradski koncert Hari Mata Hari najavio beogradski koncert

    Hari Mata Hari, jedan od najpopularnijih pevača u regionu, najavio je danas u druženju sa novinarima svoj solistički koncert u mts Dvorani gde će nastupiti 16. decembra.

  • Emotivno veče uz Indexe i prijatelje Emotivno veče uz Indexe i prijatelje

    Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji“, kao omaž kultnom sarajevskom bendu Indexi, održan je sinoć u punoj mts Dvorani kao jedan od pet velikih regionalnih koncerata posvećenih 60-godišnjici od osnivanja tog bezvremenskog benda.

  • Željko Samardžić: Još jedan koncert u mts Dvorani Željko Samardžić: Još jedan koncert u mts Dvorani

    Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića zakazan za 23. decembar u mts Dvorani, rasprodat je , a poznat umetnik će održati još jedan koncert 28. decembra. Karte za drugi datum su puštene u prodaju.