Slušate: Muzički mix

Pesma: Djordje Balašević - Olivera

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Olivera
    2. Boris Rezak - Andjeo Na Ramenu
    3. Denis & Denis - Ja sam lazljiva
    4. Magazin - Opijum
    5. Neverne Bebe - Da ima nas
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert

    Dugogodišnjom karijerom, visoko pozicionirani bend na regionalnoj muzičkoj sceni, Neverne Bebe, ne prestaju da oduševljavaju publiku. Ovog leta održaće koncert na Kalemegdanu, na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a, u petak, 17. juna.

  • Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti

    Ove godine održaće se druga po redu serija koncerata renomiranih muzičara iz Srbije i Evrope, pod nazivom „Garden Sessions“, u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. U subotu, 18. juna, nastupiće čuvena pevačica Aleksandra Radović sa svojim programom “Acoustic koncert”, dok će narednog dana, u nedelju, 19. juna koncert održati poznati međunarodni ansambl Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

  • Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti

    Nakon što je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu gde je izvela najlepše pesme Splitskog festivala, Nina Badrić, predstavlja live album - "Peristil Sentimenti.

  • Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru

    Brzina metka, novi akcioni triler koji ovog leta dolazi u domaće bioskope na veliko platno postavlja holivudske zvezde Breda Pita i Sandru Bulok.

  • Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama

    Rade Šerbedžija, glumac, pesnik, reditelj i muzičar predstavio je u prodavnici "Jugotona" album i LP "Ne okreći se, sine".

  • Bajaga i Instruktori objavili 21. vek Bajaga i Instruktori objavili 21. vek

    Bend Bajaga i Instruktori priredio je poprilično iznenađenje obožavaocima objavivši singl "21. vek", uz tekstualni video na kanalu "YouTube".

  • Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna

    Koliko su rokenrol i klasična muzika zaista udaljeni? Šta ih spaja, a šta razdvaja? Da li utiču jedno na drugo? Na sva ova, a i druga pitanja, u sredu 8. juna u 20h u KC Grad, Braće Kuzmanovića 4, odgovor će dati učesnici tribine „Rock El Clasico“ – Stefan Milenković, dr Nele Karajlić, Branko Rosić i Zoran Panović, a razgovor će voditi Dragana Kosjerina.

  • Petar Benčina kao Baz Svetlosni Petar Benčina kao Baz Svetlosni

    Glumac koga od prošle godine svi znaju kao doktora koji je produžio život skadarlijskom boemu Tomi Zdravkoviću u filmu „Toma“ – Petar Benčina ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir! Ekipu Baza Svetlosnog pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija „Baz Svetlosni“ (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.

  • Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu

    Izložba fotografija čuvenog Brajana Rašića, pod nazivom „Stars“, biće otvorena 22. juna u galeriji „Đura Jakšić“ u Kragujevcu, kao uvod u 12. izdanje Arsenal festa (30. jun – 2. jul).

  • Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru

    Jedini stalni član od osnivanja Pink Floyda, legendarni bubnjar Nik Mjeson je okupio supergrupu, koju čine gitarista Spandau Baleta Geri Kemp, dugogodišnji basista na turneji Pink Floyda Gaj Prat, gitarista The Blockheads-a Li Haris i klavijaturista Dom Beken, sa kojom na svetskoj turneji obnavlja epohu u kojoj je stvarala kultna grupa. U maju su započeli evropski deo turneje, u okviru koje će za dva meseca održati 39 koncerata. Posle odlaganja koncerta tokom prethodne dve godine, napokon će se 1. juna u Belexpo centru predstaviti i beogradskoj publici.

  • Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića

    Nova knjiga Žarka Lauševića Padre, idiote! u izdanju beogradske Hipatie, je pred čitaocima. U prepunoj dvorani SKCa održana je promocija knjige na kojoj su govorili Svetlana Bojković, Muharem Bazdulj, Petar Božović, Nebojša Dugalić i Radmila Stanković. Moderator je bio Irfan Mensur.

  • Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci

    Ostvarenje "Divljaci" reditelja Daria Lonjaka beogradsku premijeru imaće 1. juna, a u filmu koji okuplja regionalu glumačku ekipu glavna muška uloga priprala je Branku Jankoviću, proslavljenom pozorišnom, filmskom i televizijskom glumcu. U razgovoru za Naxi Branko govori o tematici filma, kreativnom procesu i izazovima koje rad na akcionoj komediji zahteva od celokupne filmske ekipe.