Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Valentino - Bez tebe

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Bez tebe
    2. Van Gogh - Neko te ima nocas
    3. Tony Cetinski - Krik
    4. Moby Dick - Ljubomoran
    5. Marija Šerifović - Dolazi Ljubav
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Poslušajte kako zvuči Rusija 4 Maljčika Poslušajte kako zvuči Rusija 4 Maljčika

    Klaviristi Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić pod imenom "4 Maljčika" objavili su 10. maja na rođendan Vlade Divljana, kao singl i spot instrumentalno viđenje čuvene pesme Idola "Rusija", prožeto delom kompozitora Sergeja Prokofjeva.

  • Snima se nastavak kultne serije Složna braća Snima se nastavak kultne serije Složna braća

    Snima se nastavak kultne serije "Složna braća" koja je obeležila devedesete godine, a čije replike se i danas koriste. U subotu, 15. maja, u studiju u Šimanovcima pala je prva klapa humorističke TV serije „Složna braća – The Nekst Đeneration“ u produkciji Telekoma, čije prikazivanje je planirano u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

  • Odlazak muzičke legende Odlazak muzičke legende

    Đorđe Marjanović, jedna od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske zabavne muzike preminuo je 15. maja u 90. godini, preneli su domaći mediji.

  • Slobodan Trkulja 30. maja u Kombank dvorani Slobodan Trkulja 30. maja u Kombank dvorani

    Slobodan Trkulja, priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, konačno će, u skladu sa primenama svih epidemioloških mera, nastupiti u Kombank dvorani. „Bal pod maskama“ kako Trkulja voli da nazove ovaj koncert, će se održati za 500 ljudi koji će morati da nose maske i da sede sa razmakom.

  • Naše veče Ivana Bosiljčića 28. maja Naše veče Ivana Bosiljčića 28. maja

    Nakon nekoliko odglaganja, Naše veče Ivana Bosiljčića biće održano 28. maja od 19h u Kombank Dvorani.

  • Rade Šerbedžija: Vreme jugoslovenskog Crnog talasa je iznedrilo FEST Rade Šerbedžija: Vreme jugoslovenskog Crnog talasa je iznedrilo FEST

    Drugog dana 49. Međunarodnog filmskog festivala – FEST, u subotu 8. maja, na konferenciji za medije govorio je Damir Handanović, direktor Centra Beogradskih festivala – CEBEF, glumac Rade Šerbedžija, dobitnik počasne festivalske nagrade „Beogradski pobednik”, članovi ekipa dugometražnih ostvarenja „Ribanje i ribarsko prigovaranje”, „Živ čovek”, „Zastoj”, kao i kratkih filmova „Pred nama” i „Porodični odmor”.

  • Održana premijera filma Živ čovek Održana premijera filma Živ čovek

    Premijera filma Živ čovek, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, održana je u velikoj sali Kombank Dvorane u okviru Festa 2021.

  • Preminuo Feđa Stojanović Preminuo Feđa Stojanović

    Feđa Stojanović, proslavljeni pozorišni, filmski i televizijski glumac preminuo je juče 5. maja u 74. godini u Beogradu.

  • Gabi Novak snimila duet Gabi Novak snimila duet

    Pjesma je naziv novog singla u kojem je regionalna muzička diva Gabi Novak snage udružila sa Anom Opačak, a dve dame dale su emotivnu interpretaciju.

  • Anđelina Džoli, Selma Hajek, Skarlet Johanson u najnovijim Marvelovim naslovima Anđelina Džoli, Selma Hajek, Skarlet Johanson u najnovijim Marvelovim naslovima

    Obeležavajući godišnjicu prikazivanja filmova na velikom platnu - "Osvetnici: Rat beskraja" iz 2018. i "Osvetnici: Kraj igre" iz 2019, studio MARVEL objavio je video prikaz najavljujući datume prikazivana predstojećih ostavrenja, nagoveštavajući time i povratak velikom platnu i fantastičnom bioskopskom doživljaju Marvelovih filmova.

  • Film Olega Novkovića premijerno na FEST-u Film Olega Novkovića premijerno na FEST-u

    Novi film proslavljenog reditelja Olega Novkovića Živ čovek premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Festu u subotu 8. maja u 19 časova u Kombank Dvorani.

  • Veliki povratnici: Komedija koja je okupila sjajnu glumačku ekipu Veliki povratnici: Komedija koja je okupila sjajnu glumačku ekipu

    Od četvrtka, 6. maja, u domaće bioskope stiže komedija "Veliki povratnici" sa sjajnom glumačkom ekipom na čelu sa Robertom De Nirom, Morganom Frimanom i Tomijem Li Džounsonom.