Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Zana - Majstor za poljupce

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zana - Majstor za poljupce
    2. Kiki Lesendrić - Uvek Na Kraju
    3. Djavoli - Suncan dan
    4. Tony Cetinski - Jednom u zivotu
    5. Idoli - Dok dobuje kisa
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Kako zvuči Parni valjak kada je za klavijaturama legendarna Margita Magi Stefanović? Kako zvuči Parni valjak kada je za klavijaturama legendarna Margita Magi Stefanović?

    Kultna ličnost jugoslovenskog rokenrola klavijaturistkinja Ekatarine Velike Margita Magi Stefanović (1959-2002) gostovala je Parnom valjku na albumu Pokreni se!, a to iskustvo frontmen Aki Rahimovski i gitarista Husein Hasanefendić-Hus i danas složno opisuju kao - fantastično!-

  • Sergej Ćetković: Nakon crtanog filma, stižu Viber stikeri! Sergej Ćetković: Nakon crtanog filma, stižu Viber stikeri!

    Popularni pevač Sergej Ćetković ujedno je i idejni tvorac crtanog filma Lola i Mila, koji su njegova supruga Kristina i on posvetili svojim ćerkama, a koji sada dobija novu dimenziju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka.

  • Eros Ramacoti nastupio u prepunoj Areni Eros Ramacoti nastupio u prepunoj Areni

    Najveća italijanska zvezda današnjice, Eros Ramacoti, održao je sinoć u Štark Areni koncert pred više od 9000 ljudi, prenose organizatori.

  • Selin Dion nove pesme i album nakon šest godina Selin Dion nove pesme i album nakon šest godina

    Jedna od najvećih pop zvezda svetske muzičke scene, najavila je izlazak novog albuma Courage, sa koga je već predstavila nekoliko novih numera.

  • Marina Abramović: Nikada neću odustati od rada Marina Abramović: Nikada neću odustati od rada

    Marina Abramović, jedna od svetskih najistaknutijih umetnica performansa, nakon 44 godine vratila se u rodni Beograd, gde je u Muzeju savremene umetnosti 21. septembra svečano otvorena izložba "Čistač" kojom je rekapituliran njen dosadašnji, 50-godišnji rad na polju likovne i konceptualne umetnosti.

  • Luka Šulić u Sava Centru: Četiri godišnja doba za solo violončelo Luka Šulić u Sava Centru: Četiri godišnja doba za solo violončelo

    Luka Šulić, nakon sedam godina turneja širom sveta kao deo priznatog dua 2CELLOS, vraća se svojim klasičnim korenima sa prvim albumom za Sony Classical i sa novim projektom koji će izvoditi širom sveta. Time će Luka Šulić postati prvi muzičar u istoriji koji će izvesti celokupna Vivaldijeva Četiri godišnja doba u aranžmanu za solo violončelo. Tim povodom, talentovani muzičar posetiće i Beograd, a koncert će se održati u Sava Centru 6. februara.

  • Lola Astanova 7. novembra u Sava Centru Lola Astanova 7. novembra u Sava Centru

    Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja nasupiće po prvi put u Beogradu 7.novembra 2019-te godine u velikoj dvorani Sava centra, a u okviru Balkanske turneje.

  • Vojna akademija 5: Pogledajte prvi oficijalni trejler Vojna akademija 5: Pogledajte prvi oficijalni trejler

    Jedna od najpopularnijih domaćih serija poslednjih godina, "Vojna akademija" imaće svoju petu sezonu, kojoj će prethoditi i istoimeni film. Distributerska kuća "Art Vista" predstavila je oficijalni trejler filma "Vojna akademija 5" koji će premijeru imati 2. oktobra u beogradskom Sava Centru, nakon čega će se od 3. oktobra naći na redovnom bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa.

  • Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a

    Tradicionalni dečiji filmski festival Kids Fest prvi put ima ambasadora! Do sada su to bile istaknute svestrane umetnice, značajne ambasadorke, a jubilarni 15. Kids Fest pravi presedan. Domaći glumac, profesor, a ujedno i proslavljeni muzičar Ivan Jevtović koga starija publika pamti po ulogama u filmovima "Nebeska udica", "Normalni ljudi", kao i u predstavama "Kosa" "Suze su O.K", "Maratonci trče počasni krug", a mlađa posebno po seriji "Urgentni centar" postao je ambasador 15. Kids Fest-a i predvodnik jedinstvene filmske manifestacije za decu.

  • Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji

    Eros Ramacoti uskoro stiže u Beograd i za Štark Arenu 24. septembra priprema spektakl svojstven najvećim svetskim zvezdama. Ipak, iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skoroman.

  • Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

    Juče je u sali Doma Omladine održana komemoracija tragično preminulom hip- hop izvođaču Daliboru Andonovu Gruu uz prisustvo članova porodice, rodbine, prijatelja i kolega.

  • Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera

    Proslavljeni čelista Stjepan Hauser predstavio je spot za reinterpretiranu verziju kultne pesme Krisa Ajzaka Wicked Games.