Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza
    2. Sergej Ćetković - Kofer
    3. Piloti - Neverna si
    4. Dino Dvornik - Zasto pravis slona od mene
    5. Boris Rezak - Pokora
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 120.93 121.78 122.64
    USD 106.88 107.64 108.39
Zvezde
  • Godišnjica odlaska vanserijske umetničke heroine : Nagrada „Darinka Matić Marović“ Godišnjica odlaska vanserijske umetničke heroine : Nagrada „Darinka Matić Marović“

    Darinka Matić Marović (06.02.1937-15.07.2020) bila je dama svetske slave. Umetnica, dirigentkinja, profesorka, prva žena dekan Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, prva žena rektor u pet mandata Univerziteta umetnosti u Beogradu. Određena, britka, fokusirana, nepokolebljiva, emotivna, snažna u nastupu, nežna u srcu – ostala je stožer domaće kulture i umetnosti i postavila visoke standarde novim generacijama umetnica i umetnika.

  • Statueta slobode Miri Banjac Statueta slobode Miri Banjac

    Mirjana Mira Banjac je često smatrana jednom od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske kinematografije, čija je bogata filmska, pozorišna i televizijska karijera ovenčana najvišim esnafkim nagradama.

  • Nova pesma Nevene Božović Nova pesma Nevene Božović

    Nevena Božović predstavila je novu pesmu naziva Ne čuješ me.

  • Nečista krv – greh predaka premijerno na Paliću Nečista krv – greh predaka premijerno na Paliću

    Film „Nečista krv – greh predaka” reditelja Milutina Petrovića imaće svetsku premijeru 22. jula ove godine na Letnjoj pozornici Festivala evropskog filma Palić, koji se ove godine održava od 17. do 23. jula. Ovo ostvarenje naći će se u Glavnom takmičarskom programu festivala, gde će biti u konkurenciji za Zlatni toranj za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju, kao i za Specijalnu nagradu žirija.

  • Tamara Dragičević lice u fokusu 4. Ravno selo filmskog festivala Tamara Dragičević lice u fokusu 4. Ravno selo filmskog festivala

    Glumica Tamara Dragičević ove godine će biti “lice u fokusu” Ravno Selo Međunarodnog festivala debitantskog filma. Tamara će svečano otvoriti festival i biti počasni gost prve večeri festivala 1. jula.

  • Muzička saradnja Marka Louisa i Vlatka Stefanovskog Muzička saradnja Marka Louisa i Vlatka Stefanovskog

    Talentovani muzičar, Marko Louis, na rođendan svoga oca Ljubiše Stojanovića Louisa, a u saradnji sa legendarnim muzičarem Vlatkom Stefanovskim, ponovo objavljuje pesmu "Cveće cafnalo", omiljenu pesmu Markovih fanova.

  • Nova akciona komedija sa Pirsom Brosnanom Nova akciona komedija sa Pirsom Brosnanom

    Od reditelja filmova “Umri muški”, “Alpinista” i “Ukleta vožnja”, stiže akciona komedija “Neprilagođeni” sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, koja će se u domaćim bioskopima naći od 1. jula.

  • Milošu Loliću nagrada Ljubomir Muci Draškić Milošu Loliću nagrada Ljubomir Muci Draškić

    Reditelj Miloš Lolić dobitnik je ovogodišnje, bijenalne nagrade za režiju „Ljubomir Muci Draškić” za predstavu Kaspar Petera Handkea u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta koja je premijerno izvedena 12. marta ove godine.

  • Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor u Botaničkoj bašti Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor u Botaničkoj bašti

    Rade Šerbedžija sa svojim bendom Zapadni kolodvor će u subotu 11. jula održati dugo očekivani koncert u posebnom ambijentu Botaničke bašte. I publika i Šerbedžija su se, kao nikada do sada, uželeli druženja na koncertima, tako da će ovo biti posebno veče za sve.

  • Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu 4. septembra Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu 4. septembra

    Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4. septembra u 20:00, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Neočekivana saradnja Sanje Doležal i Hladnog piva Neočekivana saradnja Sanje Doležal i Hladnog piva

    Jedna neočekivana saradnja dolazi iz radionice Hladnog piva. Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja "feel good" nostalgični momenat, a glas koji ga je najbolje dočarao u pesmi "Carpe diem" bio je glas Sanje Doležal, navodi se u zvaničnom saopštenju povodom nove pesme i pomenute saradnje.

  • Pozitivna poruka muzičara regiona Pozitivna poruka muzičara regiona

    Pod nazivom "O2" okupili su se Lena Kovačević, Ivana Peters, Marko Louis, Tamara Todevska, Sashka Janx i Igor Simić i otpevali su pesmu "Udahni" čija poruka ima za cilj da u prvi plan istakne solidarnost među ljudima.