Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Doris Dragović - Malo mi za sriću triba

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Doris Dragović - Malo mi za sriću triba
    2. Vlado Georgiev - Reci mi da znam
    3. Željko Bebek - Mene tjera neki vrag
    4. Jelena Tomašević - Ime Moje
    5. Severina - Prijateljice
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.30 117.12 117.94
    CHF 119.04 119.88 120.72
    USD 108.26 109.02 109.78
Zvezde
  • Zdravko Čolić: Oktobar u Beču, decembar u Zagrebu! Zdravko Čolić: Oktobar u Beču, decembar u Zagrebu!

    Naša najveća muzička pop zvezda održaće veliki koncert 8. oktobra u Beču, u okviru jesenje evropske turneje. Fanove iz celog regiona obradovala je vest da će popularni Čola krajem godine održati još jedan ekskluzivni koncert i to sa simfonijskim orkestrom u Areni Zagreb.

  • Indexi i prijatelji obeležavaju 60 godina od osnivanja benda Indexi i prijatelji obeležavaju 60 godina od osnivanja benda

    Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji", omaž je kultnom sarajevskom bendu Indexi. Povodom 60. godišnjice od osnivanja benda produkcijska kuća Music Time organizuje pet regionalnih koncerata u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Skoplju. Beogradski koncert je zakazan za četvrtak 27.oktobara u mts dvorani.

  • Željko Vasić 9. decembra u mts Dvorani Željko Vasić 9. decembra u mts Dvorani

    Decembarski koncerti poznatog pop pevača postaju tradicija mts Dvorane, a ovog puta, 9. decembra publiku očekuje koncert "Moja kafana" u potpuno drugačijem izdanju.

  • I Gale Kerber gost na koncertu Osvajača I Gale Kerber gost na koncertu Osvajača

    Nakon samostalnog nastupa sa grupom Kerber februara ove godine u mts Dvorani ( ex Kombank Dvorani), frontmen Gale biće specijalni gost na koncertu kragujevačkog sastava Osvajači 19.oktobra na istom mestu.

  • Pogledajte novi spot grupe Van Gogh Pogledajte novi spot grupe Van Gogh

    Grupa Van Gogh, svojim najnovijim spotom uživo za pesmu "Više te ne volim ko pre", snimljenim na dva uzastopno održana koncerta visokog napona 11. i 12. marta u današnjoj mts Dvorani (ex - Kombank Dvorana), zaokružuje ediciju spotova sa svog aktuelnog studijskog albuma,"More bez obala".

  • Ala je lep ovaj svet: Dodatne premijerne projekcije Ala je lep ovaj svet: Dodatne premijerne projekcije

    Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma "Ala je lep ovaj svet", koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali mts Dvorane. Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.

  • Grupa Zana posvetila pesmu Marini Tucaković Grupa Zana posvetila pesmu Marini Tucaković

    Žika i Jelena iz grupe "Zana" predstavili su pesmu "Alehmičar", koju su posvetili Marini Tucaković, dugogodišnjoj saradnici i prijateljici, te jednom od najplodonosnijih tekstopisaca sa ovih prostora, koja je preminula prošle godine na današnji datum.

  • Dejvid Kultard u Beogradu Dejvid Kultard u Beogradu

    Britanac Dejvid Kultard, legendarni šampion Formule 1, stigao je u Srbiju i susreo sa medijima, sa kojima je razgovarao o predstojećem Red Bull Show Run Beograd spektaklu.

  • Koncert Tijane Bogićević 16. septembra na Kolarcu Koncert Tijane Bogićević 16. septembra na Kolarcu

    Pevačica raskošnog glasa Tijana Bogićević održaće koncert 16. septembra sa početom u 20.30 časova u okviru „Atrium Sessions“ serije nastupa u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Osvajači najavili beogradski koncert Osvajači najavili beogradski koncert

    Članovi kragujevačkog benda Osvajači danas su u druženju sa novinarima najavili veliki koncert u mts Dvorani zakazan za 19.oktobar, kojim će obeležiti 30 godina postojanja i rada benda.

  • Komemoracija Branku Cvejiću 7. oktobra Komemoracija Branku Cvejiću 7. oktobra

    Komemoracija proslavljenom glumcu Branku Cvejiću, u dogovoru sa porodicom, biće održana u petak, 7. oktobra u 12:00h u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, navodi se u zvaničnom saopštenju pozorišta.

  • Održana 74. dodela Emi nagrada Održana 74. dodela Emi nagrada

    Sinoć je u Los Anđelesu održana 74. dodela Emi nagrada koje se dodeljuju za posebna dostignuća u oblasti televizijske industrije.