Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Bijelo dugme - Bitanga I Princeza

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bijelo dugme - Bitanga I Princeza
    2. Aleksandra Radović - Ni zadnji ni prvi
    3. Gibonni - Ne odustajem
    4. Alisa - Sanja
    5. Bajaga i Losa - A ti se neces vratiti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Srđan Marjanović: 50 godina karijere obeležila dva priznanja Srđan Marjanović: 50 godina karijere obeležila dva priznanja

    Beogradski kantautor Srđan Marjanović obeležava 50. godina svog stvaralaštva, a ovaj jubilej ispratile su i dve značajne nagrade.

  • Danijel Krejg dobio zvezdu na Bulevaru slavnih Danijel Krejg dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

    Britanski glumac Danijel Krejg, oprašta se od uloge Agenta 007, ali ovaj period karijere završava više nego uspešno - dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih.

  • Adel za Vogue: Novembar u znaku pevačice čiji se album nestrpljivo očekuje Adel za Vogue: Novembar u znaku pevačice čiji se album nestrpljivo očekuje

    Adel se na muzičku scenu vraća singlom "Easy On Me" koji izlazi 15. oktobra, a koji najavljuje i njen četvrti studijski album.

  • FAF: Omaž i nagrada za životno delo Goranu Markoviću FAF: Omaž i nagrada za životno delo Goranu Markoviću

    Dvadesetsedmo izdanje Festivala autorskog filma (FAF) biće održano od 26. novembra do 3. decembra 2021. godine, a ovogodišnji festival posvećen je filmskom delu Gorana Markovića, jednom od najznačajnijih autora jugoslovenskog i srpskog filma, posebnog po svojim angažovanim filmovima, koji se kreću od oštre društvene kritike, do humora i izuzetne komunikacije s publikom.

  • Gaga i Milena dobili skver Gaga i Milena dobili skver

    Jedan od najlegendarnijih glumačkih parova sa ovih prostora, Milena Dravić i Dragan Nikolić, postuhmno su dobili skver na Vračaru, opštini na kojoj je par živeo.

  • Adele najavila izlazak nove pesme Adele najavila izlazak nove pesme

    Nakon dugog iščekivanja Adel, jedna od najpopularnijih pevačica svetske muzičke scene, najavila je izlazak novog singla "Easy On Me" 15. oktobra.

  • Novi singl Baneta Lalića donosi zvuk bluza Novi singl Baneta Lalića donosi zvuk bluza

    Novi singl Baneta Lalića u izdanju PGP RTS-a je objavljen i nosi naziv "Tu gde je ljubav tu ne postoji mrak".

  • Novi film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek” Novi film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek”

    Objavljen je prvi trejler za film “Nije loše biti čovek” legendarnog autora Dušana Kovačevića. Reditelj bioskopskih hitova “Balkanski špijun” i “Profesionalac” i autor kultnih klasika kao što su “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo peva“, “Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

  • Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu

    Jedan od najznačajnijih kantautora i pesnika sa ovih prostora, Đorđe Balašević, preminuo je 19. februara ove godine u 67. godini, a kako prenosi RTV, ovaj vrsni umetnik dobiće i svoj muzej u rodnom gradu.

  • Preminuo Ivan Tasovac Preminuo Ivan Tasovac

    Ivan Tasovac, pijanista i direktor Beogradske filharmonije iznenada je preminuo juče 29. septembra u 55. godini, objavio je RTS.

  • Emir Кusturica i The No Smoking Orchestra snimili koncert na Mećavniku Emir Кusturica i The No Smoking Orchestra snimili koncert na Mećavniku

    „Кustendorf Кoncert“ poznatog srpskog reditelja Emira Кusturice i njegove muzičke grupe The No Smoking Orchestra dostupan je od danas na Youtube platformi.

  • Tajna koju krije čuveni hit Aleksandre Radović Tajna koju krije čuveni hit Aleksandre Radović

    Pesma Kao so u moru donela je popularnost Aleksandri Radović, ali je i obeležila njenu blistavu karijeru. Autorka pesme, u tom trenutku dvadesejednogodišnja Aleksandra Milutinović kaže da je hit nastao u dahu i da su zbog njega svi plakali danima.