Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zdravko Čolić - Krasiva
    2. Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
    3. Massimo i Nina - Stranac u noci
    4. Marina Perazić - Kolačići
    5. Van Gogh - Neko te ima nocas
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Atom Egojan počasni gost FEST-a Atom Egojan počasni gost FEST-a

    Kanadski reditelj Atom Egojan (Atom Egoyan) čija će drama „Počasni gost“ biti prikazana na 48. FEST-u gost je festivala i naše prestonice. Film, koji je na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji nominovan za nagradu Zlatni lav biće prikazan u ponedeljak - 2. marta, u Sava centru, u okviru Gala programa FEST-a.

  • Film Otac otvara 48. FEST Film Otac otvara 48. FEST

    Nakon premijernog prikazivanja na ovogodišnjem, 70. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu u okviru programske selekcije Panorama, film Otac reditelja i koscenariste Srdana Golubovića otvoriće večeras, 48. FEST. Tim povodom, juče je održana konferencija za novinare, na kojoj su o filmu govorili Srdan Golubović, glumci Goran Bogdan, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković i Aleksandar Ilić, direktor fotografije.

  • Jan Fabr u Beogradu predstavlja Praznik malih prijatelja Jan Fabr u Beogradu predstavlja Praznik malih prijatelja

    Belgijski multimedijalni umetnik, pozorišni reditelj, pisac i slikar Jan Fabr ponovo je gost srpske prestonice, gde će večeras u Narodnom muzeju svečano biti otvorena njegova izložba "Praznik malih prijatelja".

  • Moja godina sa Selindžerom uskoro u domaćim bioskopima Moja godina sa Selindžerom uskoro u domaćim bioskopima

    Pravo sa Berlinala, gde je svetskom premijerom otvorio jubilarno 70. izdanje ovog prestižnog filmskog festivala, film “Moja godina sa Selindžerom” (My salinger year) u distribuciji Deksin filma uskoro stiže pred domaću publiku.

  • Pogledajte prvi trejler filma Hotel Beograd Pogledajte prvi trejler filma Hotel Beograd

    Nova, romantična komedija Hotel Beograd, sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim ulogama, očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

  • Suzana Perić osvojila nagradu Nedelje mode u Milanu Suzana Perić osvojila nagradu Nedelje mode u Milanu

    Dizajnerka Suzana Perić dobitnica je nagrade Nedelje mode u Milanu za najboljeg internacionalnog dizajnera, i to drugu godinu zaredom, u organizaciji platforme Mad Mood. Ove godine Suzana je predstavila svoju najnoviju kolekciju „Passaporto“ (Pasoš) 2020/21 koja je prikazana u Milanu u ekstravagantnom prostoru Magna Pars hotela. Suzana je takođe proglašena za ambasadora mira. Kreatorka je reviju posvetila prevazilaženju granica kroz modu i lepotu, a prilikom obraćanja zahvalila se svojoj zemlji Srbiji i gradu Beogradu.

  • Uskoro film o Nataši Kovačević Uskoro film o Nataši Kovačević

    U toku proleća na velikom platnu domaćih bioskopa naći se dugoiščekivani dokumentrani film "Skok" o Nataši Kovačević, u režiji Ivice Vidanovića i scenariste Aleksandra Miletića.

  • Srdan Golubović o filmu Otac Srdan Golubović o filmu Otac

    Ovogodišnji FEST otvara film Otac Srdana Golubovića, proslavljenog reditelja filmova Apsolutnih sto, Klopka i Krugovi. Pročitajte intervju koji je Golubović dao za FEST uoči svetske premijere u Berlinu, a potom i domaće u Beogradu.

  • Sergej Ćetković održao koncerte u Zagrebu i Splitu Sergej Ćetković održao koncerte u Zagrebu i Splitu

    Pop pevač Sergej Ćetković je 14. i 15. februara održao velike koncerte u Zagrebu i Splitu, čime je i zvanično započeo veliku regionalnu koncertnu turneju kojom će obeležiti 20 godina uspešne muzičke karijere.

  • Josipa Lisac proslavila 70. rođendan sa beogradskom publikom Josipa Lisac proslavila 70. rođendan sa beogradskom publikom

    Muzička diva Josipa Lisac proslavila je Dan zaljubljenih i svoj 70. rođendan u petak uveče emotivnim dvočasovnim koncertom u ispunjenom Sava centru, gde je oduševljena beogradska publika mogla da uživa u zahtevnim, a besprekornim izvedbama njenih brojnih bezvremenih hitova kakvi su "Boginja", "Gdje Dunav ljubi nebo" ili "Magla".

  • Bili Ajliš: Poslušajte naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu Bili Ajliš: Poslušajte naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu

    Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu Nije vreme za umiranje, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu.

  • Bajaga i Biković snimili duet uoči premijere filma Hotel Beograd Bajaga i Biković snimili duet uoči premijere filma Hotel Beograd

    U susret premijere romantične komedije Hotel Beograd danas je objavljena pesma Darija koju su zajednički izveli Momćilo Bajagić Bajaga i Miloš Biković koji tumači glavnu mušku ulogu u pomenutom ostvarenju.