Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Hari Mata Hari - Sjeti se ljeta

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Hari Mata Hari - Sjeti se ljeta
    2. S.A.R.S. - Lutka
    3. Zana - Vojna pošta
    4. Vlado Georgiev - Reci mi da znam
    5. Parni Valjak - Ugasi me (uzivo sa Ninom)
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 120.93 121.78 122.64
    USD 106.88 107.64 108.39
Zvezde
  • Odložena dodela Gremi nagrada Odložena dodela Gremi nagrada

    Svetski mediji izvestili su da je usled predostrožnosti te straha od još jednog talasa i širenja virusa Covid 19 odložena svečana dodela nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

  • Ivan Mihailović u sinhronizaciji adaptacije čuvenog stripa Ivan Mihailović u sinhronizaciji adaptacije čuvenog stripa

    Na nedavno održanom 16. KIDS FEST-u, najpoznatijem dečijem filmskom festivalu na ovim prostorima prikazana je sinhronizovana uzbudljiva animacija "Jakari i veličanstveno pero" (Yakari) o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima, a koja će od subote 9. januara pretpremijerno biti prikazana u salama domaćih bioskopima. Mladi glumci, domaćoj javnosti već poznati po igranim ostvarenjima, Kristina Kika Jovanović ("Reži") i Ivan Mihailović ("Vojna akademija", "Balkanska međa" i dr.) pozajmili su glasove u ovoj adaptiranoj priči zasnovanoj na poznatom francusko-belgijskom stripu.

  • Vasil Hadžimanov uz Stefana Milenkovića na Dočeku 7529. Vasil Hadžimanov uz Stefana Milenkovića na Dočeku 7529.

    U okviru Dočeka 7529, Stefan Milenković i novosadski kamerni orkestar, Camerata Academica, ugostiće veliko ime džez muzike, pijanistu i kompozitora, Vasila Hadžimanova. Nastup vrsnih muzičara predstavlja jedinstven događaj u pripremi Novog Sada za titulu Evropske prestonice kulture. Hadžimanov će se Milenkoviću pridružiti u izvedbi numera „Preko brda, preko brega” i „The Christmas Song”, a ceo koncert publika će moći da isprati 13. januara u 20 sati, kako onlajn, putem platforme visitns.rs, tako i na Drugom programu Radio-televizije Srbije, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Predstavljen trejler novog filma o Vitni Hjuston Predstavljen trejler novog filma o Vitni Hjuston

    Dokumentarac Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All, govori o životu proslavljene pevačice Vitni Hjuston i njene ćerke Bobi Hjuston, a publika može pogledati prvu najavu ovog ostvarenja.

  • Knjiga o Siniši Mihajloviću Knjiga o Siniši Mihajloviću

    Siniša Mihajlović je, bez sumnje, jedan od najvećih srpskih sportista svih vremena, fudbaler koji je stekao svetsku slavu i poštovanje navijača, saigrača i svih zaljubljenika u sport. Pokazao se kao veliki čovek, šampion i borac. Knjiga Siniša, moj otac, nastala iz vizure njegove ćerke Viktorije, predstavlja zalog za generacije koje stasavaju.

  • Tamara Aleksić kao Doroti Tamara Aleksić kao Doroti

    Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana L. Frenka Brauma Čarobnjak iz Oza nadaleko su poznate generacijama, a sada, mnogo godina kasnije njena unuka i imenjakinja prolazi, po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture. Sinhronizovana animacija "Fantastični povratak u Oz", od četvrtka, 24. decembra naći se u bioskopima širom Srbije. U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić. Glasove pozajmili i glumci Nenad Stojmenović, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Pavle Jerinić, Kristina Kika Jovanović, Mladen Sovilj i drugi.

  • Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina? Kako je izgledao koncert Darka Rundeka pre 20 godina?

    Muzičar Darko Rundek prve samostalne koncerte u postpetooktobarskoj Srbiji održao je pre dve decenije 20. i 21. decembra u rasprodatom Studentskom kulturnom centru i zbog izuzetnog interesovanja publike 22. decembra 2000. godine u ispunjenoj Hali sportova u Beogradu. Povodom 20 godina od prvog predstavljanja nekadašnjeg frontmena Haustora u solo izdanju pred publikom u Srbiji, u organizaciji Long Play-a, sada je objavljen snimak živog izvođenja pesme “Grane smo na vjetru” iz SKC-a.

  • Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri Stihovi Emine Jahović sada i kao Viber stikeri

    Viber stikeri inspirisani pesmama pop pevačice Emine Jahović od danas su dostupni svim korisnicima.

  • Jovan Maljoković premijerno na 36. Jazz Fest Valjevo Jovan Maljoković premijerno na 36. Jazz Fest Valjevo

    Poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković održaće koncert 26. decembra u 21h na zvaničnom YT kanalu festivala Jazz Fest Valjevo. Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma „Reka života“ u okviru 36. JAZZ festivala Valjevo, koji će ove godine prvi put biti održan online.

  • Novi album Ramba Amadeusa Novi album Ramba Amadeusa

    Rambo Amadeus predstavio je novi album naziva Brod budala.

  • Jelena Gavrilovic i Vujke odabrani za obeležavanje Danteovog jubileja na srpskom jeziku Jelena Gavrilovic i Vujke odabrani za obeležavanje Danteovog jubileja na srpskom jeziku

    Italijanski institut za kulturu u Beogradu obaveštava da je povodom predstojećeg obeležavanja 700 godina od smrti Dantea Aligijerija (Firenca, 1265 – Ravena, 1321), Ministarstvo spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije, u saradnji sa Opštinom Ravena i Teatrom dele Albe/Ravena Teatrom, priredilo audio-knjigu „Od mračne šume do Raja: put kroz Božanstvenu komediju Dantea Aligijerija na trideset i tri jezika” posvećenu jednom od najznačajnijih književnih dela svih vremena.

  • Rundek: Kako vam se dopada Brisani prostor? Rundek: Kako vam se dopada Brisani prostor?

    Muzičar Darko Rundek pozvao je publiku da na njegovoj zvaničnoj Facebook strani napišu šta misle o upravo objavljenom dvostrukom EP-iju Rundeka & Ekipe "Brisani prostor".