Slušate: Dodir noći

Pesma: Željko Joksimović - Mila moja

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Joksimović - Mila moja
    2. Oliver Dragojević - Za zivot me vezes samo ti
    3. Novi Fosili - Jos Te Volim
    4. Bajaga - Od sumraka do svitanja
    5. Parni Valjak - Kada me dotakne
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Na današnji dan napustio nas je Neša Leptir Na današnji dan napustio nas je Neša Leptir

    Na današnji datum, 12. februara preminuo je Nenad Radulović, široj publici poznat kao Neša Leptir, jedan od muzičkih ikona 80-ih godina i frontmen grupe "Poslednja igra leptira". Prošlo je više od tri decenije otkako nas je Neša napustio, ali će zauvek ostati upamćen kroz plodonosni rad koji je obeležio njegov život.

  • Preminuo glumac Predrag Daničić Preminuo glumac Predrag Daničić

    Glumac Goran Daničić preminuo je iznenada juče u Beogradu. Po želji porodice, Daničić je sahranjen danas u podne u najužem porodičnom krugu, navodi se u zvaničnom saopštenju Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

  • Sećanje na Nebojšu Glogovca Sećanje na Nebojšu Glogovca

    Na današnji dan, 9. februara zauvek nas je napustio Nebojša Glogovac, jedan od najistaknutijih dramskih umetnika regiona.

  • Neno Belan svira Đavole 21. i 22. marta u Beogradu Neno Belan svira Đavole 21. i 22. marta u Beogradu

    Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens održaće, na samom početku proleća, 21. i 22. marta u Kombank dvorani u Beogradu koncerte posvećene pesmama legendarnih Đavola, koji su pre 35 godina objavili svoj čuveni prvi album “Ljubav i moda” (1986).

  • U čast Milici Zajcev: Odlazak kritičarke i istoričarke umetničke igre U čast Milici Zajcev: Odlazak kritičarke i istoričarke umetničke igre

    Milica Zajcev, kritičarka i istoričarka umetničke igre preminula je 6. februara, a tim povodom oglasilo se Udruženje baletskih umetnika Srbije, čije saopštenje prenosimo u celosti.

  • Komemoracija Bekjarevu u JDP Komemoracija Bekjarevu u JDP

    Komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva biće održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u petak 5. februara u 12:00 na Sceni Ljuba Tadić, saopšteno je iz pozorišta.

  • Nova romantična komedija okupila regionalne glumce Nova romantična komedija okupila regionalne glumce

    Romantična komedija Previše lično u domaće bioskope stiže 4. februara, a uloge su ostvarili Branislav Trifunović, Janko Popović Volarić, Predrag Miki Manojlović, Eliška Balzerova (Eliška Balzerová), Tatijana Dikova (Tatiana Dyková), Petra Hžrebičkova (Petra Hřebíčková), Luboš Kostelni (Ľuboš Kostelný), Marijan Mitaš (Marián Mitaš).

  • Premijera filma Jedini izlaz sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi Premijera filma Jedini izlaz sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi

    Svečana premijera filma Jedini izlaz, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu Cinepelexx Ušće.

  • Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil

    Proslavljena glumica, producentkinja i aktivistknja Džejn Fonda, dobitnica je ovogodišnje nagrade Sesil B. Demil, koja se od strane Holivudske asocijacije stranih novinara dodeljuje za životni doprinos filmu, a tradicionalno uručuje na svečanim ceremonijama dodele Zlatnih globusa.

  • Preminula Rialda Kadrić Preminula Rialda Kadrić

    Rialda Kadrić, široj publici poznata po ulozi Marije iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“, preminula je u 57. godini, prenose domaći mediji.

  • Adel proslavila jubilej Adel proslavila jubilej

    Pevačica Adel obeležila je značajan jubilej - deceniju od izlaska njenog albuma "21" koji je dostigao veliki komercijalni uspeh, te zabeležio veliku slušanost i uspostavio rekorde širom planete.

  • Dualnost savremenog života – tema poslednjeg dana 14. Кustendorfa Dualnost savremenog života – tema poslednjeg dana 14. Кustendorfa

    Poslednjeg festivalskog dana u okviru programa „Savremene tendencije“, bili su prikazani filmovi „Кamenolomac“ (Spaccapietre) rediteljskog dvojca koji čine Đanluka i Masimilijano De Serio, kao i poslednji film proslavljenog reditelja Кim Кi Duka „Rastvaranje“ (Din). Filmove su pratili razgovori Emira Кusturice sa autorima, braćom De Serio i Dinarom Žumagalijevom koja je producirala film Кim Кi Duka i u njemu igrala glavnu ulogu.