Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Galija - Na tvojim usnama

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Galija - Na tvojim usnama
    2. Tony Cetinski - Mjesecar
    3. Azra - Obrati Paznju Na Poslednju Stvar
    4. Ana Stanić - Grad
    5. Gibonni - Vrime da se pomirim sa svitom
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.30 117.12 117.94
    CHF 119.04 119.88 120.72
    USD 108.26 109.02 109.78
Zvezde
  • Puffins Impossible od aprila pravo iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme Puffins Impossible od aprila pravo iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme

    Početkom aprila, na svetske striming platforme prvi put stiže animirani serijal proizveden u Srbiji. Reč je o serijalu Puffins Impossible sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, kreiranom u domaćem kreativnom studiju Iervolino Studios, matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, a produciranom u Archangel Digital Studios.

  • 4 Maljčika spajaju Divljana i Prokofjeva 4 Maljčika spajaju Divljana i Prokofjeva

    Klaviristi Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić, pod imenom 4 Maljčika, održaće, u ogranizaciji promoterske kuće Long Play, koncerte 9. maja u novosadskoj Sinagogi, i 10. maja, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu.

  • Sloboda Mićalović: Urokljivi biser čaršije Sloboda Mićalović: Urokljivi biser čaršije

    Transformacija koju doživljava Ružica pred očima gledalaca je u ostvarenju „Bilo jednom u Srbiji“ zaista zadivljujuća, od urokljive devojke, „baksuza“ od kog su svi bežali, pretvara se u biser leskovačke čaršije. Sloboda Mićalović je objasnila da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra sve uloge koje je dugo čekala. Posebno napomenuvši da joj je za to bilo potrebno mnogo mašte.

  • Nova pesma Marije Mirković Nova pesma Marije Mirković

    Jednom je izjavila da su radost stvaranja i saradnja sa kolegama njeno pogonsko gorivo, a u posljednjih godinu dana to je i potvrdila. Marija Mirković koja je muzičku karijeru započela uz sastav "The Frajle", za koji je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova, u nepunih godinu dana solo karijere niže uspeh za uspehom.

  • Aleksandar Madžar: Betovenove sonate na Kolarcu Aleksandar Madžar: Betovenove sonate na Kolarcu

    Peti i šesti koncerti pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održani 23. i 27. marta u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Još jedan koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani Još jedan koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani

    Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni sastav Crvena jabuka nastupiće na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a zbog velikog interesovanja zakazana je i repriza za 15. april. Koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

  • Dvadeset godina od odlaska Danila Bate Stojkovića Dvadeset godina od odlaska Danila Bate Stojkovića

    Pre dve decenije, 16. marta 2002. godine, sa pozorišne i životne scene, zauvek je otišao Danilo Bata Stojković, čije ime će poneti i Velika scena Zvezdara teatra. Prošlo je 20 godina od kada je odigrao i poslednju predstavu u teatru pod zvezdama i ulogom Luke Labana u „Profesionalcu“, Dušana Кovačevića zauvek se oprostio od svoje publike.

  • BAFTA nagrade: Veliki uspeh ostvarenja Dina BAFTA nagrade: Veliki uspeh ostvarenja Dina

    Filmske nagrade Britanske akademije dodeljene su sinoć u Londonu, a među dobitnicima su Vil Smit, Džoana Skenlan, dok je epsko-naučnofantastični film "Dina" osvojio nekoliko nagrada među kojima su ona za specijalne vizuelne efekte, dizajn produkcije, zvuk, najbolju kinematografiju...

  • Van Gogh: Vibracije na struju okupile nekoliko generacija Van Gogh: Vibracije na struju okupile nekoliko generacija

    Iz apsolutne tišine i mraka su počeli, a onda su ih deminirali svojim oštrim rokenrol zvukom, žestokim svetlosnim efektima i magičnom scenografijom! U noćima Visokog napona, vođeni eruptivnim vibracijama u dvoipočasovnoj sinergiji sa publikom, članovi kultne rokenrol grupe Van Gogh, održali su ovog vikenda dva uzastopna koncerta u Kombank Dvorani izazvavši vatromet emocija.

  • Književnica Vesna Goldsvorti dobitnica nagrade Književnica Vesna Goldsvorti dobitnica nagrade "Momo Kapor"

    Ovogodišnja nagrada „Momo Kapor“ za književnost pripala je književnici Vesni Goldsvorti za roman „Gvozdena zavesa“, a odluku o tome jednoglasno je doneo žiri u sastavu Muharem Bazdulj, književnik (predsednik), Radmila Stanković, novinarka i Vule Žurić, književnik.

  • Magnifico 9. aprila u Beogradu Magnifico 9. aprila u Beogradu

    Robert Pešut – Magnifico, autor „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, prvak samozvanog žanra Balkan-disco-schlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u 21 čas, u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sessions, Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju

    Hrvatski glumac Janko Popović Volarić, koga pamtimo po hrvatskim serijama Obični ljudi, Ponos Ratkajevih i Kud puklo da puklo, sve češće je gost Beograda. Poslednji put smo ga gledali u seriji "Čudne ljubavi" u režiji Nikole Koja, a sada je prvi put gost jednog pozorišnog projekta. Beogradska publika će već u subotu 12. marta, a naredni put 30. marta, moći da ga gleda u drami "Veliki Getsbi".