Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Samardžić - Andjele moj

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - Andjele moj
    2. Time - Da li znaš da te volim
    3. Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
    4. Zana - Vlak
    5. Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 120.93 121.78 122.64
    USD 106.88 107.64 108.39
Zvezde
  • Kako zvuči Parni valjak kada je za klavijaturama legendarna Margita Magi Stefanović? Kako zvuči Parni valjak kada je za klavijaturama legendarna Margita Magi Stefanović?

    Kultna ličnost jugoslovenskog rokenrola klavijaturistkinja Ekatarine Velike Margita Magi Stefanović (1959-2002) gostovala je Parnom valjku na albumu Pokreni se!, a to iskustvo frontmen Aki Rahimovski i gitarista Husein Hasanefendić-Hus i danas složno opisuju kao - fantastično!-

  • Sergej Ćetković: Nakon crtanog filma, stižu Viber stikeri! Sergej Ćetković: Nakon crtanog filma, stižu Viber stikeri!

    Popularni pevač Sergej Ćetković ujedno je i idejni tvorac crtanog filma Lola i Mila, koji su njegova supruga Kristina i on posvetili svojim ćerkama, a koji sada dobija novu dimenziju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka.

  • Eros Ramacoti nastupio u prepunoj Areni Eros Ramacoti nastupio u prepunoj Areni

    Najveća italijanska zvezda današnjice, Eros Ramacoti, održao je sinoć u Štark Areni koncert pred više od 9000 ljudi, prenose organizatori.

  • Selin Dion nove pesme i album nakon šest godina Selin Dion nove pesme i album nakon šest godina

    Jedna od najvećih pop zvezda svetske muzičke scene, najavila je izlazak novog albuma Courage, sa koga je već predstavila nekoliko novih numera.

  • Marina Abramović: Nikada neću odustati od rada Marina Abramović: Nikada neću odustati od rada

    Marina Abramović, jedna od svetskih najistaknutijih umetnica performansa, nakon 44 godine vratila se u rodni Beograd, gde je u Muzeju savremene umetnosti 21. septembra svečano otvorena izložba "Čistač" kojom je rekapituliran njen dosadašnji, 50-godišnji rad na polju likovne i konceptualne umetnosti.

  • Luka Šulić u Sava Centru: Četiri godišnja doba za solo violončelo Luka Šulić u Sava Centru: Četiri godišnja doba za solo violončelo

    Luka Šulić, nakon sedam godina turneja širom sveta kao deo priznatog dua 2CELLOS, vraća se svojim klasičnim korenima sa prvim albumom za Sony Classical i sa novim projektom koji će izvoditi širom sveta. Time će Luka Šulić postati prvi muzičar u istoriji koji će izvesti celokupna Vivaldijeva Četiri godišnja doba u aranžmanu za solo violončelo. Tim povodom, talentovani muzičar posetiće i Beograd, a koncert će se održati u Sava Centru 6. februara.

  • Lola Astanova 7. novembra u Sava Centru Lola Astanova 7. novembra u Sava Centru

    Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja nasupiće po prvi put u Beogradu 7.novembra 2019-te godine u velikoj dvorani Sava centra, a u okviru Balkanske turneje.

  • Vojna akademija 5: Pogledajte prvi oficijalni trejler Vojna akademija 5: Pogledajte prvi oficijalni trejler

    Jedna od najpopularnijih domaćih serija poslednjih godina, "Vojna akademija" imaće svoju petu sezonu, kojoj će prethoditi i istoimeni film. Distributerska kuća "Art Vista" predstavila je oficijalni trejler filma "Vojna akademija 5" koji će premijeru imati 2. oktobra u beogradskom Sava Centru, nakon čega će se od 3. oktobra naći na redovnom bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa.

  • Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a Ivan Jevtović ambasador Kids Fest-a

    Tradicionalni dečiji filmski festival Kids Fest prvi put ima ambasadora! Do sada su to bile istaknute svestrane umetnice, značajne ambasadorke, a jubilarni 15. Kids Fest pravi presedan. Domaći glumac, profesor, a ujedno i proslavljeni muzičar Ivan Jevtović koga starija publika pamti po ulogama u filmovima "Nebeska udica", "Normalni ljudi", kao i u predstavama "Kosa" "Suze su O.K", "Maratonci trče počasni krug", a mlađa posebno po seriji "Urgentni centar" postao je ambasador 15. Kids Fest-a i predvodnik jedinstvene filmske manifestacije za decu.

  • Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji Eros Ramacoti: Fudbal i na turneji

    Eros Ramacoti uskoro stiže u Beograd i za Štark Arenu 24. septembra priprema spektakl svojstven najvećim svetskim zvezdama. Ipak, iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skoroman.

  • Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu

    Juče je u sali Doma Omladine održana komemoracija tragično preminulom hip- hop izvođaču Daliboru Andonovu Gruu uz prisustvo članova porodice, rodbine, prijatelja i kolega.

  • Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera Kultna balada u izvođenju Stjepana Hausera

    Proslavljeni čelista Stjepan Hauser predstavio je spot za reinterpretiranu verziju kultne pesme Krisa Ajzaka Wicked Games.