Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Ana Stanic & Boris Novkovic - S One Strane Ljubavi

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Ana Stanic & Boris Novkovic - S One Strane Ljubavi
    2. Regina - Koraci
    3. Smak - Daire
    4. Vanna - Ako je vredelo ista
    5. Cacadou Look - Sama
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Ovako izgleda Dženifer Hadson kao Areta Frenklin Ovako izgleda Dženifer Hadson kao Areta Frenklin

    Dugoočekivana ekranizacije života muzičke dive Arete Frenklin, film RESPECT premijeru će imati tokom zimskog perioda, tačnije krajem decembra, najavljeno je u jednom od zvaničnih trejlera.

  • Lisa i Dženifer: Prijateljice na okupu Lisa i Dženifer: Prijateljice na okupu

    Variety je pokrenuo seriju razgovora "Actors on Actors" tokom kojih poznati glumci postavljaju jedno drugome pitanja. Pandemija koronavirusa uslovila je da se ovi razgovori sada snimaju u nestudijskim uslovima, a među damama koje su uslepšale ovaj serijal našle su se i Dženifer Aniston i Lisa Kudrou.

  • Del Arno Band novim spotom poručuje: Sudbina je svih da prođu Del Arno Band novim spotom poručuje: Sudbina je svih da prođu

    Del Arno Band je objavio novi spot za pesmu „Sudbina je svih da prođu“ i time zaokružio vizuelnu priču oko poslednjeg albuma "Ako ne znaš šta da radiš".

  • Aleksandar Lifka za Mirjanu Karanović Aleksandar Lifka za Mirjanu Karanović

    Festival evropskog filma Palić tradicionalno dodeljuje nagrade “Aleksandar Lifka” istaknutim domaćim i inostranim filmskim stvaraocima, koji su svojim angažmanom dali izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji ostavivši neizbrisiv trag. Ovogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji domaćih stvaralaca je legendarna glumica Mirjana Karanović. U jugoslovenskoj, srpskoj i regionalnoj kinematografiji aktivna je od debija 1980. u filmu “Petrijin venac” Srđana Karanovića, nakon čega je tokom prethodne četiri decenije ostvarila niz antologijskih uloga i osvojila veliki broj priznanja za svoj rad.

  • Džoni Dep u animiranom filmu koji se producira u Srbiji Džoni Dep u animiranom filmu koji se producira u Srbiji

    Italijanska produkcijska kuća Iervolino Entertainment, koja je nedavno najavila otvaranje studija u Srbiji, potpisala je zvanični ugovor sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom. Čuveni Džek Sperou ovaj put će pozajmljivati glas ptici Pafin, u najnovijem kratkometražnom animiranom serijalu Pafini, koji će u potpunosti biti dizajniran i proizveden u našoj zemlji.

  • Nova pesma Zabranjenog pušenja Nova pesma Zabranjenog pušenja

    Nakon 15 godina pauze, snage su ponovno udružili Sexon i Kurtović! A kada se njih dvojica spoje, uvek se desi neka magija. Ovaj put, magija leži u pesmi "Korona hit pozitivan".

  • Bregović dobitnik prestižne nagrade Bregović dobitnik prestižne nagrade

    Goran Bregović dobitnik je prestižne evropske nagrade Princess Marina Sturdza Award, saopštava Aquaris Publishing.

  • Odlazak Igora Vuka Torbice Odlazak Igora Vuka Torbice

    Jedan od najtalentovanijih mladih pozorišnih reditelja u regionu, Igor Vuk Torbica, tragično je preminuo u 33. godini.

  • Čolićev koncert u Kragujevcu ipak 22. avgusta Čolićev koncert u Kragujevcu ipak 22. avgusta

    Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20:00 u "Kneževom arsenalu". Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala", navodi LongPlay u zvaničnom saopštenju.

  • Kaliopi Fan Art dobio pobednika Kaliopi Fan Art dobio pobednika

    Nakon višemesečnog online druženja i takmičenja, dobili smo ovogodišnji Grand Prix - Kaliopi Fan Art-a, kreativnog online takmičenja, saopšteno je iz PR tima proslavljene pevačice. Nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva u Srbiji, a nagrada uključuje vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

  • Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28 Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28

    Milan Lane Gutović će ponovo nastupiti u Akademiji 28, u petak 3.jula u 20h, sa predstavom ‘’Ukrađena ličnos’ ‘’, koja je kao i ‘’Obično veče’’, bila rasprodata cele sezone, do početka restrikcija uzrokovanih virusom Covid19.

  • Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu ove subote Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu ove subote

    Legendarni Zdravko Čolić prvog dana leta u subotu 20. juna (20:00) dolazi u Kragujevac gde publiku iz toga grada, drugih delova Srbije i čak regiona očekuje istinski muzički spektakl - neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala", saopštava LongPlay.