Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Time - Da li znaš da te volim

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Time - Da li znaš da te volim
    2. Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
    3. Zana - Vlak
    4. Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
    5. Bisera Veletanlic - Zlatan Dan
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 120.93 121.78 122.64
    USD 106.88 107.64 108.39
Zvezde
  • Jelena Rozga: Nova emocija uz akustično izvođenje Jelena Rozga: Nova emocija uz akustično izvođenje

    Jelena Rozga je predstavila drugu singl pesmu Grizem, s legendarnog albuma "Bižuterija", koja će svoje mesto pronaći na njenom iščekivanom akustičnom albumu, na kojem će neki od njenih najvećih hitova biti predstavljeni u akustičnoj verziji.

  • Sara Jo gošća na koncertu italijanske zvezde Elise Sara Jo gošća na koncertu italijanske zvezde Elise

    Slavna italijanska kantautorka Elisa u subotu će održati koncert u Beogradu, u okviru evropske turneje koja je u toku, a kao specijalna gošća na bini će joj se pridružiti naša pop zvezda Sara Jo. Elisa je svetsku slavu stekla sjajnim kompozicijama i saradnjama sa izvođačima kao što Lučano Pavaroti, Andrea Bočeli, Tina Tarner, Cukero, bend Imagine Dragons, a Sara Jo će joj biti jedina gošća sa kojom će podeliti koncertnu binu u ovom delu sveta.

  • Osvajači: Proslava jubileja sa publikom! Osvajači: Proslava jubileja sa publikom!

    Članovi kragujevačkog benda Osvajači, "uz pomoć" hard rok muzičara domaće, ali i regionalne scene Kikija Lesendrića, Galeta ( Kerber), Zeleta Lipovače ( Divlje jagode ) i Zorana Milanovića ( Smak), sinoć su u punoj mts Dvorani održali tročasovnu lekciju dobrog , starog, čvrstog rokenrola, dovevši publiku i atmosferu do emotivnog i energetskog usijanja. Ovim žestokim nastupom bend je proslavio 30 godina trajanja i rada na rokenrol sceni.

  • Goran Karan pevao publici u punoj mts Dvorani Goran Karan pevao publici u punoj mts Dvorani

    Proslavljeni splitski tenor Goran Karan održao je koncert u mts Dvorani.

  • Boris Novković: Proslava jubileja i beogradski koncert Boris Novković: Proslava jubileja i beogradski koncert

    Boris Novković će u Beogradu, posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."

  • Petar Grašo deo koncerta posvećuje Oliveru Dragojeviću Petar Grašo deo koncerta posvećuje Oliveru Dragojeviću

    Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, veoma uspešnu koncertnu godinu završiće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra u organizaciji Skymusic-a, a kako je otkrio, deo nastupa biće posvećen njegovom prijatelju i kolegi, Oliveru Dragojeviću.

  • Tijana Bogićević: Snažne emocije u Novom Sadu i još jedan koncert Tijana Bogićević: Snažne emocije u Novom Sadu i još jedan koncert

    Pop pevačica Tijana Bogićević još jednom je na koncertu u Novom Sadu pokazala da je kraljica emocije i najlepših melodija domaće pop muzike! Na rasprodatom dvočasovnom koncertu u Srpskom narodnom pozorištu uživo je otpevala svoje najveće hitove “Hajde onda ništa”, “Tražim”, “Bezuslovno” i najavila još jedno druženje sa publikom, na istom mestu 23. oktobra.

  • Hari Mata Hari ove zime pred beogradskom publikom Hari Mata Hari ove zime pred beogradskom publikom

    Bosanskohercegovačka pop zvezda i umetnik Hari Mata Hari, čije brojne hitove i dan danas pevuše sve generacije, nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom, prvi put u mts Dvorani ( nekadašnjoj Dvorani doma sindikata), posle čak 32 održana koncerta u srpskoj prestonici.

  • Koncert Željka Samardžića u mts Dvorani Koncert Željka Samardžića u mts Dvorani

    Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića biće održan 23. decembra i ove godine na istom mestu, mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata.

  • Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja

    Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

  • Zoe Kida predstavila novi singl Zoe Kida predstavila novi singl

    Zoe Kida, nakon zapaženog singla Bejbi, predstavila je novu pesmu naziva Žena dete.

  • Amsterdam: Sjajna glumačka ekipa na velikom platnu Amsterdam: Sjajna glumačka ekipa na velikom platnu

    Od reditelja naslova "Bokser", "Američka prevara" i "U dobru i u zlu" - Dejvida Rasela (David O. Russell), u četvrtak 6. oktobra stiže još jedno veliko ostvarenje - kriminalistički triler "Amsterdam". Reč je o filmu u kojem se pojavljuju brojni glumci koji danas čine zvezde Holivuda - od Kristijana Bejla, Robi Margo, Džona Dejvida Vošingtona, Krisa Roka, preko Majka Majersa, Roberta De Nira, do kantautorke i dobitnice 11 Gremi nagrada Tejlor Svift, glumca Ramija Maleka i mnogih drugih.