Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Željko Samardžić - Andjele moj

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - Andjele moj
    2. Regina - Ljubav Nije Za Nas
    3. Oliver Mandić - Odlazim, a volim te
    4. EKV - Srce
    5. Marija - Pozuri, Pozuri
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Zvezde
  • Šon Pen na velikom platnu sa ćerkom Šon Pen na velikom platnu sa ćerkom

    Šon Pen i njegova ćerka Dilan Pen, tumače glavne uloge u filmu „Dan zastave“ (Flag Day) koji je svetsku premijeru imao na prošlogodišnjem Kanskom festivalu na kom je bio i nominovan za Zlatnu palmu, a koji će se u domaćim bioskopima naći od 28. aprila.

  • Sara Jo predstavila spot za pesmu Divlja Sara Jo predstavila spot za pesmu Divlja

    Pop zvezda Sara Jo objavila je dugonajavljivani spot za singl Divlja, prvu pesmu sa njenog nadolazećeg albuma prvenca. Spot obiluje provokativnim scenama, a visok produkcijski nivo i intrigantan scenario svrstavaju ovaj video u nivo svetskih muzičkih ostvarenja.

  • Magnifico oduševio publiku u Domu omladine Magnifico oduševio publiku u Domu omladine

    Čuveni kantautor Robert Pešut – Magnifico oduševio je svojim nastupom publiku u Domu omladine, u okviru Urban Sessions koncepta, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Vesna Goldsvorti prva žena laureat književne nagrade Momo Kapor Vesna Goldsvorti prva žena laureat književne nagrade Momo Kapor

    Književnici Vesni Goldsvorti danas je u Svečanoj sali Skupštine Grada Beograda uručena nagrada „Momo Kapor“ za roman „Gvozdena zavesa - Ljubavna priča”. Plaketu od srebra sa motivom školice i novčanu nagradu uručili su joj Matija Bećković, predsednik Upravnog odbora Zadužbine „Momčilo Momo Kapor” i Aleksandra Kosanović Strižak, direktorka marketinga i komunikacija Erste Banke koja je od ove godine pokrovitelj nagrade.

  • Preminuo Dejan Mijač Preminuo Dejan Mijač

    Danas je u Beogradu preminuo jedan od najznačajnijih domaćih pozorišnih reditelja Dejan Mijač, saopšteno je iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Komemoracija će biti održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a vreme komemoracije i sahrane objavićemo naknadno.

  • Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula

    Drugo izdanje internacionalnog muzičkog festivala Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel, od 6. do 9. jula. Nakon što je već prve godine festival stekao status jednog od najznačajnijih u regionu, i ovog puta, na pozornici pod otvorenim nebom nastupiće čuvena muzička imena u potpuno novim i drugačijim izdanjima.

  • Brus Vilis se oprašta od glume Brus Vilis se oprašta od glume

    Holivudska zvezda Brus Vilis iz zdravstvenih razloga povlači se iz sveta glume, a ova vest potvrđena je putem njegovog Instagram naloga.

  • Konstrakta potpisala za legendarni Virgin Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

    Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music. Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

  • Marion Kotijar i Adam Drajver zajedno na velikom platnu Marion Kotijar i Adam Drajver zajedno na velikom platnu

    Film koji je otvorio Kanski festival 2021. godine i dobio petominutne stajaće ovacije, je rok opera Leosa Karaksa – Anet, za koji je, upravo na Kanu, Leos Karaks dobio nagradu za najboljeg režisera. Obogaćena sjajnom muzikom čuvenog benda Sparks, priča prati stand-up komičara (Adam Drajver), njegovu suprugu, opersku pevačicu (Marion Kotijar) i njihovu dvogodišnju ćerku Anet koja ima iznenađujući dar. Film je na repertoaru domaćih bioskopa.

  • Dodela Oskara 2022: KODA najbolji film Dodela Oskara 2022: KODA najbolji film

    Sinoć je u održana 94. ceremonija dodele Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelesu, koja je okupila brojne filmske stvaraoce. Najboljim filmom proglašena je komedi-drama "KODA" ("CODA"), dok je najviše nagrada osvojila "Dina"("DUNE"), epska-naučnafantastika rađena po romanu Frenka Herberta.

  • Album „Iluminacije/Illuminations“ prvo digitalno izdanje Isidore Žebeljan Album „Iluminacije/Illuminations“ prvo digitalno izdanje Isidore Žebeljan

    Izdavačka kuća Mascom će u narednom periodu raditi na digitalnom objavljivanju kompletnog muzičkog opusa Isidore Žebeljan (1967-2020), jedne od najistaknutijih srpskih kompozitorki.

  • Dražen Žerić Žera najavio koncert Crvene jabuke Dražen Žerić Žera najavio koncert Crvene jabuke

    Dražen Žerić Žera frontmen čuvene bosanske pop - rok grupe Crvena Jabuka najavio je danas na konferenciji za novinare drugi koncertni datum za 15. april, nakon što je koncert zakazan za 26. mart uveliko rasprodat. On je obraćajući se medijima najavio reprizu koncerta "Tvrđava", koji nosi naziv po istoimenom, aktuelnom albumu.