Slušate: Muzički mix

Pesma: Valentino - Bez tebe

Muzički mix
Naxi Radio
Lifestyle
 • Pokrenite energiju od ranog jutra! Pokrenite energiju od ranog jutra!

  Buđenje može prestavljati izazov ukoliko već nemate određeno i usvojeno vreme odlaska na spavanje. Stres, nedovoljno sna, kasni obroci, temperaturne razlike neki su od uzročnika nekvalitetnog sna. Donosimo vam nekoliko navika koje možete usvojiti i vaše jutro započeti uz talas energije!

 • Chanel i Barbi: Saradnja vredna pažnje Chanel i Barbi: Saradnja vredna pažnje

  Ostvarenje Barbi rediteljke Grete Gervig privuklo je veliku pažnju javnosti, a Margo Robi, koja tumači naslovnu ulogu u filmu, za Chanel-ov kanal je govorila o saradnji modne kuće na filmu.

 • Čitanje na plaži: Opustite se uz omiljeno štivo Čitanje na plaži: Opustite se uz omiljeno štivo

  Ukoliko ste ljubitelj čitanja, znate koliko se zadovoljstva krije u vremenu provedenom uz stranice knjige. Čitalačke navike se stiču, a jedan od načina da uživate u odmoru je i čitanje.

 • Kako da uštedite prostor u koferu? Kako da uštedite prostor u koferu?

  Ukoliko planirate da putujete, prilikom pakovanja možete isprobati ovakav način slaganja garderobe, koji vam znatno može uštedeti na prostoru. Ovo je posebno praktično ukoliko putujete samo sa ručnim prtljagom.

 • Vanesa Paradi o novoj kolekciji kuće Chanel Vanesa Paradi o novoj kolekciji kuće Chanel

  Modna kuća Chanel predstavila je kolekciju za sezonu jesen-zima 2023/24, a proslavljena glumica i pevačica Vanesa Paradi, koju vezuje dugogodišnja saradnja sa ovom modnom kućom, zavirila je iza scene.

 • Kako odabrati najbolju destinaciju za odmor? Kako odabrati najbolju destinaciju za odmor?

  Sezona letnjih odmora je počela, pa ukoliko još uvek imate nedoumice povodom odabira prave destinacije, pokušajte da ih uklonite pomoću sledećih smernica.

 • Zaštitite vaše ljubimce tokom leta Zaštitite vaše ljubimce tokom leta

  Letnja sezona donosi visoke temperature i tada je potrebno da vlasnici ljubimaca, pogotovo pasa i mačaka posebno obrate pažnju na svoje krznene prijatelje.

 • Istrajte u postizanju vašeg cilja Istrajte u postizanju vašeg cilja

  Motivacija se, pored spremnosti na rad, otvorenosti za nova iskustva i discipline, ubraja u važne elemente kod ostvarivanja željenih ciljeva.

 • Prigrlite leto! Prigrlite leto!

  Leto počinje sutra, 21. juna, a najtoplije godišnje doba iskorisite za boravak u prirodi, nove destinacije, druženje i predah!

 • Timoti Šalame: Mlada glumačka zvezda za Chanel Timoti Šalame: Mlada glumačka zvezda za Chanel

  Mlada glumačka zvezda Timoti Šalame, postao je ambasador mirisne note Bleu De Chanel.

 • Pronađite razlog za osmeh u svakom danu Pronađite razlog za osmeh u svakom danu

  Svaki novi dan donosi izazove, a nekada novonastale situacije mogu izazvati stres i uticati na dobro raspoloženje. Ne zaboravite da ne možemo uticati na svaku situaciju, ali možemo menjati naš pogled na nju i ne dozvoliti da nam ona u velikoj meri ugrozi raspoloženje i pokvari dan koji protiče. Ovo se prevashodno odnosi na manje izazove, iznenadne promene planova, nesuglasice kojima smo skloni da dajemo previše značaja. Donosimo vam nekoliko načina kojima možete trenutno umanjiti stres i učiniti da se osećate bolje.

 • Natali Portman i Dior: Pripreme za premijeru i crveni tepih Natali Portman i Dior: Pripreme za premijeru i crveni tepih

  Na održanom filmskom festivalu u Kanu glumica Natali Portman je predstavila novi film "Maj Decembar" koji je svetsku premijeru imao na pomenutom festivalu. Njena saradnja sa modnom kućom Dior još jednom se pokazala kao plodonosna, a proslavljena Oskarovka je na crvenom tepihu ponela haljinu koja je privukla pažnju javnosti.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10