Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Toše Proeski - Ledena

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Lifestyle
 • Praznični pokloni: Šta pokloniti u poslednjem trenutku? Praznični pokloni: Šta pokloniti u poslednjem trenutku?

  Predstavljamo vam nekoliko ideja prazničnih poklona. Reč je o sitnim pažnjama koje mogu biti korisne, ukusne i mirisne, te koje mogu predstavljati ekonomičniju opciju poklona.

 • Gucci predstavio kampanju inspirisanu godinom Zeca Gucci predstavio kampanju inspirisanu godinom Zeca

  Modna kuća Gucci predstavila je video kampanju koja u fokus postavlja dolazak godine Zeca prema kineskoj Novoj godini koja počinje krajem januara.

 • Spremno u Novu godinu Spremno u Novu godinu

  Kraj godine može poslužiti za sumiranje godine koja je za nama, a ulazak u novu za stvaranje planova i ciljeva koje želite da postignete u predstojećem periodu.

 • Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi

  Iskoristite predstojeći period da budete originalni i dragim ljudima poželite srećne praznike ručno pravljenim čestitkama.

 • Razmazite sebe ove zime Razmazite sebe ove zime

  Ove zime, odvojte vreme za sebe, i pored privatnih i poslovnih obaveza, posvetite se vlastitoj sreći, napredovanju, prosperitetu i odmoru.

 • Iskoristite najlepše od decembra! Iskoristite najlepše od decembra!

  Decembar je mesec u kojem sumiramo godinu za nama, planiramo nove ciljeve, radujemo se dolasku zime i praznika!

 • Dior-ova praznična čarolija Dior-ova praznična čarolija

  Širom sveta uveliko se predstavljaju praznične kampanje, a modna kuća Dior otvorila je vrata svog Ateljea snova u luksuznom odmaralištu na jugu Francuske.

 • Prebukiran raspored: Napravite pametne odluke Prebukiran raspored: Napravite pametne odluke

  Ukoliko vaš životni stil podrazumeva konstantno kretanje, boravak van kuće, dosta poslovnih i privatnih obaveza na dnevnom nivou, to može voditi nezdravom načinu života. Kao posledice mogu se javiti stres, neispavanost i nezdrava ishrana a sve navedeno utiče na celokupno zdravlje i kvalitet života. Zdrav način života je odluka, a pozitivne promene mogu najpre početi uvođenjem manjih navika.

 • Šakira u Burberry kampanji Šakira u Burberry kampanji

  Proslavljena prevačica Šakira snimila je video za kuću Burberry u okviru kampanje "The Night Before"

 • Svakodnevne navike u ishrani kojima možete popraviti budžet Svakodnevne navike u ishrani kojima možete popraviti budžet

  Promenom pojedinih navika možemo doprineti poboljšanju finansija. One ne zahtevaju velika odricanja, već manje promene na dnevnom planu, a odnose se najviše na pripremanje i kupovinu hrane na poslu. Ne samo da se na ovaj način možete hraniti zdravije, već će se poboljšanje osetiti i na vašem računu.

 • Hari Stajls u novoj Gucci kampanji Hari Stajls u novoj Gucci kampanji

  Muzička zvezda Hari Stajls uspešno sarađuje sa modnom kućom "Gucci", a pomenuta kolaboracija ovenčana je još jednom zapaženom kampanjom.

 • Pozdrav novembru! Pozdrav novembru!

  Novembar je mesec koji nas polako uvodi u sezonu praznika, pa ovaj mesec možete iskoristiti ne samo za uživanje u jesenjim aktivnostima, već i pripremu za zimski i praznični period koji dolazi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10