Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Petar Grašo - Voli Me

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Lifestyle
 • Vikend: Vreme odmora i zabave Vikend: Vreme odmora i zabave

  Vikend pred nama iskoristite za druženje sa dragim ljudima, te interesantan zabavno-edukativni sadržaj, čijim konzumiranjem ćete saznati nešto novo i sjajno se provesti.

 • Zavirite u Gucci-jevu kolekciju za predstojeću sunčanu sezonu Zavirite u Gucci-jevu kolekciju za predstojeću sunčanu sezonu

  Modna kuća Gucci predstavila je promotivan video kampanje za proleće-leto 2023. godine.

 • Male radosti za proslavu ljubavi Male radosti za proslavu ljubavi

  Priredite nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa partnerom ili partnerkom! Dan posvetite ljubavi i vremenu provedenom sa voljenom osobom.

 • Čitalački izazov: Zavirite u svetove između stranica Čitalački izazov: Zavirite u svetove između stranica

  Čitanje ima višestruki benefit. Ono pospešuje imaginaciju, unapređuje znanje, obogaćuje vokabular, umanjuje stres i pomaže nam da se opustimo...Postavite sebi čitalački izazov i stvorite svakodnevnu naviku čitanja.

 • Detoksikacija od društvenih mreža: Uživajte u ovim aktivnostima tokom vikenda Detoksikacija od društvenih mreža: Uživajte u ovim aktivnostima tokom vikenda

  Ovog vikenda, pokušajte da se odmorite od društvenih mreža i pametnih telefona, a zabavu pronađite u kreativnim hobijima, sportu, druženju i priči sa dragim ljudima.

 • Poboljšajte fokus tokom radnog dana Poboljšajte fokus tokom radnog dana

  Ispunjen i produktivan radni dan učiniće da se osećate lepše, te svoje poslovne obaveze završite na vreme, ostavljajući ostatak dana za rekreaciju, relaksaciju, druženje i privatne obaveze. Evo nekoliko načina da budete produktivni i fokusirani na obavljanje radnih zadataka.

 • Dakota Džonson u Gucci kampanji Dakota Džonson u Gucci kampanji

  Proslavljena glumica Dakota Džonson snimila je kampanju za modnu kuću Gucci.

 • Badnje veče: Dočekivanje Božića u krugu porodice Badnje veče: Dočekivanje Božića u krugu porodice

  Badnje veče se prema pravoslavnom hrišćanstvu obeležava 6. januara po gregorijanskom kalendaru, dan pre Božića, odnosno Božić se tradicionalno dočekuje tokom Badnje večeri. Iako običaji i obeležavanje variraju od mesta do mesta, neka obeležja su svuda ista i nezaobilazni deo obeležavanja praznika. Ono što je najlepše jeste da se proslavlja u krugu porodice.

 • Nezaboravni trenuci sa decom u prazničnoj atmosferi Nezaboravni trenuci sa decom u prazničnoj atmosferi

  Božić je praznik koji tradicionalno okuplja celu porodicu, a ukoliko ga provodite sa decom, potrudite se da osmislite sadržaj koji će učniti da se sjajno provedu i steku divne uspomene. Praznici su vreme tokom kojeg slavimo ljubav, slogu i zajedništvo, pa neka tako bude i ovog Božića!

 • Praznični pokloni: Šta pokloniti u poslednjem trenutku? Praznični pokloni: Šta pokloniti u poslednjem trenutku?

  Predstavljamo vam nekoliko ideja prazničnih poklona. Reč je o sitnim pažnjama koje mogu biti korisne, ukusne i mirisne, te koje mogu predstavljati ekonomičniju opciju poklona.

 • Gucci predstavio kampanju inspirisanu godinom Zeca Gucci predstavio kampanju inspirisanu godinom Zeca

  Modna kuća Gucci predstavila je video kampanju koja u fokus postavlja dolazak godine Zeca prema kineskoj Novoj godini koja počinje krajem januara.

 • Spremno u Novu godinu Spremno u Novu godinu

  Kraj godine može poslužiti za sumiranje godine koja je za nama, a ulazak u novu za stvaranje planova i ciljeva koje želite da postignete u predstojećem periodu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10