Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Josipa Lisac - Noćna ptica

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Lifestyle
 • Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi

  Iskoristite predstojeći period da budete originalni i dragim ljudima poželite srećne praznike ručno pravljenim čestitkama.

 • Razmazite sebe ove zime Razmazite sebe ove zime

  Ove zime, odvojte vreme za sebe, i pored privatnih i poslovnih obaveza, posvetite se vlastitoj sreći, napredovanju, prosperitetu i odmoru.

 • Iskoristite najlepše od decembra! Iskoristite najlepše od decembra!

  Decembar je mesec u kojem sumiramo godinu za nama, planiramo nove ciljeve, radujemo se dolasku zime i praznika!

 • Dior-ova praznična čarolija Dior-ova praznična čarolija

  Širom sveta uveliko se predstavljaju praznične kampanje, a modna kuća Dior otvorila je vrata svog Ateljea snova u luksuznom odmaralištu na jugu Francuske.

 • Prebukiran raspored: Napravite pametne odluke Prebukiran raspored: Napravite pametne odluke

  Ukoliko vaš životni stil podrazumeva konstantno kretanje, boravak van kuće, dosta poslovnih i privatnih obaveza na dnevnom nivou, to može voditi nezdravom načinu života. Kao posledice mogu se javiti stres, neispavanost i nezdrava ishrana a sve navedeno utiče na celokupno zdravlje i kvalitet života. Zdrav način života je odluka, a pozitivne promene mogu najpre početi uvođenjem manjih navika.

 • Šakira u Burberry kampanji Šakira u Burberry kampanji

  Proslavljena prevačica Šakira snimila je video za kuću Burberry u okviru kampanje "The Night Before"

 • Svakodnevne navike u ishrani kojima možete popraviti budžet Svakodnevne navike u ishrani kojima možete popraviti budžet

  Promenom pojedinih navika možemo doprineti poboljšanju finansija. One ne zahtevaju velika odricanja, već manje promene na dnevnom planu, a odnose se najviše na pripremanje i kupovinu hrane na poslu. Ne samo da se na ovaj način možete hraniti zdravije, već će se poboljšanje osetiti i na vašem računu.

 • Hari Stajls u novoj Gucci kampanji Hari Stajls u novoj Gucci kampanji

  Muzička zvezda Hari Stajls uspešno sarađuje sa modnom kućom "Gucci", a pomenuta kolaboracija ovenčana je još jednom zapaženom kampanjom.

 • Pozdrav novembru! Pozdrav novembru!

  Novembar je mesec koji nas polako uvodi u sezonu praznika, pa ovaj mesec možete iskoristiti ne samo za uživanje u jesenjim aktivnostima, već i pripremu za zimski i praznični period koji dolazi.

 • Zvezda serije Kuća zmaja na Louis Vuitton reviji Zvezda serije Kuća zmaja na Louis Vuitton reviji

  HBO serija "Kuća zmaja", prednastavak proslavljene fantastične dramske televizijske serije "Igra prestola", donela je brojna nova mlada glumačka lica, a među njima je i talentovana australijska glumica Mili Alkok, koja u pomenutoj seriji igra princezu Reniru Tragarjen, glavni ženski lik, u mladosti.

 • Obnovite energiju tokom dana: Pauza za vas! Obnovite energiju tokom dana: Pauza za vas!

  Svakodnevno suočavamo se sa različitim privatnim i poslovnim izazovima, zbog čega je ponekad tokom dana potrebno zastati i obnoviti energiju. Vreme pauze, ukoliko se iskoristi na pravi način, omogućiće vam da poboljšate fokus, raspoloženje, obnovite energiju i nastavite sa preostalnim aktivnostima.

 • Vreme za Gucci sa sjajnom Džesikom Čestejn Vreme za Gucci sa sjajnom Džesikom Čestejn

  Alesandro Mikele, kreativni direktor modne kuće Gucci, predstavio je još jednu uspešnu kampanju za kolekciju satova Gucci 25h.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10