Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Knez - Tina bambina

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Lifestyle
 • Manikir: Kako su se trendovi menjali kroz vreme? Manikir: Kako su se trendovi menjali kroz vreme?

  Glamour nastavlja sa interesantnom rubrikom u kojoj različite modne trendove posmatra retrospektivno. Ovog puta akcenat je na manikiru, odnosno umetnosti crtanja i lakiranja noktiju.

 • Natali Portman i Jara Šahidi donose Dior-ov glamur crvene Natali Portman i Jara Šahidi donose Dior-ov glamur crvene

  Glumice Natali Portman i Jara Šahidi pojavljuju se u promotivnom videu kuće Dior i nove linije ruževa za usne.

 • Adriana Ugarte o saradnji sa kućom Dior Adriana Ugarte o saradnji sa kućom Dior

  Glumica Adriana Ugarte svetsku slavu je dostigla ulogom u filmu "Hulijeta" Pedra Almodovara, kada je i započela uspešnu saradnju sa modnom kućom "Dior".

 • Gucci: Inspiracija za reklamni spot u najstarijoj fantastičnoj priči u Japanu Gucci: Inspiracija za reklamni spot u najstarijoj fantastičnoj priči u Japanu

  Modna kuća Gucci obeležava 75-godišnjicu od prve upotrebe ručki od bambusa u njihovoj proizvodnji, a ovaj jubilej prati savremeno prepričavanje najstarije sačuvane japanske fantastične priče "Priča o sekaču bambusa"

 • Anja Tejlor Džoj o isticanju prirodne lepote Anja Tejlor Džoj o isticanju prirodne lepote

  Anja Tejlor Džoj važi za jednu od najperspektivnijih glumica mlađe generacije, a u videu za modnu kuću Dior sa kojom ima uspešnu saradnju, otkrila je kako je izgledalo njeno prvo šminkanje za fotografisanje, odnosno nanošenje ruža za usne.

 • Nasmešite se: Kreativne ideje za fotografisanje Nasmešite se: Kreativne ideje za fotografisanje

  Digitalno doba kao jedan od svakodnevnih vidova komunikacije donelo je društvene mreže, pa je postavljanje fotografija na istim postala svakodnevnica. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji posebno uživa u fotografisanju, te osmišljavanju enterijera i eksterijera lokacije fotografisanja, naredni video vam može biti od pomoći.

 • Priglite najlepše od odmora Priglite najlepše od odmora

  Sezona je odmora, stoga brojni parovi se pripremaju da porodično krenu na letovanje. Bilo da na put krećete sa decom ili prijateljima, donosimo vam nekoliko saveta kako da vreme na odmoru provedete odmarajući i zabavljajući se.

 • Majli Sajrus: Nova mirisna nota za Gucci Majli Sajrus: Nova mirisna nota za Gucci

  Pevačica Majli Sajrus nastavlja uspešnu saradnju sa kućom Gucci, a novo poglavlje Flora Fantasy-ja donosi mirise jasmina i prepoznatiljvu estetiku saradnje proslavljene pevačice i legendarne modne kuće.

 • Uvek sveži uz Chanel-ov set za putovanja Uvek sveži uz Chanel-ov set za putovanja

  Modna kuća Chanel u okviru svoje linije kozmetike predstavlja mini set za putovanje koji će učiniti da u svakom trenutku izgledate sveže i odmorno.

 • Izazov stvaranja nove navike Izazov stvaranja nove navike

  Brojna istraživanja ukazuju da je za stvaranje i prihvatanje nove navike potreban 21 dan. Isprobajte ovaj princip počevši od unošenja manjih promena.

 • Gucci: Pogledi ljubavi Gucci: Pogledi ljubavi

  Modna kuća Gucci predstavila je promotivan video kolekcije Gucci Lovelight.

 • Iskoračite iz zone komfora malim promenama Iskoračite iz zone komfora malim promenama

  Izlazak iz zone komfora je izazov za svako ljudsko biće a ukoliko niste skloni naglim, radikalnim promenama u vašem životu započnite od malih svakodnevnih stvari koje će uneti svežinu i dinamiku u vaš život.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10