Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Parni Valjak - Ljubavna

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Ljubavna
    2. Tijana Bogicevic - Krila Od Dima
    3. Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
    4. Ana Stanic & Boris Novkovic - S One Strane Ljubavi
    5. Regina - Koraci
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Dan zaljubljenih donosi duet Tijane Bogićević i Damira Kedža Dan zaljubljenih donosi duet Tijane Bogićević i Damira Kedža

    Ujedinjenih glasova, Tijana i Damir predstavljaju pesmu Hram, romantičnu ljubavnu baladu u susret Danu zaljubljenih.

  • Na današnji dan napustio nas je Neša Leptir Na današnji dan napustio nas je Neša Leptir

    Na današnji datum, 12. februara preminuo je Nenad Radulović, široj publici poznat kao Neša Leptir, jedan od muzičkih ikona 80-ih godina i frontmen grupe "Poslednja igra leptira". Prošlo je više od tri decenije otkako nas je Neša napustio, ali će zauvek ostati upamćen kroz plodonosni rad koji je obeležio njegov život.

  • Preminuo glumac Predrag Daničić Preminuo glumac Predrag Daničić

    Glumac Goran Daničić preminuo je iznenada juče u Beogradu. Po želji porodice, Daničić je sahranjen danas u podne u najužem porodičnom krugu, navodi se u zvaničnom saopštenju Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

  • Sećanje na Nebojšu Glogovca Sećanje na Nebojšu Glogovca

    Na današnji dan, 9. februara zauvek nas je napustio Nebojša Glogovac, jedan od najistaknutijih dramskih umetnika regiona.

  • Neno Belan svira Đavole 21. i 22. marta u Beogradu Neno Belan svira Đavole 21. i 22. marta u Beogradu

    Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens održaće, na samom početku proleća, 21. i 22. marta u Kombank dvorani u Beogradu koncerte posvećene pesmama legendarnih Đavola, koji su pre 35 godina objavili svoj čuveni prvi album “Ljubav i moda” (1986).

  • U čast Milici Zajcev: Odlazak kritičarke i istoričarke umetničke igre U čast Milici Zajcev: Odlazak kritičarke i istoričarke umetničke igre

    Milica Zajcev, kritičarka i istoričarka umetničke igre preminula je 6. februara, a tim povodom oglasilo se Udruženje baletskih umetnika Srbije, čije saopštenje prenosimo u celosti.

  • Komemoracija Bekjarevu u JDP Komemoracija Bekjarevu u JDP

    Komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva biće održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u petak 5. februara u 12:00 na Sceni Ljuba Tadić, saopšteno je iz pozorišta.

  • Nova romantična komedija okupila regionalne glumce Nova romantična komedija okupila regionalne glumce

    Romantična komedija Previše lično u domaće bioskope stiže 4. februara, a uloge su ostvarili Branislav Trifunović, Janko Popović Volarić, Predrag Miki Manojlović, Eliška Balzerova (Eliška Balzerová), Tatijana Dikova (Tatiana Dyková), Petra Hžrebičkova (Petra Hřebíčková), Luboš Kostelni (Ľuboš Kostelný), Marijan Mitaš (Marián Mitaš).

  • Premijera filma Jedini izlaz sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi Premijera filma Jedini izlaz sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi

    Svečana premijera filma Jedini izlaz, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu Cinepelexx Ušće.

  • Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil Džejn Fonda dobitnica nagrade Sesil B. Demil

    Proslavljena glumica, producentkinja i aktivistknja Džejn Fonda, dobitnica je ovogodišnje nagrade Sesil B. Demil, koja se od strane Holivudske asocijacije stranih novinara dodeljuje za životni doprinos filmu, a tradicionalno uručuje na svečanim ceremonijama dodele Zlatnih globusa.

  • Preminula Rialda Kadrić Preminula Rialda Kadrić

    Rialda Kadrić, široj publici poznata po ulozi Marije iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“, preminula je u 57. godini, prenose domaći mediji.

  • Adel proslavila jubilej Adel proslavila jubilej

    Pevačica Adel obeležila je značajan jubilej - deceniju od izlaska njenog albuma "21" koji je dostigao veliki komercijalni uspeh, te zabeležio veliku slušanost i uspostavio rekorde širom planete.