Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Galija - Kotor

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Zvezde
  • Koncert Željka Samardžića u mts Dvorani Koncert Željka Samardžića u mts Dvorani

    Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića biće održan 23. decembra i ove godine na istom mestu, mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata.

  • Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja

    Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

  • Zoe Kida predstavila novi singl Zoe Kida predstavila novi singl

    Zoe Kida, nakon zapaženog singla Bejbi, predstavila je novu pesmu naziva Žena dete.

  • Amsterdam: Sjajna glumačka ekipa na velikom platnu Amsterdam: Sjajna glumačka ekipa na velikom platnu

    Od reditelja naslova "Bokser", "Američka prevara" i "U dobru i u zlu" - Dejvida Rasela (David O. Russell), u četvrtak 6. oktobra stiže još jedno veliko ostvarenje - kriminalistički triler "Amsterdam". Reč je o filmu u kojem se pojavljuju brojni glumci koji danas čine zvezde Holivuda - od Kristijana Bejla, Robi Margo, Džona Dejvida Vošingtona, Krisa Roka, preko Majka Majersa, Roberta De Nira, do kantautorke i dobitnice 11 Gremi nagrada Tejlor Svift, glumca Ramija Maleka i mnogih drugih.

  • Zdravko Čolić: Oktobar u Beču, decembar u Zagrebu! Zdravko Čolić: Oktobar u Beču, decembar u Zagrebu!

    Naša najveća muzička pop zvezda održaće veliki koncert 8. oktobra u Beču, u okviru jesenje evropske turneje. Fanove iz celog regiona obradovala je vest da će popularni Čola krajem godine održati još jedan ekskluzivni koncert i to sa simfonijskim orkestrom u Areni Zagreb.

  • Indexi i prijatelji obeležavaju 60 godina od osnivanja benda Indexi i prijatelji obeležavaju 60 godina od osnivanja benda

    Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji", omaž je kultnom sarajevskom bendu Indexi. Povodom 60. godišnjice od osnivanja benda produkcijska kuća Music Time organizuje pet regionalnih koncerata u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Skoplju. Beogradski koncert je zakazan za četvrtak 27.oktobara u mts dvorani.

  • Željko Vasić 9. decembra u mts Dvorani Željko Vasić 9. decembra u mts Dvorani

    Decembarski koncerti poznatog pop pevača postaju tradicija mts Dvorane, a ovog puta, 9. decembra publiku očekuje koncert "Moja kafana" u potpuno drugačijem izdanju.

  • I Gale Kerber gost na koncertu Osvajača I Gale Kerber gost na koncertu Osvajača

    Nakon samostalnog nastupa sa grupom Kerber februara ove godine u mts Dvorani ( ex Kombank Dvorani), frontmen Gale biće specijalni gost na koncertu kragujevačkog sastava Osvajači 19.oktobra na istom mestu.

  • Pogledajte novi spot grupe Van Gogh Pogledajte novi spot grupe Van Gogh

    Grupa Van Gogh, svojim najnovijim spotom uživo za pesmu "Više te ne volim ko pre", snimljenim na dva uzastopno održana koncerta visokog napona 11. i 12. marta u današnjoj mts Dvorani (ex - Kombank Dvorana), zaokružuje ediciju spotova sa svog aktuelnog studijskog albuma,"More bez obala".

  • Ala je lep ovaj svet: Dodatne premijerne projekcije Ala je lep ovaj svet: Dodatne premijerne projekcije

    Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma "Ala je lep ovaj svet", koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali mts Dvorane. Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.

  • Grupa Zana posvetila pesmu Marini Tucaković Grupa Zana posvetila pesmu Marini Tucaković

    Žika i Jelena iz grupe "Zana" predstavili su pesmu "Alehmičar", koju su posvetili Marini Tucaković, dugogodišnjoj saradnici i prijateljici, te jednom od najplodonosnijih tekstopisaca sa ovih prostora, koja je preminula prošle godine na današnji datum.

  • Dejvid Kultard u Beogradu Dejvid Kultard u Beogradu

    Britanac Dejvid Kultard, legendarni šampion Formule 1, stigao je u Srbiju i susreo sa medijima, sa kojima je razgovarao o predstojećem Red Bull Show Run Beograd spektaklu.