Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Preminuo Minja Subota Preminuo Minja Subota

    Minja Subota, kompozitor, voditelj, zabavljač preminuo je u 83. godini, prenosi RTS.

  • Karte u prodaji: Agent 007 na velika platna stiže 6. oktobra Karte u prodaji: Agent 007 na velika platna stiže 6. oktobra

    Dugo iščekivani nastavak sage o Džejmsu Bondu ovog oktobra dolazi na veliko platno! Film "Nije vreme za umiranje" će pretpremijerno biti prikazan 6. oktobra u dole navedenim bioskopima, a od 7. oktobra ulazi u redovnu distribuciju i naći će se na repertoarima svih bioskopa.

  • 2CELLOS poslednji put u Beogradu: Počela prodaja ulaznica za nezaboravan koncert 2CELLOS poslednji put u Beogradu: Počela prodaja ulaznica za nezaboravan koncert

    Poslednji beogradski koncert sastava 2CELLOS održaće se 23. maja 2022. godine u Štark Areni.

  • Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović

    Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu. Prestižno priznanje biće mu uručeni u okviru 14. festivala koji će biti održan od 16. do 21. septembra u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra.

  • Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok

    Film „Skok“ je, posle dve godine iščekivanja, imao svoju premijeru sinoć pred beogradskom publikom u prepunoj Velikoj sali Kombank Dvorane.

  • 2CELLOS na proleće u Beogradu 2CELLOS na proleće u Beogradu

    Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i Stjepan Hauser najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022. biti poslednja zajednička turneja pod nazivom 2CELLOS, a u okviru najavljene turneje je zakazan i beogradski koncert.

  • Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani

    Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.

  • Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada

    Čuvena pop grupa ZANA proslaviće 40 godina postojanja koncertom u Kombank dvorani, 25. septembra sa početkom u 21 čas.

  • Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu 4. septembra Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu 4. septembra

    Legendarni pevač Zdravko Čolić održaće dugoočekivani koncertu Kragujevcu 4. septembra na stadionu na Hipodromu, a ne u prostoru Kneževog Arsenala kako je prvobitno bilo planirano. Koncert je prebačen na prostor Hipodroma zbog većih kapaciteta i biće organizovan u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja većeg kapaciteta.

  • Specijalna projekcija filma Minamata: Glumačka bravura Depa Specijalna projekcija filma Minamata: Glumačka bravura Depa

    Specijalna projekcija snažne drame reditelja Endrua Levitasa ( Andrew Levitas) Minamata, koja po ocenama eminentnih filmskih kritičara, predstavalja "snažan odjek sadašnjeg vremena", a glavni glumac Džoni Dep doslovce "sjedinjen sa ulogom", biče održana u četvrtak 2. septembra u Kombank Dvorani s početkom u 19:30.

  • Tri noći čarolije Rundeka i Ekipe u Botaničkoj bašti Tri noći čarolije Rundeka i Ekipe u Botaničkoj bašti

    Rundek i Ekipa proteklih dana (23, 24. i 25. avgusta) održali su tri uzastopna koncerta u Botaničkoj bašti.

  • Preminuo Milan Lane Gutović Preminuo Milan Lane Gutović

    Juče, 25. avgusta, u Beogradu je preminuo Milan Gutović, jedan od najznačajnijih srpskih glumaca, član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 1967. do 2002. godine.