Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Aleksandra Radović - Proslo Me Je

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Zvezde
  • Sergej Ćetković održao koncerte u Zagrebu i Splitu Sergej Ćetković održao koncerte u Zagrebu i Splitu

    Pop pevač Sergej Ćetković je 14. i 15. februara održao velike koncerte u Zagrebu i Splitu, čime je i zvanično započeo veliku regionalnu koncertnu turneju kojom će obeležiti 20 godina uspešne muzičke karijere.

  • Josipa Lisac proslavila 70. rođendan sa beogradskom publikom Josipa Lisac proslavila 70. rođendan sa beogradskom publikom

    Muzička diva Josipa Lisac proslavila je Dan zaljubljenih i svoj 70. rođendan u petak uveče emotivnim dvočasovnim koncertom u ispunjenom Sava centru, gde je oduševljena beogradska publika mogla da uživa u zahtevnim, a besprekornim izvedbama njenih brojnih bezvremenih hitova kakvi su "Boginja", "Gdje Dunav ljubi nebo" ili "Magla".

  • Bili Ajliš: Poslušajte naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu Bili Ajliš: Poslušajte naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu

    Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu Nije vreme za umiranje, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu.

  • Bajaga i Biković snimili duet uoči premijere filma Hotel Beograd Bajaga i Biković snimili duet uoči premijere filma Hotel Beograd

    U susret premijere romantične komedije Hotel Beograd danas je objavljena pesma Darija koju su zajednički izveli Momćilo Bajagić Bajaga i Miloš Biković koji tumači glavnu mušku ulogu u pomenutom ostvarenju.

  • Cikuls filmova Nede Arnerić na 48. FEST-u Cikuls filmova Nede Arnerić na 48. FEST-u

    Povodom nedavne smrti legendarne srpske glumice Nede Arnerić, na ovogodišnjem FEST-u će u njenu čast biti prikazano devet filmova u kojima je glumila.

  • Održana svetska premijera filma Led 2 Održana svetska premijera filma Led 2

    Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke “Led 2”, koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi.

  • 30 godina od odlaska Neše Leptira 30 godina od odlaska Neše Leptira

    Na današnji datum, 12. februara preminuo je Nenad Radulović, široj publici poznat kao Neša Leptir, jedan od muzičkih ikona 80-ih godina i frontmen grupe "Poslednja igra leptira". Danas se navršava trideset godina otkako nas je Neša napustio, ali će zauvek ostati upamćen kroz plodonosni rad koji je obeležio njegov život.

  • Eminem nastupio na dodeli Oskara Eminem nastupio na dodeli Oskara

    Jedan od najpopularnijih repera današnjice nastupio je na 92. dodeli Oskara.

  • Parazit trijumfovao na 92. dodeli Oskara Parazit trijumfovao na 92. dodeli Oskara

    Na održanoj dodeli Oskara film Parazit čiju režiju potpisuje južnokorejski reditelj Bong Džun-ho apsolutni je pobednik ovogodišnjih nagrada koju dodeljuje američka Akademija filmskih umetnosti i nauka. Ne samo da je upisao u istoriju kao prvi film van engleskog govornog područja koji je osvojio glavnu nagradu za Najbolji film, već je osvojio i nagradu za najbolju režiju, najbolji originalni scenario i Najbolji film van engleskog govornog pordručja.

  • Šulić: Četiri godišnja doba pred punim Sava Centrom Šulić: Četiri godišnja doba pred punim Sava Centrom

    Sinoć, 6. februara čelista Luka Šulić je u pratnji orkestra predstavio Vivaldijeva "Četiri godišnja doba" u aranžmanu za violončelo. Popularnost kod beogradske publike Šulic je stekao kao član dua "2CELLOS" sa kojim je imao veoma posećene koncerte u prestonici, a sinoćnja puna sala Sava Centra još jednom je potvrdila naklonost beogradske publike prema mladom vituozu.

  • Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212 Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212

    U Pozorištu Ateljeu 212, na Sceni Petar Kralj u petak 7 februara je premijera predstave „Lažljivica“ Nikolaja Koljade, u prevodu Novice Antića i režiji Stefana Sablića.

  • Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar

    Muzička diva Josipa Lisac, odnedavno dobitnica "Porina" za životno delo, video porukom pozvala je Beograđane i sve svoje fanove da dođu na njen koncert za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u beogradskom Sava centru, gde će joj specijalni gost biti Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.