Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Cacadou Look - Sama

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Cacadou Look - Sama
    2. Željko Joksimović - Devojka
    3. Massimo Savic - Samo Jedan Dan
    4. U Škripcu - O Je
    5. Vlado Georgiev - Do svitanja
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Branka Veselinović: Radost življenja Branka Veselinović: Radost življenja

    Branka Veselinović, srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica i humanitarka proslavila je juče 102. rođendan.

  • Roberto Benjini u novom Garoneovom filmu Roberto Benjini u novom Garoneovom filmu

    Najnovije igrano ostvarenje "Pinokio" proslavljenog reditelja Matea Garonea (Gomora, Dogman) nakon domaće premijere na Festivalu evropskog filma na Paliću naći će se na repertoarima srpskih bioskopa od četvrtka, 24. septembra, a zvezda čuvenog filma Život je lep Roberto Benjini smestio se u čizme poznatog usamljenog stolara Đepeta koji klešući lutka od drveta, pred sobom izaziva čudo i stvara vragolastog dečaka Pinokija.

  • U planu je snimanje filma o životu Madone U planu je snimanje filma o životu Madone

    Universal Pictures najavio je da studio radi na biografskom filmu o Madoni, jednoj od najvećih pop zvezda svetske muzičke scene, piše Billboard.

  • Izložba posvećena Svetlani Bojković Izložba posvećena Svetlani Bojković

    U okviru 27. Festivala evropskog filma Palić u nedelju, 13. septembra u Galeriji Otvorenog univerziteta Subotica,otvorena je izložba „Svetlana Bojković – umetnost glume ili traganje za istinom“ uz prisustvo Svetlane Bojković i autora izložbe Zorana Maksimovića.

  • Priznanje za Suzanu Perić Priznanje za Suzanu Perić

    Suzana Perić, modna kreatorka i glavna i odgovorna urednica magazina Bazar, dobitnica je nagrade za poslovnu ženu godine, Business Women Awards 2020. Ovo je za nju drugo priznanje zaredom, prethodno je osvojila u 2019. godini.

  • Online nastup Amire Medunjanin na Arsenalu Online nastup Amire Medunjanin na Arsenalu

    Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin nastupa prvi put na Arsenal Festu, koji se usled pandemije Kovid-19 i vanredne situacije u Kragujevcu održava ovih dana online bez prisustva publike.

  • Hristina Popović, Mladen Đorđević i Filip Đurić na Dunav Film Fest-u Hristina Popović, Mladen Đorđević i Filip Đurić na Dunav Film Fest-u

    Dunav Film Fest 2020. ugostiće Hristinu Popović, glumicu, Mladena Đorđevića, reditelja i Filipa Đurića, glumca, koji će dodeliti nagradu „Dunavska Lađa“ za najbolji film, saopšteno je iz ogranizacije festivala.

  • Milica Mandić hrabra poput Mulan Milica Mandić hrabra poput Mulan

    U susret večerašnjoj premijeri Diznijevog igranog filma "Mulan" koji će se već od sutra, 10. septembra naći na repertoarima domaćih bioskopa, o hrabrosti kao vrlini koja krasi kinesku epsku ratnicu, ali i uspešne sportiste, govorila je naša svetska šampionka u tekvondou Milica Mandić. Video o hrabrosti koja je svojstvena ovim dvema junakinjama našao se jutros na zvaničnoj Facebook stranici filma.

  • Zaceli me Danijele Štajnfeld premijerno na Paliću Zaceli me Danijele Štajnfeld premijerno na Paliću

    Dokumentarni film Zaceli me (Hold me right) rediteljke Danijele Štajnfeld biće premijerno prikazan u Srbiji na Festivalu evropskog filma Palić, koji se ove godine održava od 12. do 18. septembra.

  • Nagrada Živojin Žika Pavlović Goranu Paskaljeviću Nagrada Živojin Žika Pavlović Goranu Paskaljeviću

    Trinaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE ove godine se održava u Leskovcu od 25. do 29. septembra, a na svečanoj ceremoniji otvaranja biće uručena nagrada  „Živojin Žika Pavlović“ našem proslavljenom reditelju Goranu Paskaljeviću, za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu.

  • Lejdi Gaga i Ariana Grande: Kiša nagrada Lejdi Gaga i Ariana Grande: Kiša nagrada

    Juče je održana dodela MTV Video Muzičkih nagrada za 2020. godinu, a priznanja za Najbolju muzičku saradnju, Pesmu godine i Najbolji POP otišla su u ruke Lejdi Gage i Ariane Grande za pesmu "Rain On Me".

  • Zadužbina Milana Mladenovića: Objavljen spisak ovogodišnjih finalista Zadužbina Milana Mladenovića: Objavljen spisak ovogodišnjih finalista

    Zadužbina Milana Mladenovića objavila je spisak pesama koje su nakon drugog kruga glasanja ušle u finale za Nagradu Milan Mladenović.