Slušate: Dodir noći

Pesma: Zana - Mala

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Španska diva oduševila publiku Španska diva oduševila publiku

    U okviru ovogodišnjeg "Banja Luka Fest"-a, koji će održao na Tvrđavi Kastel od 6 do 9. jula, među odabranim izvođačima nastupila je i španska diva Luz Kasal.

  • Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra Zdravko Čolić Symphonic: Neprolazni hitovi u pratnji simfonijskog orkestra

    Publika drugog po redu održanog "Banja Luka Fest"-a, završne večeri imala je priliku da uživa u svetskoj premijeri koncerta "Zdravko Čolić Symphonic", na kome je najveća zvezda Balkana prvi put izvela neke od najvećih hitova u muzičkoj pratnji simfonijskog orkestra.

  • Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda Film Amsterdam okuplja zvezde Holivuda

    Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima Američka prevara, Džoj, U dobru i u zlu, Bokser, stiže ostvarenje Amsterdam koje okuplja holivudske zvezde.

  • Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću Marija Mirković predstavila spot za Prezirem samoću

    Svakom novom pesmom, otkako je započela solo karijeru, kantautorka Marija Mirković potvđuje da uživa u slobodi stvaranja pesama, koja joj daje mogućnost da publici ponudi i drugačiji muzički izraz, a novitet je muzički spot za pesmu Prezirem samoću.

  • Goran Karan: Koncert u Beogradu Goran Karan: Koncert u Beogradu

    Nakon dva velika uspešna koncerta u srpskoj prestonici ( 2018. i 2019. godine ) proslavljeni splitski tenor Goran Karan, ove godine vraća se na Veliku scenu mts Dvorane.

  • Lukijan Ivanović i Dušan Alagić o zajedničkom radu Lukijan Ivanović i Dušan Alagić o zajedničkom radu

    Pored nagrada koje su upućene pesmama i pevačima, Naxi radio jedinstvenim radijskim nagradama kod nas, nagrađuje i autore i kompozitore koji su zajedno stvorili muzička dela za pamćenje. Naxi Zvezdu 2022 za muzičku saradnju godine, na osnovu najvećeg broja glasova slušalaca dobili su Dušan Alagić, kompozitor, tekstopisac, muzički producent i multiinstrumentalista i pevač Lukijan Ivanović za pesmu „Da znaš“.

  • Zdravko Čolić : Leto u znaku velikih koncerata Zdravko Čolić : Leto u znaku velikih koncerata

    Zdravko Čolić, muzička zvezda koju obožavaju sve generacije, ovog leta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mesec dana unapred.

  • Gibonni: Pesma je kao otvoreno pismo srodnoj duši Gibonni: Pesma je kao otvoreno pismo srodnoj duši

    Zlatan Stipišić Gibonni, jedan od najpriznatijih kantautora regiona, osvojio je dve Naxi Zvezde 2022 na osnovu najvećeg broja glasova slušalaca, za pevača i pesmu godine.

  • Brajanu Rašiću dodeljena nagrada Mikica Zdravković Brajanu Rašiću dodeljena nagrada Mikica Zdravković

    Čuveni koncertni fotograf Brajan Rašić drugi je dobitnik priznanja „Mikica Zdravković“, koje kragujevački Arsenal fest dodeljuje ličnostima iz Srbije i regiona za njihov dosadašnji rad na muzičkoj sceni.

  • Sari Jo nagrada za najstilizovaniju muzičku zvezdu Sari Jo nagrada za najstilizovaniju muzičku zvezdu

    U saradnji sa Story magazinom, Naxi radio dodelio je Naxi Zvezdu 2022 za Najbolje stilizovanu muzičku zvezdu Sari Jo.

  • Rock el clasico sutra na Tašmajdanu Rock el clasico sutra na Tašmajdanu

    Stefan Milenković i Nele Karajlić će 21. juna od 21h na stadionu Tašmajdan publici predstaviti svoj prvi zajednički autorski projekat Rock El Clasico.

  • Ana Stanić: Nagrada kao motivacija za ceo album Ana Stanić: Nagrada kao motivacija za ceo album

    Naxi Zvezda za Najbolji muzički projekat prvi put dodeljena je ove godine, a po odluci uredničkog kolegijuma Naxi radija, osvojila ju je Ana Stanić za projekat "Moja Nova godina".