Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Parni Valjak - Sve još miriše na nju

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Sve još miriše na nju
    2. Haustor - Uzalud pitaš
    3. Kiki Lesendrić - Uvek Na Kraju
    4. U Škripcu - Sidji Do Reke
    5. Vlado i Rodja - Draga
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 120.93 121.78 122.64
    USD 106.88 107.64 108.39
Zvezde
  • 2CELLOS: Oproštajni koncert pred punom Arenom! 2CELLOS: Oproštajni koncert pred punom Arenom!

    Stjepan Hauser i Luka Šulić, violončelisti koji su svetsku slavu postigli kao duo "2CELLOS", sinoć, 23. maja su održali koncert u Štark areni. Ovo je ujedno i njihov poslednji zajednički koncert u Beogradu, budući da je reč o oproštajnoj turneji nakon decenije uspešnog zajedničkog rada.

  • Regionalni uspeh Sare Jo, ovacije na koncertu u Sarajevu! Regionalni uspeh Sare Jo, ovacije na koncertu u Sarajevu!

    Pop zvezda Sara Jo održala je svoj prvi veliki koncert u Sarajevu, u kultnom Domu mladih gde su tokom decenija nastupali muzički velikani naših prostora: Zdravko Čolić, Bajaga, EKV, Indexi, čime se upisala u muzičke leksikone kao prva predstavnica novog talasa kojoj je to pošlo za rukom. Na ovaj način, srpska pevačica potvrdila je svoj status regionalne zvezde i najavila letnju turneju tokom koje će održati koncerte u Skoplju, Banja Luci, Podgorici, Splitu, Novom Sadu, kao i na crnogorskom primorju.

  • Divlje jagode: Koncert povodom 45 godina postojanja Divlje jagode: Koncert povodom 45 godina postojanja

    Jedinstvenu priliku da čuveni regionalni bend Divlje jagode, beogradska publika vidi u solo nastupu imaće na jesen, 8. oktobra u mts Dvorani.

  • Petar Grašo rasprodao više od pola Štark Arene Petar Grašo rasprodao više od pola Štark Arene

    Koncert Petra Graša već je polovinom rasprodat, iako nas ovaj dugo iščekivani muzički spektakl u Štark Areni čeka tek 11. novembra.

  • Dve dive na Banja Luka Festu Dve dive na Banja Luka Festu

    Predstojeći Banja Luka Fest, koji će se održati na tvrđavi Kastel od 6 do 9. jula ove godine, ugostiće dve jedinstvene muzičke dive: Josipu Lisac i Luz Kasal, koje svojim interpretacijama i pojavom bude najlepše emocije i ostavljaju uvek snažan utisak na publiku.

  • JDP: Počele probe Edipa JDP: Počele probe Edipa

    U Jugoslovenskom dramskom pozorištu, počele su probe Sofoklovog Edipa u režiji Vita Taufera, a premijera se očekuje u septembru.

  • Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate

    Pretposlednji, sedmi koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 30. maja u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu

    U subotu, 14. maja održano je finale muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a srpska predstavnica Ana Đurić - Konstrakta, na osnovu broja glasova stručnog žirija i publike, osvojila je 5. mesto.

  • Predstava Voz 200. put pred publikom Predstava Voz 200. put pred publikom

    Nastala po tekstu Кormaka Makartija u režiji i adaptaciji Voje Brajovića, predstava „Voz“ je premijerno izvedena u oktobru 2015. godine. Do sada je na sceni Zvezdara teatra izvedena 147 puta, a gostovala je na brojnim scenama i festivalima u našoj zemlji i u inostranstvu, čak 52 puta. Sa 199 izvedbi ovaj komad je pogledalo blizu 50 hiljada gledalaca. Jubilarno 200. izvođenje je zakazano za ponedeljak, 16. maj na Novoj sceni od 19.30 časova.

  • Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani

    Muzička diva Josipa Lisac priredila je sinoć veličanstven, dvočasovni koncert svojim obožavaocima u ispunjenoj beogradskoj MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata. Legendarna umetnica, koja je u srpskoj prestonici, u poslednje vreme, držala tradicionalne koncerte 14. februara, na svoj rođendan i na Dan zaljubljenih, ovoga puta je riznicu nezaboravnih pesama podarila tačno tri meseca kasnije. Kod publike se itekako osetilo da se uželela vrsne interpretatorke, posle iznuđene dvogodišnje pauze zbog pandemije.

  • Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu

    Sinoć, 12. maja održano je drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a plasman u finale izborila je i srpska predstavnica Konstrakta sa numerom "In corpore sano".

  • Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti

    Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend se vraćaju u Botaničku baštu „Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.