Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Moby Dick - Ulica i broj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Moby Dick - Ulica i broj
    2. Kiki Lesendrić - Noc Kao Iz Sna
    3. Petar Grašo - Kada krenu vlakovi
    4. Sergej Ćetković - Pogledi u tami
    5. Valentino - Samo sklopi okice
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Pogledajte prvi trejler filma Marina Abramović i njena deca Pogledajte prvi trejler filma Marina Abramović i njena deca

    Pogledajte prvi trejler filma „Povratak kući – Marina Abramović i njena deca“ reditelja i scenariste Borisa Miljkovića čija je domaća premijera 5. decembra, u Online bioskopu MOJ OFF.

  • Preminuo Mustafa Nadarević Preminuo Mustafa Nadarević

    Poznati glumac Mustafa Nadarević preminuo je juče, 22. novembra u 78. godini, piše RTS.

  • Ana Rucner : Romska muzika kao čista emocija Ana Rucner : Romska muzika kao čista emocija

    Ana Rucner, proslavljena violončelistkinja u proteklom periodu radila je na novom studijskom albumu inspirisanim romskom muzikom. Iako je po obrazovanju klasičan muzičar, u svom dosadašnjem radu postala je poznata kao neko ko klasičnu muziku kombinuje sa tradicionalnim i modernim elementima, a ulazak u žanr romske muzike predstavlja novitet u njenom dosadašnjem muzičkom opusu. Novi album najavila je predstavljanjem numere "Esma", a za Naxi talentovana umetnica govori o procesu rada na albumu, romskoj muzici, te Esmi Redžepovoj koja joj je bila inspiracija za nastanak istoimene autorske pesme, kojom je odala počast kraljici romske muzike.

  • Premijera novog filma o Marini Abramović Premijera novog filma o Marini Abramović

    Domaća premijera filma „Povratak kući – Marina Abramović i njena deca“ reditelja i scenariste Borisa Miljkovića zakazana je za subotu, 5. decembra, u Online bioskopu MOJ OFF, na adresi mojoff.net.

  • Preminuo Ivan Bekjarev Preminuo Ivan Bekjarev

    Ivan Bekjarev, proslavljeni jugoslovenski i srpski glumac i profesor preminuo je juče, 16. novembra u 74. godini.

  • Napustio nas je Kićo Slabinac Napustio nas je Kićo Slabinac

    Danas, u jutarnjim satima, životnu bitku izgubio je muzički velikan Krunoslav Kićo Slabinac. Zauvek ćemo ga pamtiti po evergrin hitovima, ali i po pesmi "Zbog jedne divne crne žene.

  • Nova pesma i najava albuma karijere Nova pesma i najava albuma karijere

    Grupa Hladno pivo predstavila je novi singl naziva Kišna nedjelja, kojim se najavljuje i izlazak novog albuma. Činjenica je da najbolje pesme nastaju iz svakodnevnih situacija, a to je bio slučaj i sa novom pesmom koja je nastala iz jednog razgovara Mileta sa prijateljicom, koja je po drugi put raskinula sa istim dečkom, navodi se u saopštenju.

  • Anđelka Prpić u novoj ulozi Anđelka Prpić u novoj ulozi

    Pogledajte prvi trejler novog domaćeg filma “Jedini izlaz”, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, koji će publika od 3. decembra moći da gleda u bioskopima širom Srbije. Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

  • Još jedan spot Stjepana Hausera Još jedan spot Stjepana Hausera

    Stjepan Hauser predstavio je danas na oficijalnom YouTube kanalu spot njegove interpretacije čuvene kompozicije koju je Enio Morikone komponovao za kultni film "Bilo jednom u Americi".

  • Goran Karan predstavio saradnju sa novozelandskom grupom Goran Karan predstavio saradnju sa novozelandskom grupom

    Da je muzika univerzalni jezik koji ne poznaje granice posvedočio je i Goran Karan u novoj muzičkoj saradnji koju je ostvario sa sastavom The Shades, kvartetom sa Novog Zelanda.

  • Bijonse: Tri naslovnice za britanski Vogue Bijonse: Tri naslovnice za britanski Vogue

    Bijonse krasi naslovnicu decembarskog izdanja britanskog Vogue-a, a fotografije je podelila sa svojom publikom putem društvenih mreža.

  • Odlazak legendarnog Bonda Odlazak legendarnog Bonda

    Šon Koneri, filmski i pozorišni glumac preminuo je 31. oktobra u 90. godini.