Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Joksimović - Menjaj Pesmu

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Joksimović - Menjaj Pesmu
    2. Merlin - Kad zamirišu jorgovani
    3. Zdravko Čolić - Noć mi te duguje
    4. Bajaga - Ruski voz
    5. Knez - Nijedna zena na svijetu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 22. april - 1 - Dodir noći
    2. 22. april - 2 - Dodir noći
    3. 22. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 19. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

    Zdrava salata sa sirom i jagodama Zdrava salata sa sirom i jagodama

    Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave

    Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

    Rešite se korova na prirodan način Rešite se korova na prirodan način

    Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 119.67 120.52 121.36
    USD 109.19 109.96 110.73
Zvezde
  • Nebeska tema i u Skoplju Nebeska tema i u Skoplju

    Dokumentarni film Nebeska tema o velikanu naše muzike Vladi Divljanu imaće premijeru u Makedoniji u petak, 8. novembra na festivalu Cinedays u Skoplju, dan ranije biće prikazan u Poreču u okviru festivala Poreč Dox, a 16. decembra biće održana premijera u Beču (Stadtkino), saopštava Producentska kuća Starhill.

  • Kristijan Bejl i Met Dejmon kao dvojac Šelbi-Majls Kristijan Bejl i Met Dejmon kao dvojac Šelbi-Majls

    Šta se to dogodilo '66 godine na čuvenoj automobilskoj trci izdržljivosti u Le Manu kada je, u iscrpljujućoj višečasovnoj "borbi Titana" Ferarijev tim nakon mnogo godina pobeđivanja, skinut sa trona?! Istinita priča 20th Century Fox-a "Le Man '66: Slavna 24 sata" o istrajnom dvojcu Šelbi-Majls koji je sam kreirao vozilo spremno da se takmiči na čuvenoj trci u Francuskoj premijerno će biti prikazana u bioskopima širom Srbije u sredu, 13. novembra. Karte za film se već sada mogu pronaći na blagajnama bioskopa.

  • Goran Karan održao koncert u Kombank dvorani Goran Karan održao koncert u Kombank dvorani

    Splitski tenor Goran Karan održao je za manje od godinu dana, još jedno emotivno veče u Kombank Dvorani. Miljenik lepšeg pola, ponovo je na noge digao publiku kultnog prostora, koji se uz čuvene hitove pretvorio u plesni podijum u neprekidnom dvoipočasovnom muzičkom talasu.

  • Galija: Večeri ispunjene notama i emicijama Galija: Večeri ispunjene notama i emicijama

    Ovog vikenda, 1. i 2. novembra grupa Galija održala je dva akustična koncerta u Kombank dvorani.

  • Vojna akademija 5 očekuje 100 000. gledaoca Vojna akademija 5 očekuje 100 000. gledaoca

    Nastavak filma Vojna akademija 5 za nepunih mesec dana prikazivanja pogledalo je 100 000 gledalaca širom Srbije i regiona, saopšteno je iz Art Viste.

  • Bjeloglić: Senke su moj kreativni i ljudski maksimum ovoga trenutka Bjeloglić: Senke su moj kreativni i ljudski maksimum ovoga trenutka

    U Muzeju Jugoslovenske kinoteke danas je u okviru promocije za novinare prikazana prva epizoda druge sezone serije Senke nad Balkanom autora Dragana Bjelogrlića u originalnoj produkciji United Media, koja će od 8. novembra biti dostupna za publiku putem platforme EON.

  • Zoranov brk za Andriju Kuzmanovića Zoranov brk za Andriju Kuzmanovića

    Na 28. Danima Zorana Radmilovića glumac Andrija Кuzmanović je dobio nagradu Zoranov brk za ulogu Pripovedača u predstavi Osama-Кasaba u Njujorku Zvezdara teatra.

  • Luka Šulić objavio solo album Luka Šulić objavio solo album

    Luka Šulić, svetskoj javnosti poznat kao član dua 2CELLOS, predstavio je solo "Vivaldi:The Four Seasons". Slavni muzučar i cenjeni virtuoz na violončelu, Luka Šulić, proteklog vikenda, nedelju dana pre zvaničnog izlaska albuma, promovisao je izdanje u Ljubljani u društvu slovenačkih medija. Takođe, održao je dva rasprodata koncerta u Cankarjevom domu, a talentovani čelista nastupiće u Beogradu 6. februara u Sava Centru.

  • Održan 4. Pozorišni Kustendorf: Pojedinac i društvo u vremenu spektakla Održan 4. Pozorišni Kustendorf: Pojedinac i društvo u vremenu spektakla

    Ovog vikenda, 25. i 26. oktobra na Mećavniku održan je četvrti po redu Pozorišni Kustendrof, koji je kao i prethodnih godina okupio srpske i inostrane pozorišne Akademije, a ovogodišnja tematika, ujedno i slogan festivala bio je "Pozorište spektakla", koji je sadržinom u fokus postavio ispitivanje uloge pozorišne umetnosti u današnjem društvu koje je spektakl prihvatilo kao jedan od dominantnih oblika življenja.

  • Parni valjak poziva publiku na koncert Parni valjak poziva publiku na koncert

    Članovi Parnog valjka trenutno se nalaze na uspešnoj turneji po Americi odakle su uputili video poziv fanovima da dođu na njihov veliki beogradski koncert 9. novembra (20:30) u Štark areni.

  • Rediteljski debi Gordana Kičića Rediteljski debi Gordana Kičića

    Predstavljen je trejler filma Realna priča u kome se prvi put proslavljeni glumac Gordan Kičić našao u ulozi reditelja.

  • Zoranov brk Jovani Gavrilović Zoranov brk Jovani Gavrilović

    Predstava Peterijin venac Ateljea 212 prikazana je u okviru pete festivalske večeri 28. Dana Zorana Radmilovića, a nagrada Zoranov brk pripala je mladoj glumici Jovani Gavrilović, saopšteno je iz pozorišta.