Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU

    Nikad emotivniji, nikad posebniji koncert legendarnog Nik Kejva održaće se 18. juna u Beogradu. Na festivalu Belgrade River Fest slavni muzičar premijerno u Evropi izvodi svoj koncert „Solo Show“!

  • Čarobna muzika: Ove zvezde su izvođači DISNEY koncerta Čarobna muzika: Ove zvezde su izvođači DISNEY koncerta

    U izvođenju Simfonijskog orkestra Vojvodine pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, u nedelju 12. maja s početkom od 19:30h, u beogradskoj mts Dvorani biće održan DISNEY KONCERT: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA, slaveći nezaboravnu Diznijevu muziku, crtane filmove i sećanja koja bude. Koncert za koji se pripremamo ceo jedan vek!

  • Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna! Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna!

    Slavni grčki pevač Antonis Remos obradovaće nakon deset godina ponovo beogradsku publiku 17. juna! Umetnik čiji se koncerti u Srbiji uvek čekaju sa nestrpljenjem, nastupiće prve večeri naše najprestižnije muzičke manifestacija Belgrade River Fest. Ovaj festival tradicionalno se održava svakog leta na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

  • Preminula Slađana Milošević Preminula Slađana Milošević

    Pevačica i umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.

  • Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja

    Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori ove godine proslavljaju 40. godina postojanja, a u subotu, 31. avgusta očekuje nas i veliki koncert na beogradskom Hipodromu. Saša Lokner je za Naxi pričao o proslavi, velikoj turneji i zakazanom koncertu.

  • "CIGANI LETE U NEBO“ – 20 godina od premijere

    U sredu 17. aprila, specijalnim izvođenjem mjuzikla Cigani lete u nebo Pozorište na Terazijama će obeležiti 20. godina od premijere jedne od najposećenijih predstava.

  • Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu

    Na 71. Martovskom festivalu, u okviru revijalnog programa DOMAĆA PANORAMA, 29. marta od 20.15 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda biće prikazana regionalna premijera kratkog igranog filma „Hrana za golubove“ (2024. / 28’) u kojem je jednu od poslednjih uloga ostvario legendarni Žarko Laušević.

  • Divlje Jagode 25. aprila u mts Dvorani Divlje Jagode 25. aprila u mts Dvorani

    Nakon poslednjeg koncerta u MTS dvorani 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, Divlje Jagode najavljuju novi koncert.

  • Bijelo dugme u ROK POSTAVI na Arsenal festu Bijelo dugme u ROK POSTAVI na Arsenal festu

    Bijelo dugme, po mnogima najveći i najznačajniji bend ikada na prostoru bivše Jugoslavije, stiže na Arsenal fest 2024 (27-29. jun), i to u rokenrol postavi. Bend će obeležiti 50 godina od izlaska prvog albuma.

  • Jurica Pađen najavio koncert AERODROMA I PRIJATELJA Jurica Pađen najavio koncert AERODROMA I PRIJATELJA

    Jurica Pađen je došao pravo iz Zagreba kako bi najavio koncert AERODROMA I PRIJATELJA u mts Dvorani, najavivši žestoku elektrik svirku sa izvanrednim gostima.

  • NENO BELAN & FIUMENS 21. marta u Domu omladine NENO BELAN & FIUMENS 21. marta u Domu omladine

    Legende muzičke scene NENO BELAN & FIUMENS, koncertom 21. marta u sali Amerikana beogradskog Doma omladine otvaraju revijalni program Kontakt konferencije i showcase festivala, koji se održava od 21. do 23. marta na više lokacija.

  • Bajaga i Instruktori na Hipodromu: Veličanstveni letnji koncert povodom 40 godina benda Bajaga i Instruktori na Hipodromu: Veličanstveni letnji koncert povodom 40 godina benda

    Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori, u subotu, 31. avgusta, na beogradskom Hipodromu, održaće njihov najveći koncert u Beogradu do sad. Koncert simbolično nosi naziv “Samo nam je ljubav potrebna”.