Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Željko Joksimović - Devojka

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Joksimović - Devojka
    2. Massimo Savic - Samo Jedan Dan
    3. U Škripcu - O Je
    4. Vlado Georgiev - Do svitanja
    5. Oliver Dragojević - Tko sam ja da ti sudim
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Zoranov brk za Andriju Kuzmanovića Zoranov brk za Andriju Kuzmanovića

    Na 28. Danima Zorana Radmilovića glumac Andrija Кuzmanović je dobio nagradu Zoranov brk za ulogu Pripovedača u predstavi Osama-Кasaba u Njujorku Zvezdara teatra.

  • Luka Šulić objavio solo album Luka Šulić objavio solo album

    Luka Šulić, svetskoj javnosti poznat kao član dua 2CELLOS, predstavio je solo "Vivaldi:The Four Seasons". Slavni muzučar i cenjeni virtuoz na violončelu, Luka Šulić, proteklog vikenda, nedelju dana pre zvaničnog izlaska albuma, promovisao je izdanje u Ljubljani u društvu slovenačkih medija. Takođe, održao je dva rasprodata koncerta u Cankarjevom domu, a talentovani čelista nastupiće u Beogradu 6. februara u Sava Centru.

  • Održan 4. Pozorišni Kustendorf: Pojedinac i društvo u vremenu spektakla Održan 4. Pozorišni Kustendorf: Pojedinac i društvo u vremenu spektakla

    Ovog vikenda, 25. i 26. oktobra na Mećavniku održan je četvrti po redu Pozorišni Kustendrof, koji je kao i prethodnih godina okupio srpske i inostrane pozorišne Akademije, a ovogodišnja tematika, ujedno i slogan festivala bio je "Pozorište spektakla", koji je sadržinom u fokus postavio ispitivanje uloge pozorišne umetnosti u današnjem društvu koje je spektakl prihvatilo kao jedan od dominantnih oblika življenja.

  • Parni valjak poziva publiku na koncert Parni valjak poziva publiku na koncert

    Članovi Parnog valjka trenutno se nalaze na uspešnoj turneji po Americi odakle su uputili video poziv fanovima da dođu na njihov veliki beogradski koncert 9. novembra (20:30) u Štark areni.

  • Rediteljski debi Gordana Kičića Rediteljski debi Gordana Kičića

    Predstavljen je trejler filma Realna priča u kome se prvi put proslavljeni glumac Gordan Kičić našao u ulozi reditelja.

  • Zoranov brk Jovani Gavrilović Zoranov brk Jovani Gavrilović

    Predstava Peterijin venac Ateljea 212 prikazana je u okviru pete festivalske večeri 28. Dana Zorana Radmilovića, a nagrada Zoranov brk pripala je mladoj glumici Jovani Gavrilović, saopšteno je iz pozorišta.

  • Senke nad Balkanom 2: Predstavljen novi trejler Senke nad Balkanom 2: Predstavljen novi trejler

    Domaća publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak domaće serije Senke nad Balkanom čiju režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić, koji ujedno tumači i jednu od glavnih uloga.

  • Dženifer Aniston dobitnica nagrade Ikona naroda za 2019 Dženifer Aniston dobitnica nagrade Ikona naroda za 2019

    Kanal E! je najavio da će proslavljena višestruko nagrađivana glumica Dženifer Aniston dobiti nagradu Ikona naroda za 2019 (The People’s Icon of 2019) u okviru E! People’s Choice Awards.

  • Velika promocija u Zagrebu: Novo izdanje Aleksandre Radović Velika promocija u Zagrebu: Novo izdanje Aleksandre Radović

    Regionalna pop zvezda Aleksandra Radović predstavila je album  The Best of Collection, koji objedinjuje njene najveće hitove, u izdanju za Croatia Records. U prisustvu medija, prijatelja i obožavalaca, Aleksandra je u samom centru Zagreba uživo otpevala Ljubavi moja, Beskrajno"  i Živeo kraj, i pozvala sve na svoj prvi veliki solistički koncert u dvorani Vatroslav Lisinski 10. novembra.

  • 4. Pozorišni Kustendorf: Pozorište u društvu spektakla 4. Pozorišni Kustendorf: Pozorište u društvu spektakla

    Četvrti Pozorišni Кustendorf reditelja Emira Кusturice održaće se 25. i 26. oktobra na Mećavniku, saopšteno je iz organizacije festivala.

  • JDP: Ujka Vanja na 34. Festivalu Gavelline večeri JDP: Ujka Vanja na 34. Festivalu Gavelline večeri

    Predstava Ujka Vanja prema drami Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji i režiji Egona Savina biće izvedena na 34. Festivalu Gavelline večeri u kazalištu Gavella u Zagrebu u utorak 15. oktobra, saopšteno je iz JDP.

  • Vanesa Mej oduševila publiku 51. Bemusa Vanesa Mej oduševila publiku 51. Bemusa

    Svetska superzvezda Vanesa Mej održala je spektakularan nastup u prepunoj dvorani Sava centru u okviru 51. Bemusa.