Slušate: Muzički mix

Pesma: Moby Dick - Hotelska Soba

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Moby Dick - Hotelska Soba
    2. Djavoli - Dolazi ljubav
    3. Crvena jabuka - Nek te on ljubi
    4. Natasa - Stranac
    5. Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Zvezde
  • Marko Louis pre Thievery Corporation-a Marko Louis pre Thievery Corporation-a

    Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna (20:30) ispred vrhunske svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na njihovom velikom letnjem koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu, saopštava Long Play.

  • Aleksa Jelić predstavlja novi album Aleksa Jelić predstavlja novi album

    Aleksa Jelić, pop muzičar i baletski umetnik, posle duže pauze objavio je novi album pod nazivom Metamorfoza.

  • Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru Rade Šerbedžija u novom psihološkom trileru

    Anđeo čuvar (Guardian Angel) je psihološki triler zasnovan na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima; u režiji renomiranog finskog reditelja Arto Halonena i sjajnom međunarodnom glumačkom glumačkom postavkom predvođenom Radetom Šerbedžijom, Džošom Lukasom i Pilu Asbekom, film u distribuciji 2i Filma stiže u domaće bioskope 20. juna.

  • Tom Holand i Kris Hemsvort na Baliju predstavili filmove Tom Holand i Kris Hemsvort na Baliju predstavili filmove

    Glavne zvezde dva filmska hita koji ovog leta stižu u bioskope Ljudi u crnom: Globalna pretnja i Spajdermen: Daleko od kuće, Kris Hemsvort i Tom Holand družili su se sa publikom na Baliju i preneli dobru atmosferu koja vlada oko ovih filmova, prenosi Con film.

  • Švarceneger: Ponovo Terminator Švarceneger: Ponovo Terminator

    Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film "Terminator: Mračna sudbina" koji predstavlja, kako autori najavljuju nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca - Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

  • Nele Karajlić na Tašmajdanu Nele Karajlić na Tašmajdanu

    Dr Nele Karajlić će 25. maja na stadionu Tašmajdan održati svoj prvi veliki samostalni koncert pred beogradskom publikom. Nele će sa svojim novim bendom “Osiromašeni uranijum” izvoditi najveće hitove Pušenja, a pridružiće im se i bivši gitarista ovog benda Predrag Kovačević Kovalski.

  • Whitesnake ponovo u Beogradu Whitesnake ponovo u Beogradu

    Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova u svetu, legendarni Whitesnake nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske Flesh & Blood turneje.

  • Selin Dion oduševila publiku Selin Dion oduševila publiku

    Diva svetske pop scene Selin Dion bila je gošća Džejmsa Kordena, te se sa šarmantnim voditeljem upustila u vožnju kroz Las Vegas.

  • Evrosong 2019: Trijumf Holandije Evrosong 2019: Trijumf Holandije

    Ovog vikenda održano je finalno takmičarsko veče za najlepšu pesmu Evrope, a pobednik 64. Evrovizije je Holandija sa pesmom "Arcade" koju je izveo Dankan Lorens.

  • Vreme je za Rundu 44 sa Parnim Valjkom Vreme je za Rundu 44 sa Parnim Valjkom

    Povodom izlaska novog albuma Vrijeme i 44 godine zajedničkog rada banda, ekipa ponovo kreće na turneju koja će obuhvatati region, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju Hamar media-e.

  • Komemoracija Miši Janketiću Komemoracija Miši Janketiću

    Dramski umetnik Mihailo Miša Janketić biće sahranjen u subotu 18. maja u 15h u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopšteno je iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

  • Film o Eltonu Džonu uskoro u bioskopima Film o Eltonu Džonu uskoro u bioskopima

    Film Rocketman na do sada neviđen način predstaviće život Eltona Džona, umetnika koji je izvršio ogroman uticaj na muziku i savremenu kulturu čitavog sveta.