Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Željko Joksimović - Crnokosa

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
Zvezde
  • Rundek, Gile i Remi članovi žirija Nagrade Milan Mladenović Rundek, Gile i Remi članovi žirija Nagrade Milan Mladenović

    Članovi žirija Nagrade Milan Mladenović za 2020. godinu biće muzičari Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi, saopštila je danas Zadužbina Milana Mladenovića koja nagradu dodeljuje po drugi put.

  • Novače, Srećan rođendan! Novače, Srećan rođendan!

    Na današnji datum, 22. maja pre 33 godine rodio se Novak Đoković, najuspešniji srpski teniser i jedan od, prema mišljenju teniskih stručnjaka, najboljih tenisera u istoriji belog sporta.

  • Svetozar Cvetković u domaćem i inostranom filmu Svetozar Cvetković u domaćem i inostranom filmu

    Nakon brojnih ostvarenja svetskih kinematografija, festivalskih i nagrađivanih drama i komedija Online bioskop MOJ OFF otvorio je vrata virtuelne "dvorane" i za filmove domaće produkcije i koprodukcije. Od subote 23. maja deo Online repertoara biće i filmovi „You Go to My Head“ sa Svetozarom Cvetkovićem u glavnoj ulozi, „Mnoštvo i manjina“ reditelja Gorana Markovića, kao i bugarsko-srpski film "Patrole" reditelja Stefana Komandareva.

  • Marijina Molitva ponovo probudila emocije Marijina Molitva ponovo probudila emocije

    Ove godine usled pandemije koronavirusa odloženo je održavanje Evrovizije, jednog od najpopularnijih internacionalnih muzičkih takmičenja u Evropi, ali su organizatori tim povodom 16. maja iz Holandije emitovali poseban program naziva Eurovision: Europe Shine A Light.

  • Metalikin hit u novom spotu Luke Šulića Metalikin hit u novom spotu Luke Šulića

    Superstar na violončelu, Luka Šulić odsvirao je neverovatnu verziju hit pesme “Nothing Else Matters” sastava Metalika u svom aranžmanu!

  • Prinsov legendarni koncert online Prinsov legendarni koncert online

    Prince Estate, u partnerstvu sa YouTube kanalom, biće domaćin trodnevnog striming događaja - „Prince And The Revolucioni: Live“. Tom prilikom biće emitovan legendarni koncert snimljen pred kraj turneje „Purple Rain“ u Njujorku, marta 1985. godine.

  • Darko Rundek i Ekipa predstavili novu pesmu Darko Rundek i Ekipa predstavili novu pesmu

    Darko Rundek i Ekipa kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a naziva Brisani prostor objavili su novi singl i video "Tko su svi ti ljudi?", saopštava LongPlay.

  • Koncert 4maljčika u Divljanovu čast Koncert 4maljčika u Divljanovu čast

    Koncert naziva 4maljčika, klavirskog dua Aleksandar Šandorov-Nemanja Nikolić bio je predviđen da se održi 10. maja na rođendan Vlade Divljana. Zbog pandemije koronavirusa koncert je pomeren za jesen, ali će publika i pratioci ovih muzičara na društvenim mrežama biti u prilici da na drugačiji način obeleže ovaj datum.

  • Koncert Stjepana Hausera iz pulske Arene Koncert Stjepana Hausera iz pulske Arene

    Violončelista Stjepan Hauser s ponosom najavljuje nastup u praznoj pulskoj Areni, koji će publika moći da prati putem njegovog oficijalnog YouTube kanala danas, u ponedeljak, 27. aprila u 19 časova.

  • Dobrotvorni koncert koji je okupio najveće svetske zvezde Dobrotvorni koncert koji je okupio najveće svetske zvezde

    Globalni dobrotvorni koncert "One World: Together At Home", tokom vikenda okupio je neke od najvećih zvezda današnjice. Ovaj koncert imao je za cilj pružanje podrške zdravstvenim i drugim radnicima, te Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv virusa COVID 19.

  • Caruso u izvođenju Stjepana Hausera Caruso u izvođenju Stjepana Hausera

    Violončelista Stjepan Hauser predstavio je spot koji prati izvođenje legendarne pesme Caruso.

  • MVP: Poslušajte kako zvuči obrada pesme grupe PIL MVP: Poslušajte kako zvuči obrada pesme grupe PIL

    Grupa MVP obradila je pesmu čuvenog benda Poslednja igra leptira, legendarnog kantautora Neše Leptira.