Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Gibonni - Ne odustajem

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Ne odustajem
    2. Alisa - Sanja
    3. Bajaga i Losa - A ti se neces vratiti
    4. Merlin - Učini mi pravu stvar
    5. Galija - Još uvek sanjam
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

    U U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritet

    Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Aleksandra Radović: Ljubavi moja za publiku Aleksandra Radović: Ljubavi moja za publiku

    Aleksandra Radović još jedna je u nizu pevača koji su rešili da muziciranjem iz izolacije prenese poruku ljubavi i toga da je i tokom vanrednih situacija u kojima se nalazi ceo svet, potrebno ostati poztivan, a to je lakše uz dobru muziku.

  • Marko Louis: Nova pesma kao poziv na solidarnost Marko Louis: Nova pesma kao poziv na solidarnost

    Muzičar Marko Louis je danas, neplanirano, objavio novu pesmu naziva Zajedno, inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu. Poziva na solidarnost, na pozitivne misli.

  • Andrea Bočeli: Planetarni hit iz izolacije Andrea Bočeli: Planetarni hit iz izolacije

    Džejms Korden je u svojoj popularnoj emisiji "The Late Late Show with James Corden" ugostio Andreu Bočelija putem online uključenja, a jedan od najpopularnijih tenora današnjice tom prilikom izveo je pesmu "Con te partirò".

  • Rundek i ekipa predstavili novu pesmu Rundek i ekipa predstavili novu pesmu

    Muzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lyrical video Unutarnji glas, kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a Brisani prostor.

  • Severina i Leo: Duet u izolaciji Severina i Leo: Duet u izolaciji

    Severina i Leo publiku su podsetili na nekadašnju veoma popularnu duetsku pesmu Kreni, koju su izveli iz svojih domova.

  • Sloboda Mićalović u spotu benda E Play Sloboda Mićalović u spotu benda E Play

    Alternativni bend E Play sa aktuelnog albuma Sloboda objavio je spot za naslovnu pesmu u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. "Sloboda" je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u pozorištu kao i u filmovima.

  • Moj Off: Poznati preporučuju filmove Moj Off: Poznati preporučuju filmove

    Punih pet dana jedinstveni u promociji akcije #ostani kod kuće (u vremenima borbe protiv pandemije), prilagođeni besplatni Prvi Online filmski festival MOJ OFF celodnevno prikazuje najnovija ostvarenja svetskih filmskih studija, od kojih su neki premijerno prikazani na MOJ OFF festivalu, na našim prostorima. Odabir autentičnih festivalskih naslova, u okviru virtuelnog “bioskopa" mojoff.net, biće moguć do 10. aprila kada se festival završava, a samo neki od preostalih naslova koji se mogu pogledati su nemački film “Zlatna rukavica” reditelja Fatiha Akima koji je prikazan na 48. FEST-u, belgijski film ”Mladi Ahmed” rediteljskog dvojca braće Darden, kao i film “Idealni kandidat”, prve žene rediteljke sa prostora Saudijkse Arabije Haife al-Mansur.

  • Emotivna poruka Aleksandre Radović: U ovome smo svi zajedno! Emotivna poruka Aleksandre Radović: U ovome smo svi zajedno!

    Kao i ostatak stanovništva Srbije, i pop zvezda Aleksandra Radović poslednje nedelje provodi u kućnoj izolaciji. Njen apel da se ostane kod kuće i vodi računa o sebi i svojim bližnjima izazvao je veliku pažnju.

  • Glumci pročitali poruku povodom Svetskog dana pozorišta Glumci pročitali poruku povodom Svetskog dana pozorišta

    Danas, 27. marta obeležava se Svetski dan pozorišta, a tim povodom, tradicionalno pročitana je međunarodna poruka koju svake godine na globanom planu poruči drugi umetnik. Ove godine, usled mera o zabrani kretanja i pozivu građanima da ostanu u svojim kućama, domaći glumci u video poruci pročitali su ovogodišnju poruku.

  • Pisci odgovaraju: Šta čitate ovih dana? Pisci odgovaraju: Šta čitate ovih dana?

    Izdavačka kuća Laguna, podelila je sopštenje u kome je publku obavestila o tome na čemu rade i šta trenutno čitaju Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić i Jelena Bačić Alimpić

  • Rundek: To što perem to su ruke! Rundek: To što perem to su ruke!

    Muzičar Darko Rundek pridružio se borbi protiv Korona virusa video porukom u kojoj izvodi kratak odlomak svog velikog hita Ruke.

  • Marko Louis: Quarantine session Marko Louis: Quarantine session

    Posle dva objavljena singla koji najavljuju novi album planiran za kraj godine, Ninana i duet sa Lenom Kovačević pesma Kraj, Marko Louis je trebalo da u sklopu regionalne turneje ima i koncert u Kombank dvorani.