Slušate: Dodir noći

Pesma: Duško Jakšić - Camac na Tisi

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Duško Jakšić - Camac na Tisi
    2. Merlin - Smijehom strah pokrijem
    3. Oliver Mandić - Dodje mi da vrisnem tvoje ime
    4. Toše Proeski - Jos uvek sanjam da smo zajedno
    5. Zdravko Čolić - Ruška
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Utorak - Mojih 50
    2. 15. april - 1 - Dodir noći
    3. 15. april - 2 - Dodir noći
    4. 15. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Oslić u vinu Oslić u vinu

    Sačuvajte ovaj recept ako ste ljubitelj ribe jer će vas oduševiti.

    Profiterole: Desert koji se ne odbija Profiterole: Desert koji se ne odbija

    Ovo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...

  • Zdravlje
    Najbolja hrana za zdravlje i razvoj dečijeg mozga Najbolja hrana za zdravlje i razvoj dečijeg mozga

    Hrana koju deci dajemo bi trebalo da budete nutritivno bogata i kvalitetna kako bi se njihov mozak i organizam pravilno razvijao.

    Zdravstveni problemi koji mogu da se prepoznaju na osnovu izgleda lica Zdravstveni problemi koji mogu da se prepoznaju na osnovu izgleda lica

    Samo na osnovu facijalne ekspresije možemo da prepoznamo emocije sagovornika. Možemo da uočimo best, tugu, uznemirenost, sreću... Takođe postoji mogućnost da uočimo i izvesne zdravstvene probleme...

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ako vam je gostoprimstvo najvažnije, ove godine birajte sledeće destinacije Ako vam je gostoprimstvo najvažnije, ove godine birajte sledeće destinacije

    Ljudi koje vole da putuju imaju različite prioritete. Dok neki prioritet daju prirodnim lepotama, drugi se zaljubljuju u arhitekturu. Ima i onih kojima je gastronomska ponuda najvažnija, a svakako se izdvajaju turisti kojima je na vrhu liste prioriteta ljubaznost lokalnih stanovnika.

    Planirate letovanje? Pogledajte prvo listu najboljih plaža u 2024. godini Planirate letovanje? Pogledajte prvo listu najboljih plaža u 2024. godini

    Popularni sajt Book Retreats objavio je listu najboljih evropskih plaža u 2024. godini.

  • Preporučujemo
    Trikovi za prolećno sređivanje kuće: Na ove stvari posebno obratite pažnju Trikovi za prolećno sređivanje kuće: Na ove stvari posebno obratite pažnju

    Proleće je savršeno vreme za temeljno čišćenje i osvežavanje vašeg doma. Ovo je zapravo vreme kada se većina upušta u generalno sređivanje kuće, a kako biste sve završili brže i imali najbolje rezultate neophodno je da obratite pažnju na neke savete i primenite određene trikove.

    Produžite život cveću u vazi: Zapamtite ove trikove Produžite život cveću u vazi: Zapamtite ove trikove

    Cveće na stolu zaista ulepšava ambijent u unosi toplinu u dom. Ali kada nam cveće uvene nakon samo nekoliko dana, obično osetimo tugu... Uz par trikova cveće u vazi može da vam traje mnoge duže, a ujedno da izgleda sveže, kao da je upravo ubrano...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.32 117.14 117.96
    CHF 120.03 120.88 121.72
    USD 109.57 110.34 111.12
Zvezde
  • Enio Morikone: Odlazak majstora filmske muzike Enio Morikone: Odlazak majstora filmske muzike

    Proslavljeni italijanski kompozitor i dirigent Enio Morikone preminuo je u 91. godini u Rimu, prenose svetski mediji.

  • Ovako izgleda Dženifer Hadson kao Areta Frenklin Ovako izgleda Dženifer Hadson kao Areta Frenklin

    Dugoočekivana ekranizacije života muzičke dive Arete Frenklin, film RESPECT premijeru će imati tokom zimskog perioda, tačnije krajem decembra, najavljeno je u jednom od zvaničnih trejlera.

  • Lisa i Dženifer: Prijateljice na okupu Lisa i Dženifer: Prijateljice na okupu

    Variety je pokrenuo seriju razgovora "Actors on Actors" tokom kojih poznati glumci postavljaju jedno drugome pitanja. Pandemija koronavirusa uslovila je da se ovi razgovori sada snimaju u nestudijskim uslovima, a među damama koje su uslepšale ovaj serijal našle su se i Dženifer Aniston i Lisa Kudrou.

  • Del Arno Band novim spotom poručuje: Sudbina je svih da prođu Del Arno Band novim spotom poručuje: Sudbina je svih da prođu

    Del Arno Band je objavio novi spot za pesmu „Sudbina je svih da prođu“ i time zaokružio vizuelnu priču oko poslednjeg albuma "Ako ne znaš šta da radiš".

  • Aleksandar Lifka za Mirjanu Karanović Aleksandar Lifka za Mirjanu Karanović

    Festival evropskog filma Palić tradicionalno dodeljuje nagrade “Aleksandar Lifka” istaknutim domaćim i inostranim filmskim stvaraocima, koji su svojim angažmanom dali izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji ostavivši neizbrisiv trag. Ovogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji domaćih stvaralaca je legendarna glumica Mirjana Karanović. U jugoslovenskoj, srpskoj i regionalnoj kinematografiji aktivna je od debija 1980. u filmu “Petrijin venac” Srđana Karanovića, nakon čega je tokom prethodne četiri decenije ostvarila niz antologijskih uloga i osvojila veliki broj priznanja za svoj rad.

  • Džoni Dep u animiranom filmu koji se producira u Srbiji Džoni Dep u animiranom filmu koji se producira u Srbiji

    Italijanska produkcijska kuća Iervolino Entertainment, koja je nedavno najavila otvaranje studija u Srbiji, potpisala je zvanični ugovor sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom. Čuveni Džek Sperou ovaj put će pozajmljivati glas ptici Pafin, u najnovijem kratkometražnom animiranom serijalu Pafini, koji će u potpunosti biti dizajniran i proizveden u našoj zemlji.

  • Nova pesma Zabranjenog pušenja Nova pesma Zabranjenog pušenja

    Nakon 15 godina pauze, snage su ponovno udružili Sexon i Kurtović! A kada se njih dvojica spoje, uvek se desi neka magija. Ovaj put, magija leži u pesmi "Korona hit pozitivan".

  • Bregović dobitnik prestižne nagrade Bregović dobitnik prestižne nagrade

    Goran Bregović dobitnik je prestižne evropske nagrade Princess Marina Sturdza Award, saopštava Aquaris Publishing.

  • Odlazak Igora Vuka Torbice Odlazak Igora Vuka Torbice

    Jedan od najtalentovanijih mladih pozorišnih reditelja u regionu, Igor Vuk Torbica, tragično je preminuo u 33. godini.

  • Čolićev koncert u Kragujevcu ipak 22. avgusta Čolićev koncert u Kragujevcu ipak 22. avgusta

    Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20:00 u "Kneževom arsenalu". Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala", navodi LongPlay u zvaničnom saopštenju.

  • Kaliopi Fan Art dobio pobednika Kaliopi Fan Art dobio pobednika

    Nakon višemesečnog online druženja i takmičenja, dobili smo ovogodišnji Grand Prix - Kaliopi Fan Art-a, kreativnog online takmičenja, saopšteno je iz PR tima proslavljene pevačice. Nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva u Srbiji, a nagrada uključuje vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

  • Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28 Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28

    Milan Lane Gutović će ponovo nastupiti u Akademiji 28, u petak 3.jula u 20h, sa predstavom ‘’Ukrađena ličnos’ ‘’, koja je kao i ‘’Obično veče’’, bila rasprodata cele sezone, do početka restrikcija uzrokovanih virusom Covid19.