Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Moby Dick - Ulica i broj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Moby Dick - Ulica i broj
    2. Kiki Lesendrić - Noc Kao Iz Sna
    3. Petar Grašo - Kada krenu vlakovi
    4. Sergej Ćetković - Pogledi u tami
    5. Valentino - Samo sklopi okice
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Pogledajte novi spot Crvene jabuke Pogledajte novi spot Crvene jabuke

    Crvena jabuka predstavila je novi singl "Neka nova jutra", koju su premijerno mogli da čuju i slušaoci Naxi radija, a nova muziča priča proslavljene grupe dobila je i ekranizaciju.

  • Prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu Prednovogodišnji koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

    Legendarni glumac, pesnik , reditelj i muzičar , Rade Šerbedžija, će 21. decembra u mts Dvorani i sutradan 22.decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, održati koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor. Na tradicionalnim prednovogodišnjim koncertima, beogradskoj i novosadskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i neprolazne pesme "Ne daj se Ines" , "Imam pjesmu za tebe", "Meni se dušo od tebe ne rastaje", "Barbara", i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

  • I četvrti koncert Željka Samardžića I četvrti koncert Željka Samardžića

    Za kraj godine Željko Samardžić prirediće svojim obožavaocima i četvrti koncert 30. decembra, u organizaciji mts Dvorane. Pored već tri rasprodata koncerta u nekadašnjoj Dvorani Doma Sindikata: 23. 28. i 29. decembra, Samardžić je "zaokružio" još jedan datum u kalendaru koncerata u Beogradu, pripremajući se za prednovogodišnje bogate muzičke performanse.

  • Boris Novković: Koncert protkan emocijama Boris Novković: Koncert protkan emocijama

    Boris Novković je ovog vikenda ponovo zasvirao u Beogradu, održavši 19. novembra koncert u mts Dvorani kojim je obeležio 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke".

  • Dugalić i Pingović najavili kabare Da to su bili dani Dugalić i Pingović najavili kabare Da to su bili dani

    Muzičko-poetski kabare "Da to su bili dani" ove godine slavi punoletstvo- 18 godina postojanja, a povodom toga, danas je na konferenciji za novinare najavljeno izvođenje 03. decembra u 2oh u Velikoj sali mts Dvorane.

  • Marija Mirković novom pesmom donosi atmosferu Španije Marija Mirković novom pesmom donosi atmosferu Španije

    Kantautorka Marija Mirković predstavila je novu pesmu "Ne pitam te ja za nju".

  • Pogledajte novi spot Jelene Rozge Pogledajte novi spot Jelene Rozge

    Jelena Rozga predstavila je spot za svoj novi singl "Samo se ljubit isplati".

  • Petar Grašo uoči koncerta u Štark Areni: Neće nedostajati duše! Petar Grašo uoči koncerta u Štark Areni: Neće nedostajati duše!

    Petar Grašo, jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, sutra, 11. novembra u Štark Areni održaće veliki koncert, a utiske pred njegovu prvu arenu u Beogradu podelio je sa Naxi radijom.

  • Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju! Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju!

    Poznati hrvatski muzičar i pevač Boris Novković posle nekoliko godina pauze ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."

  • Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu

    Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana 23, 28. i 29. decembra, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

  • Hari Mata Hari najavio beogradski koncert Hari Mata Hari najavio beogradski koncert

    Hari Mata Hari, jedan od najpopularnijih pevača u regionu, najavio je danas u druženju sa novinarima svoj solistički koncert u mts Dvorani gde će nastupiti 16. decembra.

  • Emotivno veče uz Indexe i prijatelje Emotivno veče uz Indexe i prijatelje

    Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji“, kao omaž kultnom sarajevskom bendu Indexi, održan je sinoć u punoj mts Dvorani kao jedan od pet velikih regionalnih koncerata posvećenih 60-godišnjici od osnivanja tog bezvremenskog benda.