Slušate: Dodir noći

Pesma: Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Komedija koja osvaja publiku Komedija koja osvaja publiku

    Film Sluga sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima zabeležila je veliku gledanost.

  • Još jedan spot Stjepana Hausera Još jedan spot Stjepana Hausera

    Čelista Stjepan Hauser uspešno nastavlja predstavljanje video spotova u kojima interpretira muzičke klasike i popularnu muziku.

  • Dodeljeni Zlatni globusi: Hoakin Finiks najbolja muška uloga Dodeljeni Zlatni globusi: Hoakin Finiks najbolja muška uloga

    Sinoć je održana 77. dodela nagrada Zlatni globus, a među ovogodišnjim nagrađenima našli su se Hoakin Finiks, Bred Pit, Rene Zelveger, dok je Nagradu za životno delo dobio Tom Henks.

  • Zdravko Čolić održao i šesti rekordni koncert Zdravko Čolić održao i šesti rekordni koncert

    Da je najvoljeniji pevač na ovim prostorima Zdravko Čolić je dokazao je napunivši čak šest Arena! Veličanstvene večeri prepune emocija, ljubavi i posebne pozitivne energije priredio je svakom gostu.

  • Tre sorele ponovo na sceni Zvezdara teatra Tre sorele ponovo na sceni Zvezdara teatra

    Predstava Tre sorele po tekstu Stevana Кoprivice u režiji Milana Кaradžića biće obnovljena početkom februara sledeće godine u Zvezdara teataru. Probe su počele pre nekoliko dana.

  • Predstavljen program 13. Kustendorf-a Predstavljen program 13. Kustendorf-a

    Trinaesti Međunarodni filmski i muzički festival Кustendorf biće održan od 13. januara do 18. januara 2020. godine u Drvengradu, na Mokroj Gori, u organizaciji produkcijske kuće Rasta internešnel i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Mećavnik grada i TNSO. Mladi filmski stvaraoci i velikani svetskog autorskog filma biće u fokusu i ovogodišnjeg Кustendorfa.

  • Severinina predstavila nove stikere inspirisane turnejom Severinina predstavila nove stikere inspirisane turnejom

    Samo nekoliko meseci nakon njenog prvog paketa stikera, koji je rušio rekorde, Severinina popularnost na jednoj od najvećih komunikacijskih platformi na svetu, Rakuten Viber, i dalje raste. Novi, još šareniji stikeri ispunjeni su stihovima iz najnovijih hitova, s posebnim osvrtom na njenu Magic Tour turneju.

  • Jelena Gavrilović uvrštena među najbolje glasove za lik Elze Jelena Gavrilović uvrštena među najbolje glasove za lik Elze

    Uoči dodele Oskara, za pesmu koja je nominovana za Oskara, glumica Jelena Gavrilović ponovo je uvrštena među najbolje glasove za lik Elze, ovoga puta u drugom delu hit animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo 2 (Frozen 2).

  • Džon Malkovič počasni gost  48. FEST-a Džon Malkovič počasni gost 48. FEST-a

    Čuveni holivudski glumac, Džon Malkovič, biće počasni gost 48. FEST-a tokom koga će mu biti uručeno priznanje Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Prilikom gostovanja u Beogradu, ovaj svestrani umetnik takođe će upriličiti i resital uz muzičku pratnju.

  • JDP sa predstavom Lorencačo gostuje u Zagrebu JDP sa predstavom Lorencačo gostuje u Zagrebu

    Posle gostovanja predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta na scenama Hrvatskog narodnog kazališta, Gradskog dramskog kazališta Gavella i kazališta Kerempuh, predstava Lorencačo Alfreda de Misea u režiji Borisa Liješevića gostovaće u zagrebačkom ZeKaeM-u u utorak 17. decembra.

  • Emotivno minirani Van Gogh Emotivno minirani Van Gogh

    Posle uspešne promocije poslednjeg studijskog albuma i istoimene knjige naziva More bez obala, i nakon vrele letnje i jesenje turneje, grupa Van Gogh ovu godinu zaokružuje četvrtim po redu spotom sa aktuelnog albuma, urađenim za pesmu Emotivno miniran, koja se već mesecima nalazi na vrhu domaćih top lista.

  • Željko Samardžić o beogradskom koncertu Željko Samardžić o beogradskom koncertu

    Na konferenciji za novinare održanoj 12. decembra 2019. u Jazz Кantina Lisabon, u okviru Кombank dvorane, prisutnim novinarima obratio se Željko Samardžić i ovom prilikom najavio sve detalje koncerta „25. godina ljubavi iz Beograda“ koji će se održati u Sava centru 23. decembra , kao i drugi koncert koji će se održati 24. decembra, takođe u Sava centru.