Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Stijene - Sve Je Neobicno

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Kaliopi Fan Art dobio pobednika Kaliopi Fan Art dobio pobednika

    Nakon višemesečnog online druženja i takmičenja, dobili smo ovogodišnji Grand Prix - Kaliopi Fan Art-a, kreativnog online takmičenja, saopšteno je iz PR tima proslavljene pevačice. Nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva u Srbiji, a nagrada uključuje vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

  • Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28 Milan Lane Gutović ponovo u Akademiji 28

    Milan Lane Gutović će ponovo nastupiti u Akademiji 28, u petak 3.jula u 20h, sa predstavom ‘’Ukrađena ličnos’ ‘’, koja je kao i ‘’Obično veče’’, bila rasprodata cele sezone, do početka restrikcija uzrokovanih virusom Covid19.

  • Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu ove subote Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu ove subote

    Legendarni Zdravko Čolić prvog dana leta u subotu 20. juna (20:00) dolazi u Kragujevac gde publiku iz toga grada, drugih delova Srbije i čak regiona očekuje istinski muzički spektakl - neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala", saopštava LongPlay.

  • Moj OFF: Bitlsi za Svetski dan muzike Moj OFF: Bitlsi za Svetski dan muzike

    U susret Svetskom danu muzike koji se obeležava 21. juna (nedelja), filmski program Online bioksopa MOJ OFF biće u znaku poznatih tonova, dopunjen filmskim ostvarenjima o muzici i životima muzičara koji su zadužili svetsku umetničku scenu.

  • Nebojša Dugalić u Ajnštajnovoj izdaji Nebojša Dugalić u Ajnštajnovoj izdaji

    Teatar VUК će u Pozorištu na Tašmajdanu izvesti svoju najnoviju predstavu Ajnštajnova izdaja, Erika Emanuela Šmita u režiji Andree Ade Lazić, 2. jula u 21 čas.

  • Banja Luka Fest: Mariza ponovo u našem kraju! Banja Luka Fest: Mariza ponovo u našem kraju!

    Prvi Internacionalni muzički festival Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel, od 25. do 30. avgusta. Svetske zvezde, glamur, crveni tepih, spektakularni koncerti, brojne poznate ličnosti iz celog regiona, veliki broj medijskih kuća, posetilaca i još mnogo toga desiće se u šest festivalskih dana.

  • Zdravko Čolić 20. juna u Kragujevcu Zdravko Čolić 20. juna u Kragujevcu

    Najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić, kao što je bilo i najavljeno, održaće u subotu 20. juna (20:00) veliki koncert na otvorenom u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu

  • Sara Jo predstavlja akustično izdanje Kaži Mi Sara Jo predstavlja akustično izdanje Kaži Mi

    Pop pevačica Sara Jovanović, objavila je novi akustični video za svoju hit pesmu Kaži mi, koja je svoju premijeru imala pre mesec dana, tokom vanrednog stanja.

  • Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović

    Od danas, 1. juna, otvoren je konkurs za Nagradu Milan Mladenović koju dodeljuje Zadužbina Milana Mladenovića, saopšteno je iz Zadužbine.

  • Mia Dimšić na CMC Festivalu u septembru Mia Dimšić na CMC Festivalu u septembru

    Prvog vikenda u septembru Vodice će biti u znaku muzike. Muzička zvezda Mia Dimšić i ove godine biće deo CMC festivala u Vodicama.

  • Koncert grupe Led Zeppelin ovog vikenda na YouTube kanalu Koncert grupe Led Zeppelin ovog vikenda na YouTube kanalu

    Nakon veoma uspešnog striminga Princeovog koncerta zabeleženog 1985. godine, YouTube servis, ovog puta u saradnji sa grupom Led Zeppelin, predstavlja još jednu eksluzivu.

  • Marija Šerifović: Kako je sniman spot koji je oduševio Evropu Marija Šerifović: Kako je sniman spot koji je oduševio Evropu

    Marija Šerifović sredinom maja bila je jedna od učesnica specijalnog programa Eurovision: Europe Shine A Light, koji je realizovan umesto predviđenog muzičkog takmičenja Evrovizija. Tom prilikom Marija je predstavila novi spot za pesmu Molitva, koja joj je 2007. donela pobedu na ovom takmičenju.