Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Leteći Odred - Sanjao sam moju ružicu

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Delirijum tremens u bioskopima Delirijum tremens u bioskopima

    Delirijum tremens, novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića, stiže u bioskope širom Srbije i Crne Gore 29. avgusta. Svečana premijera filma biće održana 28.8. u bioskopu Arena Novi Sad, na kojoj će se nakon FEST-ove premijere ekipa pokloniti publici i najaviti dugoočekivani bioskopski život ovog filma.

  • Ema Votson pokrenula liniju za pomoć seksualno ugroženim ženama Ema Votson pokrenula liniju za pomoć seksualno ugroženim ženama

    Proslavljena glumica i aktivistkinja Ema Votson, pokrenula je besplatan telefonski servis u svojoj rodnoj zemlji za pomoć ženama koje trpe seksualno uznemiravanje na poslu.

  • Lena Kovačević: Njujork – Beograd – Tokio Lena Kovačević: Njujork – Beograd – Tokio

    Poseban muzički događaj Njujork – Beograd – Tokio održan je 21. avgusta u Beogradu, u Narodnom muzeju. Po prvi put u Srbiji nastupio je duo iz Nujorka YAGULL, uz specijalno gostovanje Lene Kovačević.

  • Otkriven naslov novog filma o Džejmsu Bondu Otkriven naslov novog filma o Džejmsu Bondu

    Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu No Time To Die.

  • Tim Rot dobitnik Počasnog Srca Sarajeva Tim Rot dobitnik Počasnog Srca Sarajeva

    Britanskom glumcu Timu Rotu danas će biti urućena nagradu Počasno Srce Sarajeva za svoj doprinos filmskoj umetnosti. Roth će prethodno prošetati Crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a ranije istog dana, u 18:00, održaće Masterclass u bioskopu Meeting Point, sapštavaju iz organizacije festivala.

  • Lena Kovačević i Yagull: Koncert u Narodnom muzeju Lena Kovačević i Yagull: Koncert u Narodnom muzeju

    U jedinstvenoj večeri akustične muzike u Narodnom muzeju u Beogradu pevačica i kompozitor Lena Kovačević nastupa sa njujorškim duom Yagull na njihovom premijernom beogradskom koncertu 21. avgusta u 20:00.

  • Izabel Uper posetila SFF Izabel Uper posetila SFF

    Sarajevo Film Festival ugostio je francusku glumicu Izabel Uper, gde joj je odato priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti i uručeno Počasno Srce Sarajeva.

  • Članovi grupe Metallica donirali novac za pedijatrijsku bolnicu u Rumuniji Članovi grupe Metallica donirali novac za pedijatrijsku bolnicu u Rumuniji

    Članovi benda Metallica poznati su humanitarci, a ovoga puta donirali su 250 000 eura za podršku i završetak izgradnje prve dečije bolnice za onkologiju u Rumuniji.

  • Odlazak velikana: Preminuo Gordan Mihić Odlazak velikana: Preminuo Gordan Mihić

    U nedelju, 11. avgusta preminuo je Gordan Mihić, jedan od najznačajnijih dramskih pisaca i scenarista srpske i jugoslovenske kinematografije.

  • Bulevar slavnih bogatiji za zvezdu proslavljenog reditelja Bulevar slavnih bogatiji za zvezdu proslavljenog reditelja

    Giljermo del Toro, jedan od najuspešnijih reditelja današnjice, dobio je svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavih.

  • Zlatna Mimoza za Natašu Ninković Zlatna Mimoza za Natašu Ninković

    Nataši Ninković, sinoć je u Herceg Novom uručena prestižna filmska nagrada Zlatna mimoza za najbolju žensku ulogu za ulogu u filmu Ajvar.

  • Delirijum tremens otvara 54. Filmske susrete u Nišu Delirijum tremens otvara 54. Filmske susrete u Nišu

    Delirijum tremens, novi film čuvenog srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića, snimljen nakon velikog uspeha istoimene pozorišne predstave Beogradskog dramskog pozorišta, otvoriće 54.  Festival glumačkih ostvarenja igranog filma „Filmski susreti“ u Nišu koji će ove godine biti održan od 24. do 30. avgusta.