Slušate: Popodne sa Tijanom Plemić

Pesma: Indexi - Sve ove godine

Popodne sa Tijanom Plemić
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Indexi - Sve ove godine
    2. Parni Valjak - Lutka za bal
    3. Marija Mirkovic - Ne Pitam Te Ja Za Nju
    4. Ana Stanić - Suncan dan
    5. Bijelo dugme - Pristao sam biću sve što hoće
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. mart - 1 - Dodir noći
    2. 18. mart - 2 - Dodir noći
    3. 18. mart - 3 - Dodir noći
    4. Zlatan Vidović - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 15. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Humus sa avokadom Humus sa avokadom

    Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.

    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte Iskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte

    Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.

    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović Goran Marković dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović

    Reditelj, scenarista i dramski pisac Goran Marković je ovogodišnji laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Internacionalni festival filmske režije - LIFFE u Leskovcu dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu. Prestižno priznanje biće mu uručeni u okviru 14. festivala koji će biti održan od 16. do 21. septembra u Leskovcu, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra.

  • Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok Ovacije za Natašu Kovačević: Održana premijera filma Skok

    Film „Skok“ je, posle dve godine iščekivanja, imao svoju premijeru sinoć pred beogradskom publikom u prepunoj Velikoj sali Kombank Dvorane.

  • 2CELLOS na proleće u Beogradu 2CELLOS na proleće u Beogradu

    Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i Stjepan Hauser najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022. biti poslednja zajednička turneja pod nazivom 2CELLOS, a u okviru najavljene turneje je zakazan i beogradski koncert.

  • Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani Naše veče Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani

    Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.

  • Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada Grupa Zana koncertom proslavlja 40 godina rada

    Čuvena pop grupa ZANA proslaviće 40 godina postojanja koncertom u Kombank dvorani, 25. septembra sa početkom u 21 čas.

  • Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu 4. septembra Koncert Zdravka Čolića na Hipodromu u Kragujevcu 4. septembra

    Legendarni pevač Zdravko Čolić održaće dugoočekivani koncertu Kragujevcu 4. septembra na stadionu na Hipodromu, a ne u prostoru Kneževog Arsenala kako je prvobitno bilo planirano. Koncert je prebačen na prostor Hipodroma zbog većih kapaciteta i biće organizovan u skladu sa preporukama medicinske struke za organizaciju kulturnih događaja većeg kapaciteta.

  • Specijalna projekcija filma Minamata: Glumačka bravura Depa Specijalna projekcija filma Minamata: Glumačka bravura Depa

    Specijalna projekcija snažne drame reditelja Endrua Levitasa ( Andrew Levitas) Minamata, koja po ocenama eminentnih filmskih kritičara, predstavalja "snažan odjek sadašnjeg vremena", a glavni glumac Džoni Dep doslovce "sjedinjen sa ulogom", biče održana u četvrtak 2. septembra u Kombank Dvorani s početkom u 19:30.

  • Tri noći čarolije Rundeka i Ekipe u Botaničkoj bašti Tri noći čarolije Rundeka i Ekipe u Botaničkoj bašti

    Rundek i Ekipa proteklih dana (23, 24. i 25. avgusta) održali su tri uzastopna koncerta u Botaničkoj bašti.

  • Preminuo Milan Lane Gutović Preminuo Milan Lane Gutović

    Juče, 25. avgusta, u Beogradu je preminuo Milan Gutović, jedan od najznačajnijih srpskih glumaca, član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 1967. do 2002. godine.

  • Vlatko Stefanovski: Koncert u Beogradu Vlatko Stefanovski: Koncert u Beogradu

    Ako želite ulepšati letnje veče romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima muzičkih akorda, dođite 19. septembra od 21h na Tašmajadan na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

  • Massimo Savić na Tašmajdanu 18. septembra Massimo Savić na Tašmajdanu 18. septembra

    Massimo Savić održaće koncert na Tađmajdanu 18. septembra, dok će 20. septembra održati drugi koncert na Letnjoj sceni Palić.

  • Riblja čorba i prijatelji održali jedinstven koncert posvećen Miši Aleksiću Riblja čorba i prijatelji održali jedinstven koncert posvećen Miši Aleksiću

    Simbolično 16. avgusta 2021, na dan kada je rođen čuveni muzičar Miša Aleksić, održan je koncert na stadionu Tašmajdan – RIBLJA ČORBA I PRIJATELJI U ČAST MIŠE ALEKSIĆA na kome su pored članova benda Riblja čorba nastupili posebni gosti: Momčilo Bajagić Bajaga, Zvonimir Đukić Đule, Nikola Čuturilo Čutura i Žika i Dragi Jelić (Yu grupa).