Slušate: Dodir noći

Pesma: Arsen Dedić - Milena

Dodir noći
Naxi Radio
Zvezde
  • Nataša Ninković i Sergej Trifunović na velikom platnu Nataša Ninković i Sergej Trifunović na velikom platnu

    Pogledajte prvi trejler novog domaćeg filma Ajvar u produkciji filmske kuće „Biberche“, a po scenariju koji potpisuju Ana Maria Rossi i Maja Todorović. Ana Maria Rossi je i rediteljka ovog ostvarenja, u kome glavne uloge tumače Nataša Ninković i Sergej Trifunović.

  • Kusturica i Almodovar među velikanima evropskog filma na Paliću Kusturica i Almodovar među velikanima evropskog filma na Paliću

    Selekcija Velikani evropske kinematografije od ove godine predstavlja sastavni deo programa Festivala evropskog filma Palić, i obuhvata filmska ostvarenja autora koji su svojim stvaralaštvom dali izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji. Program će se održati u bioskopu Eurocinema gde će tom prilikom biti prikazani filmovi Juče reditelja Denija Bojla, film Po Božjoj volji Fransoa Ozona, Pepe, jedan uzvišeni život Emira Kusturice, Slava i bol Pedra Almodovara i film Kena Louča Žao nam je što smo vas propustili.

  • Rejf Fajns i Branka Katić u Kingsman-u Rejf Fajns i Branka Katić u Kingsman-u

    Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za najnoviju akcionu komediju The King's Man: Početak. Nove heroje i zlikovce filma - koji nam otkriva nešto više o tome odakle je došla kingsman-ova organizacija džentlmenskih špijuna, tumače poznati glumci Rejf Fajns i Haris Dikinson, a jedna od uloga poverena je i našoj glumici Branki Katić.

  • Novak Đoković: Još jedan trofej Novak Đoković: Još jedan trofej

    Juče je cela Srbija bila uz Novaka Đokovića tokom igranja finalnog meča za osvajanje Vimbldona, a nakon višečasovnog meča Đoković je uspeo da ostvari još jednu veliku pobedu.

  • Izložba o Sonji Savić na festivalu u Puli Izložba o Sonji Savić na festivalu u Puli

    U okviru službenog programa 66. filmskog festivala u Puli (13. do 21. jula), u galeriji Srpskog kulturnog centra otvorena je multimedijalna izložba Sonja Savić: Devojka iz grada, povodom 35 godina od Zlatne arene za film Šećerna vodica.

  • Narek Haknazarijan: Muzičari su most između kompozitora i publike Narek Haknazarijan: Muzičari su most između kompozitora i publike

    Narek Haknazarijan, violončelista svetskog renomea bio je gost ovogodišnjeg, sedmog po redu festivala klasične muzike na Mećavniku. Poslednjeg dana Kustendorf klasika, nastupio je u revijalnom muzičkom delu programa, a nakon koncerta, podelio je utiske povodom premijernog izvođenja kompozicije Tarantulae Cadenzas Đovanija Solime, festivala kome se vraća po drugi put, i objasnio zbog čega je jako važno kao izvođač uvek imati poštovanje prema inicijalnoj ideji kompozitora.

  • Aleksandar Madžar na Kustendorf klasliku Aleksandar Madžar na Kustendorf klasliku

    Drugog dana Kustendorf klasik festivala u okviru večernjeg muzičkog programa nastupio je Aleksandar Madžar u pratnji Simfonijskog orkestra Kustendorf.

  • Koncertom Jurija Bašmeta otvoren Kustendorf Klasik Koncertom Jurija Bašmeta otvoren Kustendorf Klasik

    Sedmi festival klasične ruske muzike Кustendorf Кlasik, čiji je idejni tvorac proslavljeni srpski reditelj Emir Кusturica, svečano je otvoren sinoć, 10. jula.

  • Rene Zelveger  u ulozi Džudi Garland Rene Zelveger u ulozi Džudi Garland

    Objavljen je prvi trejler za dugoočekivani film o holivudskoj legend Džudi Garland koju će na velikom platnu oživeti Rene Zelveger.

  • Završen SOFEST: Nagrađeni Marković, Stanić i Bogdanovićeva Završen SOFEST: Nagrađeni Marković, Stanić i Bogdanovićeva

    Na završenom Filmskom festivalu u Sopotu dodeljene su nagrade za najbolja ostvarenja, a među nagrađenima su reditelj Goran Marković, glumac Tihomir Stanić i glumica Snežana Bogdanović.

  • Sara Jo novim spotom vraća u 90-te Sara Jo novim spotom vraća u 90-te

    Sara Jo, naša trenutno najpopularnija mlada pop zvezda, danas je objavila novi singl Mili, mili koji prati spot inspirisanin estetitikom koja je obeležila kraj 20. i početak 21. veka, kao i karijere čuvenih svetskih zvezda poput Britni Spirs, Destinis Čajld, Dženifer Lopez, Gven Stefani.

  • Sedmi festival klasične muzike od 10. jula na Mećavniku Sedmi festival klasične muzike od 10. jula na Mećavniku

    Кustendorf klasik održaće se od 10. do 12. jula na Mećavniku, a tim povodom danas je u Beogradu održana konferencija za novinare na kojoj je program predstavio Emir Kusturica, osnivač festivala.