Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Idoli - Cokolada

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Idoli - Cokolada
    2. Kiki Lesendric I Piloti - Negde Duboko Tu
    3. Boris Rezak - Andjeo Na Ramenu
    4. Oktobar 1864 - Nadji me
    5. Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. mart - 1 - Dodir noći
    2. 15. mart - 2 - Dodir noći
    3. 15. mart - 3 - Dodir noći
    4. Dragan Gaga Popović - Petak - Mojih 50
    5. 14. mart - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna salata sa junetinom Prolećna salata sa junetinom

    Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.

    Najjednostavnija i najukusnija pasta Najjednostavnija i najukusnija pasta

    Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...

  • Zdravlje
    Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana Istraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana

    Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.

    Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten

    Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu Raj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu

    Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.

    Za ljubitelje prirode: Ovo su Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje Evrope

    Švedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.

  • Preporučujemo
    Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu

    Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.

    Očistite štekere i druge požutele predmete u kući Očistite štekere i druge požutele predmete u kući

    Utičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 120.49 121.34 122.19
    USD 107.09 107.85 108.60
Zvezde
  • Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert

    Dugogodišnjom karijerom, visoko pozicionirani bend na regionalnoj muzičkoj sceni, Neverne Bebe, ne prestaju da oduševljavaju publiku. Ovog leta održaće koncert na Kalemegdanu, na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a, u petak, 17. juna.

  • Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti

    Ove godine održaće se druga po redu serija koncerata renomiranih muzičara iz Srbije i Evrope, pod nazivom „Garden Sessions“, u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. U subotu, 18. juna, nastupiće čuvena pevačica Aleksandra Radović sa svojim programom “Acoustic koncert”, dok će narednog dana, u nedelju, 19. juna koncert održati poznati međunarodni ansambl Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

  • Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti

    Nakon što je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu gde je izvela najlepše pesme Splitskog festivala, Nina Badrić, predstavlja live album - "Peristil Sentimenti.

  • Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru

    Brzina metka, novi akcioni triler koji ovog leta dolazi u domaće bioskope na veliko platno postavlja holivudske zvezde Breda Pita i Sandru Bulok.

  • Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama

    Rade Šerbedžija, glumac, pesnik, reditelj i muzičar predstavio je u prodavnici "Jugotona" album i LP "Ne okreći se, sine".

  • Bajaga i Instruktori objavili 21. vek Bajaga i Instruktori objavili 21. vek

    Bend Bajaga i Instruktori priredio je poprilično iznenađenje obožavaocima objavivši singl "21. vek", uz tekstualni video na kanalu "YouTube".

  • Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna

    Koliko su rokenrol i klasična muzika zaista udaljeni? Šta ih spaja, a šta razdvaja? Da li utiču jedno na drugo? Na sva ova, a i druga pitanja, u sredu 8. juna u 20h u KC Grad, Braće Kuzmanovića 4, odgovor će dati učesnici tribine „Rock El Clasico“ – Stefan Milenković, dr Nele Karajlić, Branko Rosić i Zoran Panović, a razgovor će voditi Dragana Kosjerina.

  • Petar Benčina kao Baz Svetlosni Petar Benčina kao Baz Svetlosni

    Glumac koga od prošle godine svi znaju kao doktora koji je produžio život skadarlijskom boemu Tomi Zdravkoviću u filmu „Toma“ – Petar Benčina ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir! Ekipu Baza Svetlosnog pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija „Baz Svetlosni“ (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.

  • Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu

    Izložba fotografija čuvenog Brajana Rašića, pod nazivom „Stars“, biće otvorena 22. juna u galeriji „Đura Jakšić“ u Kragujevcu, kao uvod u 12. izdanje Arsenal festa (30. jun – 2. jul).

  • Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru

    Jedini stalni član od osnivanja Pink Floyda, legendarni bubnjar Nik Mjeson je okupio supergrupu, koju čine gitarista Spandau Baleta Geri Kemp, dugogodišnji basista na turneji Pink Floyda Gaj Prat, gitarista The Blockheads-a Li Haris i klavijaturista Dom Beken, sa kojom na svetskoj turneji obnavlja epohu u kojoj je stvarala kultna grupa. U maju su započeli evropski deo turneje, u okviru koje će za dva meseca održati 39 koncerata. Posle odlaganja koncerta tokom prethodne dve godine, napokon će se 1. juna u Belexpo centru predstaviti i beogradskoj publici.

  • Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića

    Nova knjiga Žarka Lauševića Padre, idiote! u izdanju beogradske Hipatie, je pred čitaocima. U prepunoj dvorani SKCa održana je promocija knjige na kojoj su govorili Svetlana Bojković, Muharem Bazdulj, Petar Božović, Nebojša Dugalić i Radmila Stanković. Moderator je bio Irfan Mensur.

  • Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci

    Ostvarenje "Divljaci" reditelja Daria Lonjaka beogradsku premijeru imaće 1. juna, a u filmu koji okuplja regionalu glumačku ekipu glavna muška uloga priprala je Branku Jankoviću, proslavljenom pozorišnom, filmskom i televizijskom glumcu. U razgovoru za Naxi Branko govori o tematici filma, kreativnom procesu i izazovima koje rad na akcionoj komediji zahteva od celokupne filmske ekipe.