Slušate: Popodne sa Tijanom Plemić

Pesma: Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu

Popodne sa Tijanom Plemić
Naxi Radio
Zvezde
  • Sergeju Ćetkoviću Naxi Zvezda za izuzetan doprinos muzici Sergeju Ćetkoviću Naxi Zvezda za izuzetan doprinos muzici

    Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih pevača regiona, kontinuirano radi na polju popularne muzike, a njegovo stvaralaštvo i interpretacija uvek nađu put do publike i njene naklonosti. Na osnovu uredničkog kolegijuma Naxi radija, Naxi Zvezda 2022 za izuzetan doprinos muzici pripala je upravo njemu.

  • Stefan Milenković o dodeli Naxi Zvezde 2022 Stefan Milenković o dodeli Naxi Zvezde 2022

    Stefan Milenković, proslavljeni virtuoz i jedan od naših najpopularnijih klasičnih muzičara u svetu, na ovogodišnjoj dodeli Naxi Zvezda 2022 bio je među umetnicima koji su uručivali prestižna radijska priznanja.

  • Panonski admiral: Predstavljena knjiga profesionalne biografije Đorđa Balaševića Panonski admiral: Predstavljena knjiga profesionalne biografije Đorđa Balaševića

    Knjiga Panonski admiral novinara, kritičara i publiciste Ivana Ivačkovića je knjiga o karijeri jednog velikog pesnika i padu jedne velike zemlje. To je profesionalna biografija Đorđa Balaševića i zbirka ličnih i kolektivnih sećanja.

  • Marija Mirković o novoj pesmi Prezirem samoću Marija Mirković o novoj pesmi Prezirem samoću

    Svakom novom pesmom kantautorka Marija Mirković potvrđuje da joj sloboda stvaranja i solo karijera čine dobro, a nakon velikog uspeha pesme "Požuri, požuri", predstavlja "Prezirem samoću" i za Croatia Records deli utiske o novoj numeri.

  • Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert Neverne bebe: Promocija albuma i beogradski koncert

    Dugogodišnjom karijerom, visoko pozicionirani bend na regionalnoj muzičkoj sceni, Neverne Bebe, ne prestaju da oduševljavaju publiku. Ovog leta održaće koncert na Kalemegdanu, na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a, u petak, 17. juna.

  • Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti Aleksandra Radović i Rade Šerbedžija nastupaju u Botaničkoj bašti

    Ove godine održaće se druga po redu serija koncerata renomiranih muzičara iz Srbije i Evrope, pod nazivom „Garden Sessions“, u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. U subotu, 18. juna, nastupiće čuvena pevačica Aleksandra Radović sa svojim programom “Acoustic koncert”, dok će narednog dana, u nedelju, 19. juna koncert održati poznati međunarodni ansambl Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

  • Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti Nina Badrić objavila live album Peristil Sentimenti

    Nakon što je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu gde je izvela najlepše pesme Splitskog festivala, Nina Badrić, predstavlja live album - "Peristil Sentimenti.

  • Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru Brzina metka: Bred Pit i Sandra Bulok u trileru

    Brzina metka, novi akcioni triler koji ovog leta dolazi u domaće bioskope na veliko platno postavlja holivudske zvezde Breda Pita i Sandru Bulok.

  • Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama Ne okreći se, sine je pesma posvećena mladim generacijama

    Rade Šerbedžija, glumac, pesnik, reditelj i muzičar predstavio je u prodavnici "Jugotona" album i LP "Ne okreći se, sine".

  • Bajaga i Instruktori objavili 21. vek Bajaga i Instruktori objavili 21. vek

    Bend Bajaga i Instruktori priredio je poprilično iznenađenje obožavaocima objavivši singl "21. vek", uz tekstualni video na kanalu "YouTube".

  • Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna Otvorena tribina Rock el clasico 8. juna

    Koliko su rokenrol i klasična muzika zaista udaljeni? Šta ih spaja, a šta razdvaja? Da li utiču jedno na drugo? Na sva ova, a i druga pitanja, u sredu 8. juna u 20h u KC Grad, Braće Kuzmanovića 4, odgovor će dati učesnici tribine „Rock El Clasico“ – Stefan Milenković, dr Nele Karajlić, Branko Rosić i Zoran Panović, a razgovor će voditi Dragana Kosjerina.

  • Petar Benčina kao Baz Svetlosni Petar Benčina kao Baz Svetlosni

    Glumac koga od prošle godine svi znaju kao doktora koji je produžio život skadarlijskom boemu Tomi Zdravkoviću u filmu „Toma“ – Petar Benčina ovoga puta u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir! Ekipu Baza Svetlosnog pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija „Baz Svetlosni“ (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.