Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Željko Samardžić - U ime ljubavi

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - U ime ljubavi
    2. Zdravko Čolić - Živiš u oblacima mala
    3. Piloti - Cini mi se da
    4. Film - Ljubav je zakon
    5. Jelena Tomašević - Radio svira za nas
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Zvezde
  • Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu Izložba fotografija “Stars” Brajana Rašića od 22. juna u Kragujevcu

    Izložba fotografija čuvenog Brajana Rašića, pod nazivom „Stars“, biće otvorena 22. juna u galeriji „Đura Jakšić“ u Kragujevcu, kao uvod u 12. izdanje Arsenal festa (30. jun – 2. jul).

  • Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru Nik Mejson 1. juna u Belexpo centru

    Jedini stalni član od osnivanja Pink Floyda, legendarni bubnjar Nik Mjeson je okupio supergrupu, koju čine gitarista Spandau Baleta Geri Kemp, dugogodišnji basista na turneji Pink Floyda Gaj Prat, gitarista The Blockheads-a Li Haris i klavijaturista Dom Beken, sa kojom na svetskoj turneji obnavlja epohu u kojoj je stvarala kultna grupa. U maju su započeli evropski deo turneje, u okviru koje će za dva meseca održati 39 koncerata. Posle odlaganja koncerta tokom prethodne dve godine, napokon će se 1. juna u Belexpo centru predstaviti i beogradskoj publici.

  • Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića Održana promocija nove knjige Žarka Lauševića

    Nova knjiga Žarka Lauševića Padre, idiote! u izdanju beogradske Hipatie, je pred čitaocima. U prepunoj dvorani SKCa održana je promocija knjige na kojoj su govorili Svetlana Bojković, Muharem Bazdulj, Petar Božović, Nebojša Dugalić i Radmila Stanković. Moderator je bio Irfan Mensur.

  • Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci Branko Janković: Prva glavna uloga u akcionoj komediji Divljaci

    Ostvarenje "Divljaci" reditelja Daria Lonjaka beogradsku premijeru imaće 1. juna, a u filmu koji okuplja regionalu glumačku ekipu glavna muška uloga priprala je Branku Jankoviću, proslavljenom pozorišnom, filmskom i televizijskom glumcu. U razgovoru za Naxi Branko govori o tematici filma, kreativnom procesu i izazovima koje rad na akcionoj komediji zahteva od celokupne filmske ekipe.

  • 2CELLOS: Oproštajni koncert pred punom Arenom! 2CELLOS: Oproštajni koncert pred punom Arenom!

    Stjepan Hauser i Luka Šulić, violončelisti koji su svetsku slavu postigli kao duo "2CELLOS", sinoć, 23. maja su održali koncert u Štark areni. Ovo je ujedno i njihov poslednji zajednički koncert u Beogradu, budući da je reč o oproštajnoj turneji nakon decenije uspešnog zajedničkog rada.

  • Regionalni uspeh Sare Jo, ovacije na koncertu u Sarajevu! Regionalni uspeh Sare Jo, ovacije na koncertu u Sarajevu!

    Pop zvezda Sara Jo održala je svoj prvi veliki koncert u Sarajevu, u kultnom Domu mladih gde su tokom decenija nastupali muzički velikani naših prostora: Zdravko Čolić, Bajaga, EKV, Indexi, čime se upisala u muzičke leksikone kao prva predstavnica novog talasa kojoj je to pošlo za rukom. Na ovaj način, srpska pevačica potvrdila je svoj status regionalne zvezde i najavila letnju turneju tokom koje će održati koncerte u Skoplju, Banja Luci, Podgorici, Splitu, Novom Sadu, kao i na crnogorskom primorju.

  • Divlje jagode: Koncert povodom 45 godina postojanja Divlje jagode: Koncert povodom 45 godina postojanja

    Jedinstvenu priliku da čuveni regionalni bend Divlje jagode, beogradska publika vidi u solo nastupu imaće na jesen, 8. oktobra u mts Dvorani.

  • Petar Grašo rasprodao više od pola Štark Arene Petar Grašo rasprodao više od pola Štark Arene

    Koncert Petra Graša već je polovinom rasprodat, iako nas ovaj dugo iščekivani muzički spektakl u Štark Areni čeka tek 11. novembra.

  • Dve dive na Banja Luka Festu Dve dive na Banja Luka Festu

    Predstojeći Banja Luka Fest, koji će se održati na tvrđavi Kastel od 6 do 9. jula ove godine, ugostiće dve jedinstvene muzičke dive: Josipu Lisac i Luz Kasal, koje svojim interpretacijama i pojavom bude najlepše emocije i ostavljaju uvek snažan utisak na publiku.

  • JDP: Počele probe Edipa JDP: Počele probe Edipa

    U Jugoslovenskom dramskom pozorištu, počele su probe Sofoklovog Edipa u režiji Vita Taufera, a premijera se očekuje u septembru.

  • Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate Aleksandar Madžar: Pretposlednji koncert ciklusa Betovenove sonate

    Pretposlednji, sedmi koncert pijaniste Aleksandra Madžara iz ciklusa Betovenove sonate biće održan 30. maja u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

  • Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu Umetnica mora biti zdrava!: Srbija na 5. mestu

    U subotu, 14. maja održano je finale muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a srpska predstavnica Ana Đurić - Konstrakta, na osnovu broja glasova stručnog žirija i publike, osvojila je 5. mesto.