Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Bajaga - S' Druge Strane Jastuka

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Tom Holand i Kris Hemsvort na Baliju predstavili filmove Tom Holand i Kris Hemsvort na Baliju predstavili filmove

    Glavne zvezde dva filmska hita koji ovog leta stižu u bioskope Ljudi u crnom: Globalna pretnja i Spajdermen: Daleko od kuće, Kris Hemsvort i Tom Holand družili su se sa publikom na Baliju i preneli dobru atmosferu koja vlada oko ovih filmova, prenosi Con film.

  • Švarceneger: Ponovo Terminator Švarceneger: Ponovo Terminator

    Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film "Terminator: Mračna sudbina" koji predstavlja, kako autori najavljuju nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca - Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

  • Nele Karajlić na Tašmajdanu Nele Karajlić na Tašmajdanu

    Dr Nele Karajlić će 25. maja na stadionu Tašmajdan održati svoj prvi veliki samostalni koncert pred beogradskom publikom. Nele će sa svojim novim bendom “Osiromašeni uranijum” izvoditi najveće hitove Pušenja, a pridružiće im se i bivši gitarista ovog benda Predrag Kovačević Kovalski.

  • Whitesnake ponovo u Beogradu Whitesnake ponovo u Beogradu

    Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova u svetu, legendarni Whitesnake nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske Flesh & Blood turneje.

  • Selin Dion oduševila publiku Selin Dion oduševila publiku

    Diva svetske pop scene Selin Dion bila je gošća Džejmsa Kordena, te se sa šarmantnim voditeljem upustila u vožnju kroz Las Vegas.

  • Evrosong 2019: Trijumf Holandije Evrosong 2019: Trijumf Holandije

    Ovog vikenda održano je finalno takmičarsko veče za najlepšu pesmu Evrope, a pobednik 64. Evrovizije je Holandija sa pesmom "Arcade" koju je izveo Dankan Lorens.

  • Vreme je za Rundu 44 sa Parnim Valjkom Vreme je za Rundu 44 sa Parnim Valjkom

    Povodom izlaska novog albuma Vrijeme i 44 godine zajedničkog rada banda, ekipa ponovo kreće na turneju koja će obuhvatati region, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju Hamar media-e.

  • Komemoracija Miši Janketiću Komemoracija Miši Janketiću

    Dramski umetnik Mihailo Miša Janketić biće sahranjen u subotu 18. maja u 15h u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopšteno je iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

  • Film o Eltonu Džonu uskoro u bioskopima Film o Eltonu Džonu uskoro u bioskopima

    Film Rocketman na do sada neviđen način predstaviće život Eltona Džona, umetnika koji je izvršio ogroman uticaj na muziku i savremenu kulturu čitavog sveta.

  • Madona potvrdila nastup na Evroviziji 2019 Madona potvrdila nastup na Evroviziji 2019

    Iako se postavljalo pitanje da li će kraljica pop-a nastupiti na finalu ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pesmu Evrope, organizatori takmičenja su potvrdili vest da je nastup izvestan.

  • Poznati preporučuju koje muzeje da posetite Poznati preporučuju koje muzeje da posetite

    U pauzama snimanja popularnih serija i filmova ili kada odmaraju od dasaka koje život znače, domaće glumice i glumci vole da provode vreme u muzejima. Zbog toga ne treba da vas iznenadi ako neke od njih sretnete ove subote u 16. Noći muzeja!Ovogodišnja Noć muzeja držaće budnom beogradsku publiku sve od 16 časova do ponoći, donoseći na više od šezdeset lokacija širom grada premijerne izložbe, otvarajući vrata zanimljivih zdanja i podsećajući na neke pomalo zaboravljene događaje i ljude iz naše prošlosti. Na ovogodišnji program nisu ostali imune ni brojne domaće glumačke zvezde, koje iz bogatog sadržaja izdvajaju svoje favorite.

  • Preminuo Miša Janketić Preminuo Miša Janketić

    Danas je u Beogradu u 80. godini preminuo jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić. U raskošno bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom dramskom. Ogroman trag ostavio je i na filmu, televiziji i radiju. Dobitnik je svih najznačajnijih glumačkih i društvenih priznanja, Dobričinog prstena, Oktobarske nagrade, četiri Sterijine nagrade, Nagrade Pavle Vujisić za životno delo.