Slušate: Dodir noći

Pesma: Neverne Bebe - Uzmi boje

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Neverne Bebe - Uzmi boje
    2. Goca Tržan - Zagrli
    3. Haustor - Moja prva ljubav
    4. Crvena jabuka - Nema, Nema Vise Vremena
    5. Piloti - Cini mi se da
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
Zvezde
  • Preminuo Dejan Mijač Preminuo Dejan Mijač

    Danas je u Beogradu preminuo jedan od najznačajnijih domaćih pozorišnih reditelja Dejan Mijač, saopšteno je iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Komemoracija će biti održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a vreme komemoracije i sahrane objavićemo naknadno.

  • Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula Drugo izdanje Banja Luka Fest-a od 6 do 9. jula

    Drugo izdanje internacionalnog muzičkog festivala Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel, od 6. do 9. jula. Nakon što je već prve godine festival stekao status jednog od najznačajnijih u regionu, i ovog puta, na pozornici pod otvorenim nebom nastupiće čuvena muzička imena u potpuno novim i drugačijim izdanjima.

  • Brus Vilis se oprašta od glume Brus Vilis se oprašta od glume

    Holivudska zvezda Brus Vilis iz zdravstvenih razloga povlači se iz sveta glume, a ova vest potvrđena je putem njegovog Instagram naloga.

  • Konstrakta potpisala za legendarni Virgin Konstrakta potpisala za legendarni Virgin

    Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music. Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

  • Marion Kotijar i Adam Drajver zajedno na velikom platnu Marion Kotijar i Adam Drajver zajedno na velikom platnu

    Film koji je otvorio Kanski festival 2021. godine i dobio petominutne stajaće ovacije, je rok opera Leosa Karaksa – Anet, za koji je, upravo na Kanu, Leos Karaks dobio nagradu za najboljeg režisera. Obogaćena sjajnom muzikom čuvenog benda Sparks, priča prati stand-up komičara (Adam Drajver), njegovu suprugu, opersku pevačicu (Marion Kotijar) i njihovu dvogodišnju ćerku Anet koja ima iznenađujući dar. Film je na repertoaru domaćih bioskopa.

  • Dodela Oskara 2022: KODA najbolji film Dodela Oskara 2022: KODA najbolji film

    Sinoć je u održana 94. ceremonija dodele Oskara u Dolbi teatru u Los Anđelesu, koja je okupila brojne filmske stvaraoce. Najboljim filmom proglašena je komedi-drama "KODA" ("CODA"), dok je najviše nagrada osvojila "Dina"("DUNE"), epska-naučnafantastika rađena po romanu Frenka Herberta.

  • Album „Iluminacije/Illuminations“ prvo digitalno izdanje Isidore Žebeljan Album „Iluminacije/Illuminations“ prvo digitalno izdanje Isidore Žebeljan

    Izdavačka kuća Mascom će u narednom periodu raditi na digitalnom objavljivanju kompletnog muzičkog opusa Isidore Žebeljan (1967-2020), jedne od najistaknutijih srpskih kompozitorki.

  • Dražen Žerić Žera najavio koncert Crvene jabuke Dražen Žerić Žera najavio koncert Crvene jabuke

    Dražen Žerić Žera frontmen čuvene bosanske pop - rok grupe Crvena Jabuka najavio je danas na konferenciji za novinare drugi koncertni datum za 15. april, nakon što je koncert zakazan za 26. mart uveliko rasprodat. On je obraćajući se medijima najavio reprizu koncerta "Tvrđava", koji nosi naziv po istoimenom, aktuelnom albumu.

  • Puffins Impossible od aprila pravo iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme Puffins Impossible od aprila pravo iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme

    Početkom aprila, na svetske striming platforme prvi put stiže animirani serijal proizveden u Srbiji. Reč je o serijalu Puffins Impossible sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, kreiranom u domaćem kreativnom studiju Iervolino Studios, matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, a produciranom u Archangel Digital Studios.

  • 4 Maljčika spajaju Divljana i Prokofjeva 4 Maljčika spajaju Divljana i Prokofjeva

    Klaviristi Aleksandar Šandorov i Nemanja Nikolić, pod imenom 4 Maljčika, održaće, u ogranizaciji promoterske kuće Long Play, koncerte 9. maja u novosadskoj Sinagogi, i 10. maja, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu.

  • Sloboda Mićalović: Urokljivi biser čaršije Sloboda Mićalović: Urokljivi biser čaršije

    Transformacija koju doživljava Ružica pred očima gledalaca je u ostvarenju „Bilo jednom u Srbiji“ zaista zadivljujuća, od urokljive devojke, „baksuza“ od kog su svi bežali, pretvara se u biser leskovačke čaršije. Sloboda Mićalović je objasnila da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra sve uloge koje je dugo čekala. Posebno napomenuvši da joj je za to bilo potrebno mnogo mašte.

  • Nova pesma Marije Mirković Nova pesma Marije Mirković

    Jednom je izjavila da su radost stvaranja i saradnja sa kolegama njeno pogonsko gorivo, a u posljednjih godinu dana to je i potvrdila. Marija Mirković koja je muzičku karijeru započela uz sastav "The Frajle", za koji je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova, u nepunih godinu dana solo karijere niže uspeh za uspehom.