Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Vanna - Kao da me nema

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Vanna - Kao da me nema
    2. Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
    3. Željko Joksimović - Devojka
    4. Denis & Denis - Program tvog kompjutera
    5. Gibonni - Posoljeni Zrak
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Zvezde
  • Još jedan koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani Još jedan koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani

    Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani, a čak četiri od prvog u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni sastav Crvena jabuka nastupiće na istom mestu pred beogradskom publikom 26. marta u 20h, a zbog velikog interesovanja zakazana je i repriza za 15. april. Koncert su simbolično nazvali „Tvrđava“ po njihovom aktuelnom, istoimenom albumu.

  • Dvadeset godina od odlaska Danila Bate Stojkovića Dvadeset godina od odlaska Danila Bate Stojkovića

    Pre dve decenije, 16. marta 2002. godine, sa pozorišne i životne scene, zauvek je otišao Danilo Bata Stojković, čije ime će poneti i Velika scena Zvezdara teatra. Prošlo je 20 godina od kada je odigrao i poslednju predstavu u teatru pod zvezdama i ulogom Luke Labana u „Profesionalcu“, Dušana Кovačevića zauvek se oprostio od svoje publike.

  • BAFTA nagrade: Veliki uspeh ostvarenja Dina BAFTA nagrade: Veliki uspeh ostvarenja Dina

    Filmske nagrade Britanske akademije dodeljene su sinoć u Londonu, a među dobitnicima su Vil Smit, Džoana Skenlan, dok je epsko-naučnofantastični film "Dina" osvojio nekoliko nagrada među kojima su ona za specijalne vizuelne efekte, dizajn produkcije, zvuk, najbolju kinematografiju...

  • Van Gogh: Vibracije na struju okupile nekoliko generacija Van Gogh: Vibracije na struju okupile nekoliko generacija

    Iz apsolutne tišine i mraka su počeli, a onda su ih deminirali svojim oštrim rokenrol zvukom, žestokim svetlosnim efektima i magičnom scenografijom! U noćima Visokog napona, vođeni eruptivnim vibracijama u dvoipočasovnoj sinergiji sa publikom, članovi kultne rokenrol grupe Van Gogh, održali su ovog vikenda dva uzastopna koncerta u Kombank Dvorani izazvavši vatromet emocija.

  • Književnica Vesna Goldsvorti dobitnica nagrade Književnica Vesna Goldsvorti dobitnica nagrade "Momo Kapor"

    Ovogodišnja nagrada „Momo Kapor“ za književnost pripala je književnici Vesni Goldsvorti za roman „Gvozdena zavesa“, a odluku o tome jednoglasno je doneo žiri u sastavu Muharem Bazdulj, književnik (predsednik), Radmila Stanković, novinarka i Vule Žurić, književnik.

  • Magnifico 9. aprila u Beogradu Magnifico 9. aprila u Beogradu

    Robert Pešut – Magnifico, autor „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, prvak samozvanog žanra Balkan-disco-schlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u 21 čas, u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sessions, Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju Janko Popović Volarić u Velikom Getsbiju

    Hrvatski glumac Janko Popović Volarić, koga pamtimo po hrvatskim serijama Obični ljudi, Ponos Ratkajevih i Kud puklo da puklo, sve češće je gost Beograda. Poslednji put smo ga gledali u seriji "Čudne ljubavi" u režiji Nikole Koja, a sada je prvi put gost jednog pozorišnog projekta. Beogradska publika će već u subotu 12. marta, a naredni put 30. marta, moći da ga gleda u drami "Veliki Getsbi".

  • Održana promocija monografije o Nedi Arnerić Održana promocija monografije o Nedi Arnerić

    U ponedeljak, 7. marta u Velikoj sali Jugoslovenske Kinoteke, održana je promocija monografije o Nedi Arnerić “Čarobna melanholija” autorke Anite Panić, koju je objavio Filmski centar Srbije. Na promociji su govorili filmski reditelji Lordan Zafranović i Dejan Karaklajić, pozorišna rediteljka Milica Kralj, glumica Elizabeta Đorevska, urednik izdanja Miroljub Stojanović, i autorka Anita Panić.

  • Godišnjica odlaska Sanje Ilića Godišnjica odlaska Sanje Ilića

    Danas, 7. marta obeležava se godinu dana od odlaska Aleksandra Sanje Ilića, srpskog kompozitora, muzičara i osnivača muzičke formacije "Sanja Ilić i Balkanika".

  • Stefan Arsenijević: Čast mi je što je “Strahinji Banoviću” pripala nagrada koja nosi ime osnivača FEST-a Stefan Arsenijević: Čast mi je što je “Strahinji Banoviću” pripala nagrada koja nosi ime osnivača FEST-a

    Žiri za dodelu "Politikine" nagrade "Milutin Čolić" jednoglasno je odlučio da priznanje za najbolji većinski srpski film u programima 50. FEST-a pripadne reditelju Stefanu Arsenijeviću za film “Strahinja Banović”. U obrazloženju stoji da je nagrada dodeljena “za izvanrednu glumačku izvedbu, vizuelnu atmosferu filmskih slika visokog evropskog standarda i za rediteljsko umeće s kojim je jedna od važnih tema našeg kontinenta spojena sa minijaturnom ljubavnom pričom koja je poprimila epske razmere”.

  • Knjiga o Nebojši Đukeliću iz edicije FEST-ovih 50 Knjiga o Nebojši Đukeliću iz edicije FEST-ovih 50

    Osmog dana FEST-a na zvaničnoj preskonferenciji festivala predstvljena je knjiga iz edicije Festovih 50 - “Nebojša Đukelić”, autorke Maje Medić.

  • Helen Miren dobila nagradu za životno delo Helen Miren dobila nagradu za životno delo

    Glumici Helen Miren uručena je nagrada SAG za životno delo, a tim povodom glumica je održala govor u kome je priznanje posvetila glumicima, odnosno glumačkoj profesiji u celosti.