Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Cacadou Look - Tako Lako

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Zvezde
  • Lejdi Gaga i Adam Drajver kao Gučijevi Lejdi Gaga i Adam Drajver kao Gučijevi

    Predstavljen je prvi trejler za film Gučijevi (HOUSE OF GUCCI), koji u naše bioskope stiže 25. novembra ove godine.

  • Nik Mejson iz Pink Flojda 2022. stiže u Beograd Nik Mejson iz Pink Flojda 2022. stiže u Beograd

    Legendarni Nik Mejson, autor, osnivač, bubnjar i najdugovečniji član velikog Pink Flojda, potvrdio je novi datum za koncert u Beogradu, ali i novo mesto održavanja koncerta.

  • Matija Dedić održao koncert u botaničkoj bašti Matija Dedić održao koncert u botaničkoj bašti

    U posebnoj atmosferi Botaničke bašte "Jevremovac" koncert je održao pijanista Matija Dedić, u okviru Garden Sessions serije nastupa u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Elegija lovora Dušana Kasalice na Sarajevo Film Festivalu Elegija lovora Dušana Kasalice na Sarajevo Film Festivalu

    Elegija lovora, debitantski igrani film mladog crnogorskog reditelja Dušana Kasalice, u kome su glavne uloge ostvarili Frano Lasić i Savina Geršak, svoju svetsku premijeru imaće u Glavnom takmičarskom programu ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Film Festivala, koji se održava od 13. do 20. avgusta.

  • Koncert u čast Miše Aleksića Koncert u čast Miše Aleksića

    Povodom sećanja na legendarnog srpskog i jugoslovenskog basistu, jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana benda Riblja čorba, koji nas je napustio prošle godine, na Tašu će se 16. avgusta održati KONCERT U ČAST MIŠE ALEKSIĆA na kojem će nastupiti Riblja čorba sa prijateljima. Koncert će se realizovati u u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF-a i Melos estrade.

  • Pala poslednja klapa serije Pala poslednja klapa serije "Složna Braća – The Nekst Đeneration"

    Nakon više od dva meseca snimanja u studiju i na različitim lokacijama u okolini Beograda, danas je u ranim jutarnjim časovima, na veliku radost celokupne ekipe, uspešno završeno snimanje serije „Složna braća - The Nekst Đeneration”.

  • Bajaga i Instruktori održali koncert na Tašmajdanu Bajaga i Instruktori održali koncert na Tašmajdanu

    Bajaga i Instruktori 16. jula održali su koncert na stadionu "Tašmajdan".

  • Godišnjica odlaska vanserijske umetničke heroine : Nagrada „Darinka Matić Marović“ Godišnjica odlaska vanserijske umetničke heroine : Nagrada „Darinka Matić Marović“

    Darinka Matić Marović (06.02.1937-15.07.2020) bila je dama svetske slave. Umetnica, dirigentkinja, profesorka, prva žena dekan Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, prva žena rektor u pet mandata Univerziteta umetnosti u Beogradu. Određena, britka, fokusirana, nepokolebljiva, emotivna, snažna u nastupu, nežna u srcu – ostala je stožer domaće kulture i umetnosti i postavila visoke standarde novim generacijama umetnica i umetnika.

  • Statueta slobode Miri Banjac Statueta slobode Miri Banjac

    Mirjana Mira Banjac je često smatrana jednom od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske kinematografije, čija je bogata filmska, pozorišna i televizijska karijera ovenčana najvišim esnafkim nagradama.

  • Nova pesma Nevene Božović Nova pesma Nevene Božović

    Nevena Božović predstavila je novu pesmu naziva Ne čuješ me.

  • Nečista krv – greh predaka premijerno na Paliću Nečista krv – greh predaka premijerno na Paliću

    Film „Nečista krv – greh predaka” reditelja Milutina Petrovića imaće svetsku premijeru 22. jula ove godine na Letnjoj pozornici Festivala evropskog filma Palić, koji se ove godine održava od 17. do 23. jula. Ovo ostvarenje naći će se u Glavnom takmičarskom programu festivala, gde će biti u konkurenciji za Zlatni toranj za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju, kao i za Specijalnu nagradu žirija.

  • Tamara Dragičević lice u fokusu 4. Ravno selo filmskog festivala Tamara Dragičević lice u fokusu 4. Ravno selo filmskog festivala

    Glumica Tamara Dragičević ove godine će biti “lice u fokusu” Ravno Selo Međunarodnog festivala debitantskog filma. Tamara će svečano otvoriti festival i biti počasni gost prve večeri festivala 1. jula.