Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Poslednja igra leptira - Srce od meda

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Zvezde
  • Deep Purple dolazi u Beograd Deep Purple dolazi u Beograd

    Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni Deep Purple, održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark Areni.

  • Bred Pit i Leonardo Dikaprio u filmu Bilo jednom u Holivudu Bred Pit i Leonardo Dikaprio u filmu Bilo jednom u Holivudu

    Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šestdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva Bilo jednom…u Holivudu, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina. U filmu se okupila impozantna glumačka ekipa, predvođena Bred Pitom, Leonardom Di Kaprijem i Margot Robi a koliko dobro ove zvezde izgledaju u filmu pogledajte u prvoj bioskopskoj najavi.

  • Novi spot Lene Kovacevic Novi spot Lene Kovacevic

    Novi singl Lene Kovačević Dubine, koji je već postao radijski hit, od sada ima i video verziju. Spot se nalazi na You Tube kanalu izdavačke kuće Magic Records i sniman je na grčkom ostrvu Egina u produkciji “Zahar Video Production”. Reditelj je Miloš Popović, direktor fotografije Stevan Vejin, garderobu i stajling radila je Biljana Tipsarević, uz “Madame Nakit”.

  • Večeras premijera Balkanske međe Večeras premijera Balkanske međe

    Večeras, 19. marta u Sava Centru biće održana srpska premijera filma Balkanska međa, reditelja Andreja Volgina, koji će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 21. marta.

  • Novi Sorentinov film u bioskopima Novi Sorentinov film u bioskopima

    Film nagrađivanog italijanskog reditelja i scenariste Paola Sorentina Loro, čije je prikazivanje zatvorilo ovogodišnji FEST, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 21. marta.

  • Vlatko Stefanovski na GAF Vlatko Stefanovski na GAF

    Jedan od najboljih muzičara u regionu, Vlatko Stefanovski, nastupio je na ovogodišnjem Gitar art festivalu u pratnji Miroslava Tadića.

  • Balkanska međa prikazana u Moskvi Balkanska međa prikazana u Moskvi

    Film Balkanska međa, koji će beogradska publika videti u utorak, 19. marta u Sava centru i odmah nakon toga u bioskopima, sinoć je premijerno prikazan u Moskvi, na svečanoj premijeri pred više od 2000 gledalaca u dve pune dvorane.

  • Berkli: Počasne diplome za Misi Eliot,Timberlejka i Lakamoru Berkli: Počasne diplome za Misi Eliot,Timberlejka i Lakamoru

    Missi Eliott, Džastin Timberlejk i Aleks Lakamor dobiće počasne diplome Berkli koledža za posebno dostignuće i uticaj u savremenoj muzičkoj industriji.

  • Bojan Marović predstavio novi spot Bojan Marović predstavio novi spot

    Bojan Marović predstavio je pesmu Još si samo moja, koja je dobila i video spot.

  • Aleksandra Kovač i Gabi Novak Aleksandra Kovač i Gabi Novak

    Domaća javnost tokom FEST-a, dosta je izveštavala o ostvarenju Miroslava Terzića, filmu Šavovi, koji će u bioskopima početi da se prikazuje od 14. marta. Film prati i sjajna kompozicija Neko čeka na tebe koju autorski potpisuje Aleksandra Kovač.

  • Sara Jo otkriva kako se snimao spot Bez Sna Sara Jo otkriva kako se snimao spot Bez Sna

    Aktuelni singl Sare Jo Bez sna postao je pravi hit, a o spotu za pesmu ne prestaje da se priča! Pažnja regionalne javnosti već dva meseca usmerena je na Saru i njen novi projekat, a ona je odlučila da u jednom videu, svima do detalja otkrije, kako je nastajao spot za pesmu Bez sna.

  • JLo: Svadba na pomolu JLo: Svadba na pomolu

    Pop zvezda Dženifer Lopez, nakon dvogodišnje veze, verila se sa Aleksom Rodrigezom, prenose svetski mediji.