Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Crvena jabuka - Da Mi Je Do Nje

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Il Divo vokalna magija ponovo u Beogradu Il Divo vokalna magija ponovo u Beogradu

    Ljubitelji muzike, čak i oni s najistančanijim muzičkim ukusom, s nestrpljenjem iščekuju 14. oktobar kada će u Štark areni nastupiti muzički sastav „Il Divo“.

  • Zlatna ploča YU grupi za 50 zlatnih godina Zlatna ploča YU grupi za 50 zlatnih godina

    U RTS klubu YU grupa je održala press konferenciju povodom velikog jubileja “Više od 50 godina rokenrola” i najavila dugo očekivani koncert na Tašmajdanu za subotu 10.septembra od 20 časova.

  • Bisera i Vasil Hadžimanov bend oduševili publiku Bisera i Vasil Hadžimanov bend oduševili publiku

    U okviru serije muzičkih nastupa naziva "Atrium Sessions" 4. septembra u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja koncert su održali Bisera Veletanlić u muzičkoj pratnji Vasil Hadžimanov benda.

  • Nagrade za Čudo u Šarganu Nagrade za Čudo u Šarganu

    Žiri Šesnaestog festivala Mediteranskog teatra Purgatorije 2022. u Tivtu, posle šest odgledanih predstava u zvaničnoj konkurenciji, doneo je odluku da je najbolja predstava festivala "Čudo u Šarganu" Ljubomira Simovića u režiji Jagoša Markovića i produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta, dok je nagradu za najbolje glumačko ostvarenje osvojila Sanja Marković.

  • Rasprodati koncerti Manu Čao i Bisere Veletanlić Rasprodati koncerti Manu Čao i Bisere Veletanlić

    Rasprodati su koncerti Bisere Veletanlić sa Vasil Hadžimanov bendom za nedelju 4. septembar u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja i koncert Manu Chao 23. septembra u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ koji se rasprodao za samo 24 sata.

  • Milčo Mančevski dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović Milčo Mančevski dobitnik nagrade Živojin Žika Pavlović

    Reditelj, scenarista i pisac Milčo Mančevski ovogodišnji je laureat nagrade “Živojin Žika Pavlović” koju Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE dodeljuje za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu.

  • YU grupa: Više od 50 godina čistog rokenrola YU grupa: Više od 50 godina čistog rokenrola

    Druženje sa najdugovečnijim rok bendom "YU grupa" uoči koncerta 10. septembra na stadionu Tašmajdan, kao i otvaranje izložbe "Više od 50 godina čistog rokenrola" upriličeno je za vikend u Marsh Open Space-u u Cetinjskoj ulici.

  • Osvajači koncertom obeležavaju 30 godina postojanja Osvajači koncertom obeležavaju 30 godina postojanja

    U okviru jesenje sezone u mts Dvorani, beogradsku publiku će se posle dužeg vremena solom nastupom obradovati i kragujevački hard rok sastav Osvajači, poznat po čuvenim hitovima S kim čekaš dan, Maska, Pronađi me, Možda nebo zna, Nikad više s tobom, Krv i led...Članovi benda koji je nastao pre tačno tri decenije ( 1990) ujedno će nastupom u kultnoj dvorani obeležiti i 30 godina postojanja.

  • Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend  u Kapetan Mišinom zdanju 4. septembra Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend u Kapetan Mišinom zdanju 4. septembra

    Legendarna pevačica Bisera Veletanlić sa Vasil Hadžimanov bendom održaće koncert 4. septembra u 20.30 časova čime otvara seriju muzičkih nastupa pod nazivom “Atrium Sessions” u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

  • Počasno Srce Sarajeva uručeno glumcu Madsu Mikelsenu Počasno Srce Sarajeva uručeno glumcu Madsu Mikelsenu

    Danskom glumcu Madsu Mikelsenu sinoć je, u Ljetnom kinu Coca-Cola, uručeno Počasno Srce Sarajeva za izvanredan doprinos filmskoj umetnosti.

  • YU Grupa nastupa na Tašmajdanu i okuplja regionalne rock legende YU Grupa nastupa na Tašmajdanu i okuplja regionalne rock legende

    YU GRUPI će se povodom velikog jubileja, proslave više od 50 godina duge karijere 10. septembra na stadionu Tašmajdan, pridružiti dvanaest veličanstvenih kolega iz čitavog regiona.

  • The Frajle: Nezaboravan trenutak sa koncerta The Frajle: Nezaboravan trenutak sa koncerta

    Ovih dana u toku je letnja turneja Frajli, a njihovi koncerti su rasprodati širom regiona - od Velike Polane u Sloveniji, Pule, Kastava, pa sve do Letnje pozornice na Paliću.