Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Zvezde
  • Dokumentarac o legendarnom koncertu Bitlsa na krovu zgrade Dokumentarac o legendarnom koncertu Bitlsa na krovu zgrade

    Čuveni koncert legendarnih Bitlsa na krovu njihove produkcijske kuće - zgrade Epl Korps (Apple Corpes) koji je održan 30. januara 1969. godine u Londonu upakovan je u jednočasnovni dokumentarni film koji će, simbolično, gotovo na godišnjicu, specijalno biti prikazan u IMAX sali Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa, 12. februara od 19.30h.

  • Kerber: Veliki hitovi u akustičnom izdanju Kerber: Veliki hitovi u akustičnom izdanju

    Legendarni sastav Kerber najavio je danas na konferenciji za novinare u klubu Lisabon akustični koncert u Kombank Dvorani za 11. februar. Muzičari ogromne muzičke kilometraže frontmen Gale Goran Šepa i klavijaturista Branislav Božinović poručili su da će na nastupu tačno 4 godine od posledenjeg akustik solo koncerta u Beogradu, Beograđanima svirati unplugged koncert na kom će nastupiti zajedno sa gudačima.

  • Željko Vasić Mojom kafanom oduševio publiku Željko Vasić Mojom kafanom oduševio publiku

    Jedan od naših najpopularnijih pevača, Željko Vasić, održao je koncert Moja kafana koji je umesto u decembru zbog bolesti morao da pomeri za kraj januara, a ovim nastupom u potpunosti je opravdao očekivanja publike.

  • Josipa Lisac pred beogradskom publikom u maju Josipa Lisac pred beogradskom publikom u maju

    Muzička diva Josipa Lisac vraća se pred beogradsku publiku, koja ju je uvek euforično dočekivala, koncertom 14. maja (20.30) u Kombank dvorani. Proslavljena umetnica je, prethodnih godina, izuzev prošle, zbog pandemije, koncerte u srpskoj prestonici održavala, tradicionalno, u februaru, na Dan zaljubljenih, ujedno i na svoj rođendan, a sada će, izvodeći vanvremenske numere na specifičan način, obogatiti koncertnu ponudu Beograda u prolećnim danima.

  • Željko Vasić: Moja kafana u Kombank dvorani Željko Vasić: Moja kafana u Kombank dvorani

    Poznati kantautor Željko Vasić sutra uveče u 20:30h nastupa u Kombank dvorani – pored svojih, izvešće i omiljene hitove svetskih zvezda, kao i numere koje najčešće naručuje u kafani.

  • Mila Kunis i Demi Mur snimile reklamu Mila Kunis i Demi Mur snimile reklamu

    Reklama za internet servis AT&T Fiber u kojoj se pojavljuju filmske zvezde Demi Mur i Mila Kunis privukla je pažnju i simpatije javnosti.

  • Koncert Lene Kovačević u Zvezdara teatru Koncert Lene Kovačević u Zvezdara teatru

    Lena Кovačević nastupiće zajedno sa svojim muzičarima 31. januara u Zvezdara teatru, koncertom pod simboličnim nazivom “Toplo zimsko veče: Кoncert Lene Кovačević”.

  • Jubilarni koncert Beti Đorđević Jubilarni koncert Beti Đorđević

    Srpska jazz pop diva, Beti Đorđević, održaće jubilarni koncert u Kombank dvorani dana 19. februara s početkom u 20:00h.

  • Preminuo Aki Rahimovski Preminuo Aki Rahimovski

    Aki Rahimovski, pevač kultne grupe “Parni valjak” preminuo je danas, 22. januara, saopšteno je putem oficijalnog profila benda na društvenoj mreži Facebook.

  • Kejt Blanšet u ulozi misteriozne psihoterapeutkinje Kejt Blanšet u ulozi misteriozne psihoterapeutkinje

    Majstori obmane ili ljudi koji idu ispred svog vremena – Kejt Blanšet i Bredli Kuper u najnovijem filmu Meksikanca Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley) koji je od danas u bioskopima širom zemlje.

  • Marko Louis  snimio pesmu inspirisanu filmom Nečista krv Marko Louis snimio pesmu inspirisanu filmom Nečista krv

    Film „Nečista krv“ posle velikog uspeha pred domaćom i regionalnom publikom, od danas nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netflix, a premijerno je predstavljen spot Marka Louisa za pesmu „Dude“ koja je inspirisana ovim filmom.

  • Poznati izvođači i influenseri zajedno protiv digitalnog nasilja Poznati izvođači i influenseri zajedno protiv digitalnog nasilja

    Digitalno nasilje je sve više prisutno među mladima u Srbiji i može dovesti do depresije i samoubistava, zato je važno da poznati izvođači i influenseri iskoriste svoj uticaj i pošalju poruku mladima da “ne treba da trpe nasilje i da ispričaju svoju priču”, istakli su Nucci, Sergej Pajić i Crni Cerak povodom pokretanja kampanje “Slavimo život - Muzikom protiv digitalnog nasilja”.